Menü
Kosár

Leica Sprinter digitális szintező

Leica Sprinter digitális szintezők

Válassza a Leica Sprinter digitális szintező műszereket a hatékonyabb szintezési feladatok elvégzéséhez. Oldalunkon a Sprinter digitális szintezőműszert és kiegészítőit találja.

A Leica Sprinter digitális szintező speciális igények kielégítésére alkalmas. Az építőiparban gyakorta előforduló felmérés és kivitelezés során a szintmagasságok tökéletes mérésére már számtalan termék közül lehet választani.

A leghatékonyabb műszerek köre azonban nem túl széles, viszont a Sprinter digitális szintező erre nyújt tökéletes megoldást.

Leica GSB5 napvédő Sprinter szintezőhöz
Gyártó: Leica GeosystemsCikkszám: 636977
Napvédő toldóSprinter szitnezők hatékonyabb használatáhozA Leica GSB5 napvédő egy olyan toldó eszköz, mely a Leica Sprinter szitnezők hatékonyabb használatát eredményezi, még a legerősebb napfényben is.A termék előnyeSprinter szintezőkhöz Hatékonyabb használat erős napfényben..
8 990 Ft
Leica GSS111 vonalkódos léc 5m
Ingyen visszük-16 %
Gyártó: Leica GeosystemsCikkszám: 741882
Leica GSS111 lécVonalkódos szintezőléc 5 méteres hosszbanA Leica GSS111 vonalkódos léc 5 méter hosszú, digitális eszközökhöz kiváló kiegészítő. A léc hátoldalán kapott helyet az E kiosztás, elején pedig a digitális szintezőkhöz használatos vonalkód. A hordtáska és a dobozlibella tökéletes ..
33 990 Ft 40 590 Ft
Leica GSS113 üvegszálas bárkódos léc 3m
Ingyen visszük-16 %
Gyártó: Leica GeosystemsCikkszám: 764452
Leica GSS113 üvegszálas lécA legpontosabb mérési feladatok elvégzéséhezA Leica GSS113 üvegszálas léc 3 métere hosszban kapható. A léc egyik felén bárkód, míg a másikon E kiosztás található. A GSS113 szintezőléc üvegszálas kivitelben kapható, mely pontosabb mérést biztosít a digitális szintez..
80 900 Ft 96 390 Ft
Leica Sprinter 150 digitális szintező
Ingyen visszük-22 %
Gyártó: Leica GeosystemsCikkszám: 762629
Leica Sprinter 150 digitális szintezőSzintmagasság mérése, szintkülönbség számítása egy gombnyomásraA Leica Sprinter Elektronikus Szintezőcsalád egyik legújabb tagja a Sprinter150. Mindent megad ez a műszer, amire csak vágyhat a szintezés területén Egyszerű felhasználói felület, pontos mér..
302 690 Ft 389 790 Ft
Leica Sprinter 150M digitális szintező
Ingyen visszük-23 %
Gyártó: Leica GeosystemsCikkszám: 762630
Leica Sprinter 150M digitális szintezőSzintmagasság mérése és számítása beépített memóriávalA Sprinter 150M műszer mindent megad Önnek, amit csak egy ilyen műszertől elvárhat. Egyszerű felhasználói felülete mellett számtalan értékes hozzáadott funkciót is tartalmaz. Haladó szintezés során ..
374 900 Ft 486 290 Ft
Leica Sprinter 250M digitális szintező
Ingyen visszük-20 %
Gyártó: Leica GeosystemsCikkszám: 762631
Leica Sprinter 250M digitális szintezőBeépített memóriával, ±1,0 mm szintezési pontossággalA Sprinter 250M 29 nyelven beszél, így bárhol a világon alkalmazható az építőipar területén valamint olyan helyzetekben ahol pontos mérések szükségeltetnek. A felhasználóbarát és könnyen kezelhető, s..
529 900 Ft 660 290 Ft
Leica Sprinter 50 digitális szintező
Ingyen visszük-23 %
Gyártó: Leica GeosystemsCikkszám: 762628
Leica Sprinter 50 digitális szintezőSzintmagasság mérése egy gombnyomásraA Leica Sprinter50 digitális szintező a felmérések és kivitelezések során nyújt hathatós segítséget a szintmagasságok mérésére majd ellenőrzésére. Az egy gombos Sprinter50 hibamentes méréseket, és leolvasásokat végez ..
230 900 Ft 299 590 Ft
Tételek: 1 - 7 / 7 (1 oldal)

A Leica Sprinter digitális szintezőműszer előnye a használat során

A Leica Sprinter egy digitális szintezőműszer, amely a vonalkód leolvasásával képes megállapítani a magasságot. A minőség jegyében készült műszer bármelyik pillanatban képes megállni a helyét. Hatékonyan és gyorsan segíti a mindennapi mérési feladatokat. A digitális szintező felhasználóbarát menüvel, automatikus magasság és magasságkülönbség számítással valamint egy nagyon hasznos felhasználói programmal szerezte meg jó hírnevét.

A beépített memória és az USB interfész már csak hab a tortán. Amit egy építőipari műszertől csak elvárhat az ember az mind egyesül a Leica Sprinter digitális szintezőben. A digitális szintező növeli a hatékonyságot, az emberi hibákat a minimálisra csökkenti és gyenge fényviszonyok között is tökéletes működést tesz lehetővé. A könnyen, akár egy gombbal kezelhető készülék semmiféle betanítási munkát nem igényel. Egyszerűen meg kell nyomni a méréshez a gombot és a műszer automatikusan elvégzi a munkát. Ez azokon az építkezéseken nagyon előnyös ahol a munkatársak betanítása nem lehetséges.

Érdemes kihasználni, hiszen a betanítási folyamat hosszú és nehézkes. Haladó szintezéskor a digitális szintező optikai leolvasást mellőzi, hiszen az LCD kijelzi a magasságot és a távolságot is egyben. A saját nyelvre beállítható program elvégzi a szükséges számításokat. Magasságkülönbség, vonalszintezés, bevágás és feltöltés, tracking és monitoring. A beépített memóriája nagy így akár 2000 pont tárolására is alkalmas. Az eltárolt adatokat a munka végeztével egy USB-re le lehet menteni és onnan áttölteni a PC-re. A Leica Sprinter digitális szintező az egyik legösszetettebb és leghatékonyabb műszer, amelyet valaha is gyártottak az építkezéseken dolgozóknak. Nem érdemes több műszert is használni, ha egy műszerrel számtalan mérési munkát el lehet végezni, mégpedig úgy, hogy a használójának semmiféle különösebb szaktudásra nincsen szüksége.

Leica, Sprinter, digitális, szintező, 150, GSS113, üvegszálas, bárkódos, léc, GSB5, napvédő, szintezőhöz
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.