Menu
Bevásárlókosár

Leica Sprinter digitális szintező

Leica Sprinter digitális szintezők

Válassza a Leica Sprinter digitális szintező műszereket a hatékonyabb szintezési feladatok elvégzéséhez. Oldalunkon a Sprinter digitális szintezőműszert és kiegészítőit találja.

A Leica Sprinter digitális szintező speciális igények kielégítésére alkalmas. Az építőiparban gyakorta előforduló felmérés és kivitelezés során a szintmagasságok tökéletes mérésére már számtalan termék közül lehet választani.

A leghatékonyabb műszerek köre azonban nem túl széles, viszont a Sprinter digitális szintező erre nyújt tökéletes megoldást.

Digitális szintező Nivel EL-32
Ingyen visszük
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N1200
Nivel EL-32 digitális szintező Magassági szintek ellenörzésére és kijelölésére A Nivel System EL-32 egy nagy pontosságú digitális szintezőműszer, ami ideális minden olyan építőipari feladathoz, ahol a szintmagasság ellenőrzésére, kitűzésére van szükség. A szintező használata gyors, pontos és..
241 900 Ft
Digitális szintező Nivel EL-32 csomagban
Ingyen visszük -11 %
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N1200csom
Nivel EL-32 digitális szintező csomag Magassági szintek ellenörzésére és kijelölésére A Nivel System EL-32 egy nagy pontosságú digitális szintezőműszer, ami ideális minden olyan építőipari feladathoz, ahol a szintmagasság ellenőrzésére, kitűzésére van szükség. A szintező használata gyors, po..
279 900 Ft 313 700 Ft
Tételek: 1 - 2 / 2 (1 oldal)