Menu
Bevásárlókosár

Leica Sprinter digitális szintező

Leica Sprinter digitális szintezők

Válassza a Leica Sprinter digitális szintező műszereket a hatékonyabb szintezési feladatok elvégzéséhez. Oldalunkon a Sprinter digitális szintezőműszert és kiegészítőit találja.

A Leica Sprinter digitális szintező speciális igények kielégítésére alkalmas. Az építőiparban gyakorta előforduló felmérés és kivitelezés során a szintmagasságok tökéletes mérésére már számtalan termék közül lehet választani.

A leghatékonyabb műszerek köre azonban nem túl széles, viszont a Sprinter digitális szintező erre nyújt tökéletes megoldást.

Digitális szintező Nivel EL-32
Ingyen visszük
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N1200
Nivel EL-32 digitális szintezőMagassági szintek ellenörzésére és kijelöléséreA Nivel System EL-32 egy nagy pontosságú digitális szintezőműszer, ami ideális minden olyan építőipari feladathoz, ahol a szintmagasság ellenőrzésére, kitűzésére van szükség. A szintező használata gyors, pontos és..
236 900 Ft
Tételek: 1 - 1 / 1 (1 oldal)

A Leica Sprinter digitális szintezőműszer előnye a használat során

A Leica Sprinter egy digitális szintezőműszer, amely a vonalkód leolvasásával képes megállapítani a magasságot. A minőség jegyében készült műszer bármelyik pillanatban képes megállni a helyét. Hatékonyan és gyorsan segíti a mindennapi mérési feladatokat. A digitális szintező felhasználóbarát menüvel, automatikus magasság és magasságkülönbség számítással valamint egy nagyon hasznos felhasználói programmal szerezte meg jó hírnevét.

A beépített memória és az USB interfész már csak hab a tortán. Amit egy építőipari műszertől csak elvárhat az ember az mind egyesül a Leica Sprinter digitális szintezőben. A digitális szintező növeli a hatékonyságot, az emberi hibákat a minimálisra csökkenti és gyenge fényviszonyok között is tökéletes működést tesz lehetővé. A könnyen, akár egy gombbal kezelhető készülék semmiféle betanítási munkát nem igényel. Egyszerűen meg kell nyomni a méréshez a gombot és a műszer automatikusan elvégzi a munkát. Ez azokon az építkezéseken nagyon előnyös ahol a munkatársak betanítása nem lehetséges.

Érdemes kihasználni, hiszen a betanítási folyamat hosszú és nehézkes. Haladó szintezéskor a digitális szintező optikai leolvasást mellőzi, hiszen az LCD kijelzi a magasságot és a távolságot is egyben. A saját nyelvre beállítható program elvégzi a szükséges számításokat. Magasságkülönbség, vonalszintezés, bevágás és feltöltés, tracking és monitoring. A beépített memóriája nagy így akár 2000 pont tárolására is alkalmas. Az eltárolt adatokat a munka végeztével egy USB-re le lehet menteni és onnan áttölteni a PC-re. A Leica Sprinter digitális szintező az egyik legösszetettebb és leghatékonyabb műszer, amelyet valaha is gyártottak az építkezéseken dolgozóknak. Nem érdemes több műszert is használni, ha egy műszerrel számtalan mérési munkát el lehet végezni, mégpedig úgy, hogy a használójának semmiféle különösebb szaktudásra nincsen szüksége.