Menu
Bevásárlókosár

Övtáskák és szerszámtáskák

A Toughbuilt övtáska és szerszámtáska magas minőségű anyagok felhasználásával készül folyamatos minőségellenörzés mellett. A Toughbuilt termékek mindegyike az ipari felhasználók igényének figyelembe vételével alakították ki.

Ennek köszönhető a szabadalmaztatott ClipTech akasztó is, amivel az övtáskákat egyszerűen le- és felcsatolni bármilyen övre. Az övtáskák széles választékban kapható, melyet oldalunkon talál. 

Toughbuilt 3 részes övtáska és kalapácstartó szett
Gyártó: TOUGHBUILTCikkszám: TB-CT-102-3
Toughbuilt övtáska, kalapácstartó és öv Ez a Toughbuilt övtáska szett egy párnázott Heavy Duty övből, egy nagyméretű szerszámtáskából és egy különálló kalapácstartóból áll. A szerszámtáska kialakítás kifejezetten az iparos felhasználók igényei szerint lett kialakítva. A táskán összesen 10 darab zs..
25 990 Ft
Toughbuilt 3 részes övtáska és szerszámtáska szett
Ingyen visszük
Gyártó: TOUGHBUILTCikkszám: TB-CT-111-C
Toughbuilt övtáska és szerszámtáska szett Ez a Toughbuilt övtáska szett egy párnázott Heavy Duty egy kisebb és egy nagyobb szerszámtáskából áll. A szerszámtáskák kialakítás kifejezetten az iparos felhasználók igényei szerint lett kialakítva. A táskákon összesen 27 darab zseb, 1 kalapácstartó és tö..
30 490 Ft
Toughbuilt 3 részes övtáska szett
Ingyen visszük
Gyártó: TOUGHBUILTCikkszám: TB-CT-111-3
Toughbuilt övtáska/szerszámtáska szett  Ez a Toughbuilt övtáska szett egy párnázott Heavy Duty övből és kettő szerszámtáskából áll. A szerszámtáskák kialakítás kifejezetten az iparos felhasználók igényei szerint lett kialakítva. A táskákon összesen 27 darab zseb, 1 kalapácstartó és több akasztó ta..
33 990 Ft
Toughbuilt ács - szögtáska
Gyártó: TOUGHBUILTCikkszám: TB-CT-03
Toughbuilt övtsáka – szögtáska A TOughbuilt TB-CT-03 táska ideális kisebb szerszámok vagy csavarok/szögek tárolására. Az övtáska kettő nagyobb és egy kisebb zsebből áll, az oldalán egy fém akasztó található. Ideális önmagában, vagy más Toughbuilt övre szerelehető táskával – kalapácstartóval kombin..
13 090 Ft
Toughbuilt ács övtáska - TB-CT-02
Gyártó: TOUGHBUILTCikkszám: TB-CT-02
Toughbuilt TB-CT-02 ács övtáska/szögtáska Ez az övre akasztható szerszámos táska 9 különböző méretű tárolórekeszt és egy kalapácstartót tartalamaz. A 3 nagyméretű tároló jól használható különböző méretű szerszámok, illetve szegek és csavarok tárolására is. A Toughbuilt ClipTech akasztó lehetővé te..
16 190 Ft
Toughbuilt asztalos övtáska - TB-CT-01
Gyártó: TOUGHBUILTCikkszám: TB-CT-01
Toughbuilt TB-CT-01 asztalos övtáska Ez az övre akasztható szerszámos táska 23 tárolórekeszt és egy kalapácstartót tartalamaz. A két nagyméretű tároló mellett, ceruza, jegyzet és szerszámos zseb is megtalálható az övtáskán. A Toughbuilt ClipTech akasztó lehetővé teszi, hogy az övtáskát bármilyen ö..
14 490 Ft
Toughbuilt fúrótartó övtáska nagy - TB-CT-20-L
Gyártó: TOUGHBUILTCikkszám: TB-CT-20-L
Toughbuilt TB-CT-20-L fúrótartó övtáska – nagy Ez az övre akasztható táska ideális választás az akkus fúrógép tárolását. Az övtáska 13 különböző tároló résszel rendelkezik, ebből 2 zárható, valamint külön tároló van a bitfejekhez is. A Toughbuilt ClipTech akasztó lehetővé teszi, hogy az övtáskát b..
12 490 Ft
Toughbuilt kalapácstartó - TB-52
Gyártó: TOUGHBUILTCikkszám: tb-52
Toughbuilt TB-52 övre akasztható kalapácstartó Ez a nagy teherbírású kalapácstartó bármelyik övre felakasztható. Ideális választás ha a kalapácsot külön szeretné tárolni az övtáskától. Javasoljuk a Toughbult öveket a még kényelmesebb hordáshoz. A termék előnye Nagy teherbírású ABS műanyag és ..
3 990 Ft
Toughbuilt öv - TB-CT-42
Gyártó: TOUGHBUILTCikkszám: TB-CT-42
Toughbuilt TB-CT-42 öv Az öv minden olyan övtáskához ajánljuk, ahol nagyobb súly hordására szükség. Az öv egyedileg méretre állítható.  A termék előnye Nagy teherbírású csattal Bármelyik ClipTech csattal használható Kényelmes viselet Könnyen beállítható..
3 990 Ft
Toughbuilt párnás vállpánt
Gyártó: TOUGHBUILTCikkszám: TB-CT-51
Toughbuilt vállpánt – Heavy Duty övhöz A vállpánt a Toughbuilt Heavy Duty övhöz használható. A pánt belső része párnázott, a hevederek hossza állítható, így még jobban elosztja a nehéz övtáska súlyát a mindennapos használat során.  A termék előnye Toughbuilt – Heavy Duty övekhez használható ..
8 490 Ft
Toughbuilt szerszámos és övtáska szett
Gyártó: TOUGHBUILTCikkszám: tb-180-8
Toughbuilt 8”-os szerszámos és övtáska szett A Toughbuilt TB-108-8 szett egy szerszámostáskából és egy szerszámos övtáskából áll. Ez a szett ideális a szervizszakemberek vagy akár a barkácsolók számárá is. A szerszámos táska 8”-os méretű, tetején erős fogantyúval ellátva. A táskára a megszokott Cl..
21 090 Ft
Toughbuilt telefontartó és jegyzettartó övtáska - TB-CT-33-BC
Gyártó: TOUGHBUILTCikkszám: TB-CT-33-BC
Toughbuilt telefontartó és jegyzettartó övtáska  Az övtáska kifejezetten telefonokhoz és kisebb jegyzetek biztoságos tárolására és hordására szolgál. Az övtáska önmagában is felhelyezható, de bármilyen övre felakasztható. A tartó oldalfala nyúlik, így nagyobb telefonok tárolására is használható. ..
7 390 Ft
Toughbuilt telefontartó és jegyzettartó övtáska - TB-CT-33-C
Gyártó: TOUGHBUILTCikkszám: TB-CT-33-C
Toughbuilt telefontartó és jegyzettartó övtáska  Az övtáska kifejezetten telefonokhoz és kisebb jegyzetek biztoságos tárolására és hordására szolgál. Az övtáska önmagában is felhelyezható, de bármilyen övre felakasztható. A tartó oldalfala nyúlik, így nagyobb telefonok tárolására is használható. ..
6 790 Ft
Toughbuilt villanyszerelő övtáska - TB-CT-34
Gyártó: TOUGHBUILTCikkszám: TB-CT-34
Toughbuilt villanyszerelő övtáska - TB-CT-34 Ez az övre akasztható szerszámos táska 13 különböző méretű tárolórekeszt tartalamaz, kifejezetten a villanyszerelő szerszámokhoz igazítva. A Toughbuilt ClipTech akasztó lehetővé teszi, hogy az övtáskát bármilyen övre fel lehessen csatolni. A táska emel..
12 990 Ft
Toughbuilt villanyszerelő övtáska kicsi - TB-CT-34-B
Gyártó: TOUGHBUILTCikkszám: TB-CT-34-B
Toughbuilt villanyszerelő övtáska Ez az övre akasztható kisméretű villanyszerelő táska ideális csavarhúzók és 2-3 fogó tárolására, kifejezetten a villanyszerelő szerszámokhoz igazítva. A Toughbuilt ClipTech akasztó lehetővé teszi, hogy az övtáskát bármilyen övre fel lehessen csatolni. A termék e..
8 490 Ft
Toughbuilt villanyszerelő övtáska vállpánttal - TB-CT-104
Gyártó: TOUGHBUILTCikkszám: TB-CT-104
Toughbuilt TB-CT-104 villanyszerelő övtáska vállpánttal Ez az övre akasztható Toughbuilt villanyszerelő táska 25 különböző méretű szerszámtárolót, jegyzettartót, kisebb és nagyobb tárolózsebet tartalmaz, ami ideális az elemlámpa, jegyzetfüzet, csavarhúzó és egyéb szerszámok tárolására. A Toughbui..
21 490 Ft
Toughbuilt fúrótartó övtáska kicsi - TB-CT-20-S
Gyártó: TOUGHBUILTCikkszám: TB-CT-20-S
Toughbuilt TB-CT-20-S fúrótartó övtáska – kicsi Ez az övre akasztható táska ideális választás az akkus fúrógép tárolását. Az övtáska 5 különböző tároló résszel rendelkezik, külön tároló van a bitfejek tárolására is. A Toughbuilt ClipTech akasztó lehetővé teszi, hogy az övtáskát bármilyen övre fel ..
7 990 Ft
Toughbuilt övtáska kalapácstartóval - TB-CT-24
Gyártó: TOUGHBUILTCikkszám: TB-CT-24
Toughbuilt TB-CT-24 övtáska kalapácstartóval Ez az övre akasztható szerszámos táska jól használható különböző méretű szerszámok, illetve szegek és csavarok tárolására is. A Toughbuilt ClipTech akasztó lehetővé teszi, hogy az övtáskát bármilyen övre fel lehessen csatolni. A táska oldalán egy kalapá..
10 990 Ft
Tételek: 1 - 18 / 18 (1 oldal)

Toughbuilt szerszámtáska és övtáska egyszerű használata

A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.