Menu
Bevásárlókosár

Övtáskák és szerszámtáskák

A Toughbuilt övtáska és szerszámtáska magas minőségű anyagok felhasználásával készül folyamatos minőségellenörzés mellett. A Toughbuilt termékek mindegyike az ipari felhasználók igényének figyelembe vételével alakították ki.

Ennek köszönhető a szabadalmaztatott ClipTech akasztó is, amivel az övtáskákat egyszerűen le- és felcsatolni bármilyen övre. Az övtáskák széles választékban kapható, melyet oldalunkon talál. 

Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-53
Toughbuilt TB-53 fali rendszerező sínEz a sín ideális a Cliptech csattal ellátott övtáskák tárolására. A sín könnyedén felszerelhető falra, fára, vagy akár az autó belső falára is. Az övtáska Clpitech csattal pillanatok alatt fel és leszerelhető.FONTOS! A fali sínnek nem része a Cliptech f..
3 590 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-150
Toughbuilt ClipTech kiegészítő akasztóÁltalános építőipari feladatokhoz 5"-es pontossággalA ClipTech akasztó ideális az összes Toughbuilt szerszámtáskához. A kiegészítő akasztó segítségével az övtsáka akár több övra is felszerelhető, vagy a a fali sínnel kombinálva külön tárolható is...
3 690 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-52
Toughbuilt TB-52 övre akasztható kalapácstartóEz a nagy teherbírású kalapácstartó bármelyik övre felakasztható. Ideális választás ha a kalapácsot külön szeretné tárolni az övtáskától. Javasoljuk a Toughbult öveket a még kényelmesebb hordáshoz.A termék előnyeNagy teherbírású ABS műanyag és ..
3 990 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-42
Toughbuilt TB-CT-42 övAz öv minden olyan övtáskához ajánljuk, ahol nagyobb súly hordására szükség. Az öv egyedileg méretre állítható. A termék előnyeNagy teherbírású csattal Bármelyik ClipTech csattal használható Kényelmes viselet Könnyen beállítható..
3 990 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-33-C
Toughbuilt telefontartó és jegyzettartó övtáska Az övtáska kifejezetten telefonokhoz és kisebb jegyzetek biztoságos tárolására és hordására szolgál. Az övtáska önmagában is felhelyezható, de bármilyen övre felakasztható.A tartó oldalfala nyúlik, így nagyobb telefonok tárolására is használható. ..
6 790 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-33-BC
Toughbuilt telefontartó és jegyzettartó övtáska Az övtáska kifejezetten telefonokhoz és kisebb jegyzetek biztoságos tárolására és hordására szolgál. Az övtáska önmagában is felhelyezható, de bármilyen övre felakasztható.A tartó oldalfala nyúlik, így nagyobb telefonok tárolására is használható. ..
7 390 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-20-S
Toughbuilt TB-CT-20-S fúrótartó övtáska – kicsiEz az övre akasztható táska ideális választás az akkus fúrógép tárolását. Az övtáska 5 különböző tároló résszel rendelkezik, külön tároló van a bitfejek tárolására is. A Toughbuilt ClipTech akasztó lehetővé teszi, hogy az övtáskát bármilyen övre fel ..
7 990 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-34-B
Toughbuilt villanyszerelő övtáskaEz az övre akasztható kisméretű villanyszerelő táska ideális csavarhúzók és 2-3 fogó tárolására, kifejezetten a villanyszerelő szerszámokhoz igazítva. A Toughbuilt ClipTech akasztó lehetővé teszi, hogy az övtáskát bármilyen övre fel lehessen csatolni.A termék e..
8 490 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-41
Toughbuilt – TB-CT-41 Heavy Duty övEz a nagy teherbírású öv mindenki számára ideálisan beállítható. Az öv belső fele párnázott biztosítva az egész napos viseletet. Az öv 81-121 cm-ben állítható. A ToughBuild övtáskák mindegyike kényelmesen felakasztható erre az övre. Az öv strapabíró övcsattal va..
9 490 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-24
Toughbuilt TB-CT-24 övtáska kalapácstartóvalEz az övre akasztható szerszámos táska jól használható különböző méretű szerszámok, illetve szegek és csavarok tárolására is. A Toughbuilt ClipTech akasztó lehetővé teszi, hogy az övtáskát bármilyen övre fel lehessen csatolni. A táska oldalán egy kalapá..
10 990 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-51
Toughbuilt vállpánt – Heavy Duty övhözA vállpánt a Toughbuilt Heavy Duty övhöz használható. A pánt belső része párnázott, a hevederek hossza állítható, így még jobban elosztja a nehéz övtáska súlyát a mindennapos használat során. A termék előnyeToughbuilt – Heavy Duty övekhez használható ..
11 990 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-20-L
Toughbuilt TB-CT-20-L fúrótartó övtáska – nagyEz az övre akasztható táska ideális választás az akkus fúrógép tárolását. Az övtáska 13 különböző tároló résszel rendelkezik, ebből 2 zárható, valamint külön tároló van a bitfejekhez is. A Toughbuilt ClipTech akasztó lehetővé teszi, hogy az övtáskát b..
12 490 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-34
Toughbuilt villanyszerelő övtáska - TB-CT-34Ez az övre akasztható szerszámos táska 13 különböző méretű tárolórekeszt tartalamaz, kifejezetten a villanyszerelő szerszámokhoz igazítva. A Toughbuilt ClipTech akasztó lehetővé teszi, hogy az övtáskát bármilyen övre fel lehessen csatolni.A táska emel..
12 990 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-03
Toughbuilt övtsáka – szögtáskaA TOughbuilt TB-CT-03 táska ideális kisebb szerszámok vagy csavarok/szögek tárolására. Az övtáska kettő nagyobb és egy kisebb zsebből áll, az oldalán egy fém akasztó található. Ideális önmagában, vagy más Toughbuilt övre szerelehető táskával – kalapácstartóval kombin..
13 090 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-01
Toughbuilt TB-CT-01 asztalos övtáskaEz az övre akasztható szerszámos táska 23 tárolórekeszt és egy kalapácstartót tartalamaz. A két nagyméretű tároló mellett, ceruza, jegyzet és szerszámos zseb is megtalálható az övtáskán. A Toughbuilt ClipTech akasztó lehetővé teszi, hogy az övtáskát bármilyen ö..
14 490 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-02
Toughbuilt TB-CT-02 ács övtáska/szögtáskaEz az övre akasztható szerszámos táska 9 különböző méretű tárolórekeszt és egy kalapácstartót tartalamaz. A 3 nagyméretű tároló jól használható különböző méretű szerszámok, illetve szegek és csavarok tárolására is. A Toughbuilt ClipTech akasztó lehetővé te..
16 190 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-180-8
Toughbuilt 8”-os szerszámos és övtáska szettA Toughbuilt TB-108-8 szett egy szerszámostáskából és egy szerszámos övtáskából áll. Ez a szett ideális a szervizszakemberek vagy akár a barkácsolók számárá is. A szerszámos táska 8”-os méretű, tetején erős fogantyúval ellátva. A táskára a megszokott Cl..
21 090 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-104
Toughbuilt TB-CT-104 villanyszerelő övtáska vállpánttalEz az övre akasztható Toughbuilt villanyszerelő táska 25 különböző méretű szerszámtárolót, jegyzettartót, kisebb és nagyobb tárolózsebet tartalmaz, ami ideális az elemlámpa, jegyzetfüzet, csavarhúzó és egyéb szerszámok tárolására.A Toughbui..
21 490 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-102-3
Toughbuilt övtáska, kalapácstartó és övEz a Toughbuilt övtáska szett egy párnázott Heavy Duty övből, egy nagyméretű szerszámtáskából és egy különálló kalapácstartóból áll. A szerszámtáska kialakítás kifejezetten az iparos felhasználók igényei szerint lett kialakítva. A táskán összesen 10 darab zs..
25 990 Ft
Toughbuilt 3 részes övtáska és szerszámtáska szett
Ingyen visszük
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-111-C
Toughbuilt övtáska és szerszámtáska szettEz a Toughbuilt övtáska szett egy párnázott Heavy Duty egy kisebb és egy nagyobb szerszámtáskából áll. A szerszámtáskák kialakítás kifejezetten az iparos felhasználók igényei szerint lett kialakítva. A táskákon összesen 27 darab zseb, 1 kalapácstartó és tö..
30 490 Ft
Toughbuilt 3 részes övtáska szett
Ingyen visszük
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-111-3
Toughbuilt övtáska/szerszámtáska szett Ez a Toughbuilt övtáska szett egy párnázott Heavy Duty övből és kettő szerszámtáskából áll. A szerszámtáskák kialakítás kifejezetten az iparos felhasználók igényei szerint lett kialakítva. A táskákon összesen 27 darab zseb, 1 kalapácstartó és több akasztó..
33 990 Ft
Toughbuilt 5 részes szerszámtáska szett
Ingyen visszük
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-101-5
Toughbuilt 5 részes övtáska szett hevederrelEz a Toughbuilt szerszámos övtáska szett egy párnázott Heavy Duty övből, kettő nagyméretű szerszámtáskából (TB-CT-01 és TB-CT-02), egy nagyobb méretű mérőszalag és késtartó övből, valamint a párnázott hevederből (TB-CT-51)áll.A szerszámtáska kial..
51 900 Ft
Toughbuilt 11 részes övtáska és kalapácstartó szett
Ingyen visszük
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-153-11
Toughbuilt 11 részes szerszámos övtáska rendszerezővelEz a Toughbuilt szerszámos övtáska szett egy párnázott Heavy Duty övből, kettő nagyméretű szerszámtáskából (TB-CT-01 és TB-CT-02), egy mérőszalag és késtartó övből, egy 60 cm-es falra szerelhető rendszerezőből és 6 db ClipTech foglaltból ál..
53 900 Ft
Tételek: 1 - 23 / 23 (1 oldal)

Toughbuilt szerszámtáska és övtáska egyszerű használata

A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.