Menu
Bevásárlókosár

Övtáskák és szerszámtáskák

A Toughbuilt övtáska és szerszámtáska magas minőségű anyagok felhasználásával készül folyamatos minőségellenörzés mellett. A Toughbuilt termékek mindegyike az ipari felhasználók igényének figyelembe vételével alakították ki.

Ennek köszönhető a szabadalmaztatott ClipTech akasztó is, amivel az övtáskákat egyszerűen le- és felcsatolni bármilyen övre. Az övtáskák széles választékban kapható, melyet oldalunkon talál. 

Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-52
Toughbuilt TB-52 övre akasztható kalapácstartó Ez a nagy teherbírású kalapácstartó bármelyik övre felakasztható. Ideális választás ha a kalapácsot külön szeretné tárolni az övtáskától. Javasoljuk a Toughbult öveket a még kényelmesebb hordáshoz. A termék előnye Nagy teherbírású ABS műanyag és ..
3 290 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-150
Toughbuilt ClipTech kiegészítő akasztó Általános építőipari feladatokhoz 5"-es pontossággal A ClipTech akasztó ideális az összes Toughbuilt szerszámtáskához. A kiegészítő akasztó segítségével az övtsáka akár több övra is felszerelhető, vagy a a fali sínnel kombinálva külön tárolható is. ..
4 290 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-42
Toughbuilt TB-CT-42 övAz övet minden olyan övtáskához ajánljuk, ahol nagyobb súly hordására van szükség. Az öv egyedileg méretre állítható (81 – 121 cm). A termék előnyeNagy teherbírású csattal Bármelyik ClipTech csattal használható Kényelmes viselet Könnyen beállítható..
4 290 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-53
Toughbuilt TB-53 fali rendszerező sín Ez a sín ideális a Cliptech csattal ellátott övtáskák tárolására. A sín könnyedén felszerelhető falra, fára, vagy akár az autó belső falára is. Az övtáska Clpitech csattal pillanatok alatt fel és leszerelhető. FONTOS! A fali sínnek nem része a Cliptech f..
4 290 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-25
Toughbuilt TB-CT-25 övtáska A TB-CT-25 számú táska kisebb méretű. Ideális választás mérőszalag tárolására , hogy mindig kéznél legyen! Emellett az ez a kis övtáska ideális még csavarok, kapcsok, szegek tárolására is. A táska oldalán további zsebek találhatóak a ceruza, filc tárolásához.  A T..
7 490 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-33-BC
Toughbuilt telefontartó és jegyzettartó övtáska  Az övtáska kifejezetten telefonokhoz és kisebb jegyzetek biztoságos tárolására és hordására szolgál. Az övtáska önmagában is felhelyezható, de bármilyen övre felakasztható. A tartó oldalfala nyúlik, így nagyobb telefonok tárolására is használható. ..
7 990 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-31-A
Kalapácstartó övtáska - Toughbuilt Ez az övre akasztható kalapácstartó ideális választás minden olyan ipari munkát végzőnek, ahol a kalapács használatára rendszeresen szükség van. A tartó a kalapács nyelét a combtól eltartja, így nem akadályoz a munkavégzés során. A Toughbuilt ClipTech akasztó ..
8 390 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-25X
Toughbuilt TB-CT-25X övtáska A TB-CT-25X számú táska kisebb méretű. A belső zseb nagyobbik része ideális mérőszalag tárolására, kisebb része pedig jegyzetfűzet és akár egy toll tárolására használható. Az övtáska oldalsó részén egy késtartó zseb található, míg a másik oldalán három kisebb szersz..
8 890 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-35-L
Toughbuilt fogótartó övtáska – nagy A Toughbuilt TB-CT-35L nagyméretű fogótartó szerszámtáska, 1-1 fogó és csavarhúzó tárolására ideális. A Toughbuilt ClipTech akasztó lehetővé teszi, hogy az övtáskát bármilyen övre fel lehessen csatolni. Az övtáska belső része fogókhoz ideális, míg a táska kül..
9 290 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-24
Toughbuilt TB-CT-24 övtáska kalapácstartóval Ez az övre akasztható szerszámos táska jól használható különböző méretű szerszámok, illetve szegek és csavarok tárolására is. A Toughbuilt ClipTech akasztó lehetővé teszi, hogy az övtáskát bármilyen övre fel lehessen csatolni. A táska oldalán egy kal..
9 390 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-20-S
Toughbuilt TB-CT-20-S fúrótartó övtáska – kicsi Ez az övre akasztható táska ideális választás az akkus fúrógép tárolását. Az övtáska 5 különböző tároló résszel rendelkezik, külön tároló van a bitfejek tárolására is. A Toughbuilt ClipTech akasztó lehetővé teszi, hogy az övtáskát bármilyen övre f..
9 390 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-41B
Toughbuilt – TB-CT-41B Heavy Duty öv Ez a nagy teherbírású öv mindenki számára ideálisan beállítható. Az öv belső fele párnázott biztosítva az egész napos viseletet. Az öv 81-121 cm-ben állítható. A ToughBuild övtáskák mindegyike kényelmesen felakasztható erre az övre. Az öv strapabíró övcsatta..
9 390 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-34-B
Toughbuilt villanyszerelő övtáska Ez az övre akasztható kisméretű villanyszerelő táska ideális csavarhúzók és 2-3 fogó tárolására, kifejezetten a villanyszerelő szerszámokhoz igazítva. A Toughbuilt ClipTech akasztó lehetővé teszi, hogy az övtáskát bármilyen övre fel lehessen csatolni. A te..
10 290 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-36-L6
Csavarhúzó övtásak TB-CT-36-L6 A Toughbuilt TB-CT-36 nagyméretű csavarhúzó szerszámtáska, fogók és csavarhúzók tárolására ideális. A Toughbuilt ClipTech akasztó lehetővé teszi, hogy az övtáskát bármilyen övre fel lehessen csatolni. Az övtáska belső részén fogókhoz ideális, míg a táska külső fel..
10 390 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-32-A
Általános övtáska – TOUGHBUILT Ez az övtáska ideális raktári dolgozóknak, szállítóknak és logisztikai feladatot végzőknek. A Toughbuilt ClipTech rendszernek köszönhetően az övtáska bármilyen üvre felszerelhető, és ha a táskára nincs szükség akkor egy modulattal lecsatolh ató. Az övtáskán 9 kül..
11 190 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-33P
Toughbuilt telefontartó és jegyzettartó övtáska  Az övtáska kifejezetten telefonokhoz és kisebb jegyzetek biztoságos tárolására és hordására szolgál. Az övtáska önmagában is felhelyezható, de bármilyen övre felakasztható. A tartó oldalfala nyúlik, így nagyobb telefonok tárolására is használh..
11 190 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-05
Toughbuilt TB-CT-05 táska Ez a táska kettő nagyméretű zsebbel van ellátva, ami ideális nagyobb mennyiségű anyagok és egyéb szerszámok tárolására is. A Toughbuilt ClipTech akasztó lehetővé teszi, hogy az övtáskát bármilyen övre fel lehessen csatolni. A táska emellett földön is felállítható köszö..
12 190 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-20-L
Toughbuilt TB-CT-20-L fúrótartó övtáska – nagy Ez az övre akasztható táska ideális választás az akkus fúrógép tárolását. Az övtáska 13 különböző tároló résszel rendelkezik, ebből 2 zárható, valamint külön tároló van a bitfejekhez is. A Toughbuilt ClipTech akasztó lehetővé teszi, hogy az övtáská..
13 090 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-51G
Toughbuilt vállpánt – Heavy Duty övhöz A vállpánt a Toughbuilt Heavy Duty övhöz használható. A pánt belső része párnázott, a hevederek hossza állítható, így még jobban elosztja a nehéz övtáska súlyát a mindennapos használat során.  A termék előnye Toughbuilt – Heavy Duty övekhez hasz..
13 190 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-03
Toughbuilt övtsáka – szögtáska A TOughbuilt TB-CT-03 táska ideális kisebb szerszámok vagy csavarok/szögek tárolására. Az övtáska kettő nagyobb és egy kisebb zsebből áll, az oldalán egy fém akasztó található. Ideális önmagában, vagy más Toughbuilt övre szerelehető táskával – kalapácstartóval kom..
15 090 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-20-LX
Toughbuilt TB-CT-20-LX fúrótartó övtáska  A CT-25-LX övtáska egy fúrógéptartó övtáska, aminek az oldala még egy nagyobb tároló zsebbel is ki van egészítve. A táska összesen 15 zsebet, tartlamaz, ezek között csavarhúzó, filc, ceruza tartó zseb is megtalálható. A táska jobb és balkezeseknek is id..
15 090 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-34
Toughbuilt villanyszerelő övtáska - TB-CT-34 Ez az övre akasztható szerszámos táska 13 különböző méretű tárolórekeszt tartalamaz, kifejezetten a villanyszerelő szerszámokhoz igazítva. A Toughbuilt ClipTech akasztó lehetővé teszi, hogy az övtáskát bármilyen övre fel lehessen csatolni. A táska..
15 990 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-01
Toughbuilt TB-CT-01 asztalos övtáska Ez az övre akasztható szerszámos táska 23 tárolórekeszt és egy kalapácstartót tartalamaz. A két nagyméretű tároló mellett, ceruza, jegyzet és szerszámos zseb is megtalálható az övtáskán. A Toughbuilt ClipTech akasztó lehetővé teszi, hogy az övtáskát bármilye..
16 890 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-02
Toughbuilt TB-CT-02 ács övtáska/szögtáska Ez az övre akasztható szerszámos táska 9 különböző méretű tárolórekeszt és egy kalapácstartót tartalamaz. A 3 nagyméretű tároló jól használható különböző méretű szerszámok, illetve szegek és csavarok tárolására is. A Toughbuilt ClipTech akasztó lehetővé..
17 890 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-104
Toughbuilt TB-CT-104 villanyszerelő övtáska vállpánttal Ez az övre akasztható Toughbuilt villanyszerelő táska 25 különböző méretű szerszámtárolót, jegyzettartót, kisebb és nagyobb tárolózsebet tartalmaz, ami ideális az elemlámpa, jegyzetfüzet, csavarhúzó és egyéb szerszámok tárolására. A Tou..
25 390 Ft
Toughbuilt szerszámos és övtáska szett
Ingyen visszük
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-180-8
Toughbuilt 8”-os szerszámos és övtáska szett A Toughbuilt TB-108-8 szett egy szerszámostáskából és egy szerszámos övtáskából áll. Ez a szett ideális a szervizszakemberek vagy akár a barkácsolók számárá is. A szerszámos táska 8”-os méretű, tetején erős fogantyúval ellátva. A táskára a megszokott..
30 090 Ft
Toughbuilt 3 részes övtáska és kalapácstartó szett
Ingyen visszük
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-102-3
Toughbuilt övtáska, kalapácstartó és övEz a Toughbuilt övtáska szett egy párnázott Heavy Duty övből, egy nagyméretű szerszámtáskából és egy különálló kalapácstartóból áll. A szerszámtáska kialakítás kifejezetten az iparos felhasználók igényei szerint lett kialakítva. A táskán összesen 10 darab..
31 990 Ft
Toughbuilt 3 részes övtáska és szerszámtáska szett
Ingyen visszük
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-111-C
Toughbuilt övtáska és szerszámtáska szett Ez a Toughbuilt övtáska szett egy párnázott Heavy Duty egy kisebb és egy nagyobb szerszámtáskából áll. A szerszámtáskák kialakítás kifejezetten az iparos felhasználók igényei szerint lett kialakítva. A táskákon összesen 27 darab zseb, 1 kalapácstartó és tö..
38 590 Ft
Toughbuilt 3 részes övtáska szett
Ingyen visszük
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-111-3
Toughbuilt övtáska/szerszámtáska szett  Ez a Toughbuilt övtáska szett egy párnázott Heavy Duty övből és kettő szerszámtáskából áll. A szerszámtáskák kialakítás kifejezetten az iparos felhasználók igényei szerint lett kialakítva. A táskákon összesen 27 darab zseb, 1 kalapácstartó és több akasztó..
44 890 Ft
Toughbuilt 5 részes szerszámtáska szett
Ingyen visszük
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-101-5
Toughbuilt 5 részes övtáska szett hevederrel Ez a Toughbuilt szerszámos övtáska szett egy párnázott Heavy Duty övből, kettő nagyméretű szerszámtáskából (TB-CT-01 és TB-CT-02), egy nagyobb méretű mérőszalag és késtartó övből, valamint a párnázott hevederből (TB-CT-51)áll. A szerszámtáska kial..
56 490 Ft
Toughbuilt 11 részes övtáska és kalapácstartó szett
Ingyen visszük
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-153-11
Toughbuilt 11 részes szerszámos övtáska rendszerezővel Ez a Toughbuilt szerszámos övtáska szett egy párnázott Heavy Duty övből, kettő nagyméretű szerszámtáskából (TB-CT-01 és TB-CT-02), egy mérőszalag és késtartó övből, egy 60 cm-es falra szerelhető rendszerezőből és 6 db ClipTech foglaltból ál..
62 690 Ft
Tételek: 1 - 31 / 31 (1 oldal)

Toughbuilt szerszámtáska és övtáska egyszerű használata

Övtáskák, szerszámtáskák, Kiegészítő, tartozékok