Menu
Bevásárlókosár

Övtáskák és szerszámtáskák

A Toughbuilt övtáska és szerszámtáska magas minőségű anyagok felhasználásával készül folyamatos minőségellenörzés mellett. A Toughbuilt termékek mindegyike az ipari felhasználók igényének figyelembe vételével alakították ki.

Ennek köszönhető a szabadalmaztatott ClipTech akasztó is, amivel az övtáskákat egyszerűen le- és felcsatolni bármilyen övre. Az övtáskák széles választékban kapható, melyet oldalunkon talál. 

Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-52
Toughbuilt TB-52 övre akasztható kalapácstartóEz a nagy teherbírású kalapácstartó bármelyik övre felakasztható. Ideális választás ha a kalapácsot külön szeretné tárolni az övtáskától. Javasoljuk a Toughbult öveket a még kényelmesebb hordáshoz.A termék előnyeNagy teherbírású ABS mű..
3 990 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-150
Toughbuilt ClipTech kiegészítő akasztóÁltalános építőipari feladatokhoz 5"-es pontossággalA ClipTech akasztó ideális az összes Toughbuilt szerszámtáskához. A kiegészítő akasztó segítségével az övtsáka akár több övra is felszerelhető, vagy a a fali sínnel kombinálva külön tárolható is...
5 190 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-53
Toughbuilt TB-53 fali rendszerező sínEz a sín ideális a Cliptech csattal ellátott övtáskák tárolására. A sín könnyedén felszerelhető falra, fára, vagy akár az autó belső falára is. Az övtáska Clpitech csattal pillanatok alatt fel és leszerelhető.FONTOS! A fali sínnek nem része a Cliptech f..
5 190 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-54-K
Toughbuilt kulcstartóA ToughBuilt kulcstartó ideális kiegészítő a táskákra való további rögzítéshez. Erős fém karabinerrel.A termék előnyeKulcs, táska felakasztásához Összehajtva foganytúként is használható Nagy teherbírású porszórt karabiner Nagyméretű karabiner..
5 190 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-42
Toughbuilt TB-CT-42 övAz övet minden olyan övtáskához ajánljuk, ahol nagyobb súly hordására van szükség. Az öv egyedileg méretre állítható (81 – 121 cm). A termék előnyeNagy teherbírású csattal Bármelyik ClipTech csattal használható Kényelmes viselet Könnyen beállítható..
5 190 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-55-B
Toughbuilt vállpántKiegészítő vállpánt a nagyméretű táskák hordásához.A termék előnyeKényelmes és tartós anyagból Párnázott vállpánt Állítható hosszúságú..
5 190 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-33-BC
Toughbuilt telefontartó és jegyzettartó övtáska  Az övtáska kifejezetten telefonokhoz és kisebb jegyzetek biztoságos tárolására és hordására szolgál. Az övtáska önmagában is felhelyezható, de bármilyen övre felakasztható. A tartó oldalfala nyúlik, így nagyobb telefonok tárolására is használható. ..
7 990 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-25
Toughbuilt TB-CT-25 övtáskaA TB-CT-25 számú táska kisebb méretű. Ideális választás mérőszalag tárolására , hogy mindig kéznél legyen! Emellett az ez a kis övtáska ideális még csavarok, kapcsok, szegek tárolására is. A táska oldalán további zsebek találhatóak a ceruza, filc tárolásához. A T..
8 990 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-35-M
Toughbuilt fogótartó övtáska – közepesA Toughbuilt TB-CT-35M közepes méretű fogótartó szerszámtáska, közepes méretű fogók tárolására ideális. A tároló alsó fele tépőzárasan állítható. A Toughbuilt ClipTech akasztó lehetővé teszi, hogy az övtáskát bármilyen övre fel lehessen csatolni. Az övtásk..
10 190 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-31-A
Kalapácstartó övtáska - ToughbuiltEz az övre akasztható kalapácstartó ideális választás minden olyan ipari munkát végzőnek, ahol a kalapács használatára rendszeresen szükség van. A tartó a kalapács nyelét a combtól eltartja, így nem akadályoz a munkavégzés során. A Toughbuilt ClipTech akasztó ..
10 190 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-25XB
Toughbuilt kés és mérőszalagtartó övtáskaA TB-CT-25XB számú táska kisebb méretű. A belső zseb nagyobbik része ideális mérőszalag tárolására. Az övtáska oldalsó részén egy késtartó zseb található, míg a másik oldalán három kisebb szerszámtartó/filctartó fül található.A Toughbuilt ClipTech a..
10 190 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-25X
Toughbuilt TB-CT-25X övtáskaA TB-CT-25X számú táska kisebb méretű. A belső zseb nagyobbik része ideális mérőszalag tárolására, kisebb része pedig jegyzetfűzet és akár egy toll tárolására használható. Az övtáska oldalsó részén egy késtartó zseb található, míg a másik oldalán három kisebb szersz..
10 690 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-26
Toughbuilt univerzális övtáska késtartóvalA ToughBuilt univerzális szerszámos táskája átalakítja a profik szerszámhordását. A szabadalmaztatott ClipTech csatt segítségével ez a táska bármilyen övre rögzíthető és lecsatolható. Kiválóan működik önmagában vagy bármilyen ClipTech övvel kombinálva...
10 690 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-35-L
Toughbuilt fogótartó övtáska – nagyA Toughbuilt TB-CT-35L nagyméretű fogótartó szerszámtáska, 1-1 fogó és csavarhúzó tárolására ideális. A Toughbuilt ClipTech akasztó lehetővé teszi, hogy az övtáskát bármilyen övre fel lehessen csatolni. Az övtáska belső része fogókhoz ideális, míg a táska kül..
11 190 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-35-S
Toughbuilt fogótartó övtáska – kicsiA Toughbuilt TB-CT-35-S nagyméretű fogótartó szerszámtáska, leginkább kisebb méretű fogók tárolására ideális. A tároló alsó rész állítható. A Toughbuilt ClipTech akasztó lehetővé teszi, hogy az övtáskát bármilyen övre fel lehessen csatolni. Az övtáska belső ..
11 190 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-20-S
Toughbuilt TB-CT-20-S fúrótartó övtáska – kicsiEz az övre akasztható táska ideális választás az akkus fúrógép tárolását. Az övtáska 5 különböző tároló résszel rendelkezik, külön tároló van a bitfejek tárolására is. A Toughbuilt ClipTech akasztó lehetővé teszi, hogy az övtáskát bármilyen övre f..
11 290 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-41B
Toughbuilt Heavy Duty munkaöv – TB-CT-41BEz a nagy teherbírású öv mindenki számára ideálisan beállítható. Az öv belső fele párnázott biztosítva az egész napos viseletet. Az öv 81-121 cm-ben állítható. A ToughBuild övtáskák mindegyike kényelmesen felakasztható erre az övre. Az öv strapabíró övc..
11 290 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-24
Toughbuilt TB-CT-24 övtáska kalapácstartóvalEz az övre akasztható szerszámos táska jól használható különböző méretű szerszámok, illetve szegek és csavarok tárolására is. A Toughbuilt ClipTech akasztó lehetővé teszi, hogy az övtáskát bármilyen övre fel lehessen csatolni. A táska oldalán egy kal..
11 290 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-34-B
Toughbuilt villanyszerelő övtáskaEz az övre akasztható kisméretű villanyszerelő táska ideális csavarhúzók és 2-3 fogó tárolására, kifejezetten a villanyszerelő szerszámokhoz igazítva. A Toughbuilt ClipTech akasztó lehetővé teszi, hogy az övtáskát bármilyen övre fel lehessen csatolni.A te..
12 390 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-36-L6
Csavarhúzó övtásak TB-CT-36-L6A Toughbuilt TB-CT-36 nagyméretű csavarhúzó szerszámtáska, fogók és csavarhúzók tárolására ideális. A Toughbuilt ClipTech akasztó lehetővé teszi, hogy az övtáskát bármilyen övre fel lehessen csatolni. Az övtáska belső részén fogókhoz ideális, míg a táska külső fel..
12 490 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-32-A
Általános övtáska – TOUGHBUILTEz az övtáska ideális raktári dolgozóknak, szállítóknak és logisztikai feladatot végzőknek. A Toughbuilt ClipTech rendszernek köszönhetően az övtáska bármilyen üvre felszerelhető, és ha a táskára nincs szükség akkor egy modulattal lecsatolh ató. Az övtáskán 9 kül..
13 490 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-33P
Toughbuilt telefontartó és jegyzettartó övtáska Az övtáska kifejezetten telefonokhoz és kisebb jegyzetek biztoságos tárolására és hordására szolgál. Az övtáska önmagában is felhelyezható, de bármilyen övre felakasztható.A tartó oldalfala nyúlik, így nagyobb telefonok tárolására is használh..
13 490 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-41P
Toughbuilt Heavy Duty Pro munkaöv – TB-CT-41PEz a nagy teherbírású öv mindenki számára ideálisan beállítható. Az öv belső fele párnázott biztosítva az egész napos viseletet. Az öv 81-121 cm-ben állítható. A ToughBuild övtáskák mindegyike kényelmesen felakasztható erre az övre. Az öv strapabíró..
13 590 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-05
Toughbuilt TB-CT-05 táskaEz a táska kettő nagyméretű zsebbel van ellátva, ami ideális nagyobb mennyiségű anyagok és egyéb szerszámok tárolására is. A Toughbuilt ClipTech akasztó lehetővé teszi, hogy az övtáskát bármilyen övre fel lehessen csatolni. A táska emellett földön is felállítható köszö..
14 790 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-20-L
Toughbuilt TB-CT-20-L fúrótartó övtáska – nagyEz az övre akasztható táska ideális választás az akkus fúrógép tárolását. Az övtáska 13 különböző tároló résszel rendelkezik, ebből 2 zárható, valamint külön tároló van a bitfejekhez is. A Toughbuilt ClipTech akasztó lehetővé teszi, hogy az övtáská..
15 790 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-36-M7
Fogó és csavarhúzótartó övtáskaA Toughbuilt TB-CT-36-M7 egy többrészes csavarhúzó szerszámtáska, fogók és csavarhúzók tárolására ideális. A Toughbuilt ClipTech akasztó lehetővé teszi, hogy az övtáskát bármilyen övre fel lehessen csatolni. Az övtáska belső részén fogókhoz ideális, míg a táska k..
15 890 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-51G
Toughbuilt vállpánt – Heavy Duty övhözA vállpánt a Toughbuilt Heavy Duty övhöz használható. A pánt belső része párnázott, a hevederek hossza állítható, így még jobban elosztja a nehéz övtáska súlyát a mindennapos használat során. A termék előnyeToughbuilt – Heavy Duty övekhez hasz..
15 890 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-45G-L
Toughbuilt derékvédő őv - LA ToughBuilt derékvédő öv kényelmes viselést és stabil tartást biztosít. A gél párna biztosítja a folyamatos kiszellőzést, elkerülve így a bemelegedést. Magas minőségű felépítésének és anyagainak köszönhetően a legkeményebb munkakörülményekhez is ideális. Iparosoknak..
16 990 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-45G-M
Toughbuilt derékvédő őv - MA ToughBuilt derékvédő öv kényelmes viselést és stabil tartást biztosít. A gél párna biztosítja a folyamatos kiszellőzést, elkerülve így a bemelegedést. Magas minőségű felépítésének és anyagainak köszönhetően a legkeményebb munkakörülményekhez is ideális. Iparosoknak..
16 990 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-51P
Toughbuilt vállpánt – Heavy Duty övhözA vállpánt a Toughbuilt Heavy Duty övhöz használható. A pánt belső része párnázott, a hevederek hossza állítható, így még jobban elosztja a nehéz övtáska súlyát a mindennapos használat során. Az 51G-hez képest még vastagabb szivacsbetéttel.A termék e..
17 290 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-20-LX
Toughbuilt TB-CT-20-LX fúrótartó övtáska A CT-25-LX övtáska egy fúrógéptartó övtáska, aminek az oldala még egy nagyobb tároló zsebbel is ki van egészítve. A táska összesen 15 zsebet, tartlamaz, ezek között csavarhúzó, filc, ceruza tartó zseb is megtalálható. A táska jobb és balkezeseknek is id..
18 190 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-40P
Toughbuilt Heavy Duty Pro munkaöv – TB-CT-40PEz a nagy teherbírású öv mindenki számára ideálisan beállítható. Az öv belső fele párnázott biztosítva az egész napos viseletet. Az öv 81-121 cm-ben állítható. A ToughBuild övtáskák mindegyike kényelmesen felakasztható erre az övre. Az öv csatja nag..
18 190 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-03
Toughbuilt övtsáka – szögtáskaA TOughbuilt TB-CT-03 táska ideális kisebb szerszámok vagy csavarok/szögek tárolására. Az övtáska kettő nagyobb és egy kisebb zsebből áll, az oldalán egy fém akasztó található. Ideális önmagában, vagy más Toughbuilt övre szerelhető táskával – kalapácstartóval komb..
18 190 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-34
Toughbuilt villanyszerelő övtáska - TB-CT-34Ez az övre akasztható szerszámos táska 13 különböző méretű tárolórekeszt tartalamaz, kifejezetten a villanyszerelő szerszámokhoz igazítva. A Toughbuilt ClipTech akasztó lehetővé teszi, hogy az övtáskát bármilyen övre fel lehessen csatolni.A táska..
19 190 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-01
Toughbuilt szeg és szerszámtáskaEz az övre akasztható szerszámos táska 23 tárolórekeszt és egy kalapácstartót tartalamaz. A két nagyméretű tároló mellett, ceruza, jegyzet és szerszámos zseb is megtalálható az övtáskán. A Toughbuilt ClipTech akasztó lehetővé teszi, hogy az övtáskát bármilyen öv..
20 390 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-02
Toughbuilt TB-CT-02 ács övtáska/szögtáskaEz az övre akasztható szerszámos táska 9 különböző méretű tárolórekeszt és egy kalapácstartót tartalamaz. A 3 nagyméretű tároló jól használható különböző méretű szerszámok, illetve szegek és csavarok tárolására is. A Toughbuilt ClipTech akasztó lehetővé..
21 590 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-104
Toughbuilt villanyszerelő mester övtáska vállpánttalEz az övre akasztható Toughbuilt villanyszerelő táska 25 különböző méretű szerszámtárolót, jegyzettartót, kisebb és nagyobb tárolózsebet tartalmaz, ami ideális az elemlámpa, jegyzetfüzet, csavarhúzó és egyéb szerszámok tárolására.A Toughb..
30 690 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-114
Toughbuilt villanyszerelő övtáska vállpánttalA ToughBuilt villanyszerelő táskája átalakítja a professzionális villanyszerelők szerszámaik viselését. A szabadalmaztatott ClipTech rögzítő csat lehetővé teszi, hogy a táskát fel- és lecsatolja bármilyen övre, a mellékelt vállszíjra hordható vagy a..
30 690 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-101-3P
Toughbuilt 3 részes szerszámtáska szett Ez a Toughbuilt övtáska szett egy párnázott Heavy Duty övből, egy nagyméretű szerszámtáskából és egy különálló kalapácstartóból áll. A szerszámtáska kialakítás kifejezetten az iparos felhasználók igényei szerint lett kialakítva. A táskán összesen 23 dara..
36 290 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-180-8
Toughbuilt 8”-os szerszámos és övtáska szettA Toughbuilt TB-108-8 szett egy szerszámostáskából és egy szerszámos övtáskából áll. Ez a szett ideális a szervizszakemberek vagy akár a barkácsolók számárá is. A szerszámos táska 8”-os méretű, tetején erős fogantyúval ellátva. A táskára a megszokott..
36 290 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-102-3P
Toughbuilt övtáska, kalapácstartó és övEz a Toughbuilt övtáska szett egy párnázott Heavy Duty övből, egy nagyméretű szerszámtáskából és egy különálló kalapácstartóból áll. A szerszámtáska kialakítás kifejezetten az iparos felhasználók igényei szerint lett kialakítva. A táskán összesen 10 darab..
38 590 Ft
Toughbuilt 3 részes övtáska és szerszámtáska szett
Ingyen visszük
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-111-CP
Toughbuilt övtáska és szerszámtáska szettEz a Toughbuilt övtáska szett egy párnázott Heavy Duty egy kisebb és egy nagyobb szerszámtáskából áll. A szerszámtáskák kialakítás kifejezetten az iparos felhasználók igényei szerint lett kialakítva. A táskákon összesen 27 darab zseb, 1 kalapácstartó és..
46 490 Ft
Toughbuilt szerszámos hátizsák
Ingyen visszük
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-66C
Toughbuilt professzionális hátizsákEz a HEAVY DUTY hátizsák kettő nagyméretű zipzáras részből áll. A belső rész 13-17”-os laptopok biztonságos tárolását teszi lehetővé, míg az első nagyobb méretű rész pedig a szerszámok tárolására és szállítására alkamlas. Ez a szerszámtároló részben további k..
52 190 Ft
Toughbuilt 3 részes övtáska szett
Ingyen visszük
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-111-3P
Toughbuilt övtáska/szerszámtáska szett Ez a Toughbuilt övtáska szett egy párnázott Heavy Duty övből és kettő szerszámtáskából áll. A szerszámtáskák kialakítás kifejezetten az iparos felhasználók igényei szerint lett kialakítva. A táskákon összesen 27 darab zseb, 1 kalapácstartó és több akasztó..
54 090 Ft
Toughbuilt 5 részes szerszámtáska szett
Ingyen visszük
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-101-5P
Toughbuilt 5 részes övtáska szett hevederrelEz a Toughbuilt szerszámos övtáska szett egy párnázott Heavy Duty övből, kettő nagyméretű szerszámtáskából (TB-CT-01 és TB-CT-02), egy nagyobb méretű mérőszalag és késtartó övből, valamint a párnázott hevederből (TB-CT-51)áll.A szerszámtáska kial..
68 090 Ft
Toughbuilt 11 részes övtáska és kalapácstartó szett
Ingyen visszük
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-153-11
Toughbuilt 11 részes szerszámos övtáska rendszerezővelEz a Toughbuilt szerszámos övtáska szett egy párnázott Heavy Duty övből, kettő nagyméretű szerszámtáskából (TB-CT-01 és TB-CT-02), egy mérőszalag és késtartó övből, egy 60 cm-es falra szerelhető rendszerezőből és 6 db ClipTech foglaltból ál..
75 590 Ft
Tételek: 1 - 46 / 46 (1 oldal)
Övtáskák, szerszámtáskák, Kiegészítő, tartozékok