Menu
Bevásárlókosár

Leica közműkeresők

Leica közműkereső megoldások

Napjainkban a geodéziával foglalkozó szakembereknek, közművállalatoknak és kivitelezőknek minden eddiginél pontosabb, megbízhatóbb és naprakészebb információkra van szükségük amelyek azonnal elérhetők és felhasználhatók. A Leica közműkereső technológia használatával a föld alatti objektumok érzékelése egyszerű és hatékony feladat, ami fokozza a biztonságot és a föld alatti közművek védelmét. Közműkutató megoldásaink nagymértékben leegyszerűsítik a folyamatokat a tereptől az irodáig és vissza, az integrált megoldások a teljes közműérzékelési, kikerülési és térképezési munkafolyamatokat lefedik.

Leica DD120 közműkutató műszer
Ingyen visszük
Gyártó: Leica GeosystemsCikkszám: 872938
Leica DD120 közműkutató műszer (50Hz)Többfrekvenciás kézi vezetékkutatóA Leica DD120 kábel- és csőkereső családot az automatikus érzékenység beállításnak köszönhetően egyszerű használat jellemzi, ezért csak minimális tapasztalatot igényel. A kábelek és vezetékek elkerülése az egyik legnagy..
408 900 Ft
Leica DD130 közműkutató műszer
Ingyen visszük
Gyártó: Leica GeosystemsCikkszám: 872940
Leica DD130 közműkutató műszer (50Hz)Többfrekvenciás kézi vezetékkutatóA Leica DD130 kábel- és csőkereső családot az automatikus érzékenység beállításnak köszönhetően egyszerű használat jellemzi, ezért csak minimális tapasztalatot igényel. A kábelek és vezetékek elkerülése az egyik legnagy..
467 900 Ft
Leica DD220 Smart közműkutató műszer - GPS
Ingyen visszük
Gyártó: Leica GeosystemsCikkszám: 850268
Leica DD220 közműkutató műszer Nagyobb magabiztosság az "OKOS" keresésselA Leica DD220 SMART vezetékkutató és a DX Shield szoftver kinyitja az ajtót egy "okosabb" világhoz, bárhol, bármikor. A Leica DD SMART vezetékkutató észleli a mélyebben fekvő közműveket, minden eddiginél gyorsabban és..
716 900 Ft
Leica DD230 Smart közműkutató műszer - GPS
Ingyen visszük
Gyártó: Leica GeosystemsCikkszám: 850270
Leica DD230 közműkutató műszer Nagyobb magabiztosság az "OKOS" keresésselA Leica DD230 SMART vezetékkutató és a DX Shield szoftver kinyitja az ajtót egy "okosabb" világhoz, bárhol, bármikor. A Leica DD SMART vezetékkutató észleli a mélyebben fekvő közműveket, minden eddiginél gyorsabban és..
776 900 Ft
Leica Ultra közműkereső - Advance
Ingyen visszük
Gyártó: Leica GeosystemsCikkszám: 818698
Leica Ultra - Advance közműkereső Nagyobb magabiztosság az "OKOS" keresésselA közműhálózatok összetettsége folyamatosan növekszik, ezért a precíz információk beszerzése a közművek pontos helyzetéről sosem volt még ilyen fontos. A meglévő eltakart értékek megóvása érdekében minden esetben a..
1 416 900 Ft
Leica Ultra közműkereső - Standard
Ingyen visszük
Gyártó: Leica GeosystemsCikkszám: 818699
Leica Ultra Standard közműkereső Nagyobb magabiztosság az "OKOS" keresésselA közműhálózatok összetettsége folyamatosan növekszik, ezért a precíz információk beszerzése a közművek pontos helyzetéről sosem volt még ilyen fontos. A meglévő eltakart értékek megóvása érdekében minden esetben al..
1 050 900 Ft
Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)

Kábelkikerülés

A földmunkák során a terepi dolgozók elkerülhetetlenül a föld alatti közművek közvetlen közelébe kerülnek. Minden esetben érdemes figyelni az összes föld alatti közművek pontos helyére a földmunkák előtt és alatt.

Közműkövetés

A közműfelmérés a közművek pontos érzékelését és térképezését jelenti. Az ingatlantulajdonosok szeretnék pontosan tudni, hogy hol húzódnak az infrastrukturális elemeik. A későbbi tervezéshez és közműkarbantartáshoz szükségük van a közművek digitális térképi megjelenítésére.


Leica, közműkeresők
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.