Menu
Bevásárlókosár

Kések és ollók

Az oldalon Toughbuilt kések és ollók közül válogathat. A Toughbuilt egyet jelent a minőséggel és megbízhatósággal.

 

Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-H4S30-80
30 darabos pótpenge csomag A pótpenge elsősorban a Toughbuilt H4S5 cikkszámű 2in1 kitólhatós késhez használható, illetve a legtöbb más trapézpengés késhez is. Az edzett és csiszolt pengésű kés hosszú élettartamot biztosít. 30 darab pótpenge van a csomagban! A termék előnye 30 darabos..
4 590 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-H4S-40-TMK-2
Fix pengés - Toughbuilt A ToughBuilt fix pengéjű kés maximalizálja a termelékenységet a munkaterületen. A titán bevonatú rozsdamentes acél pengét úgy tervezték, hogy akár 2-szer tovább élesebb maradjon. A teljes fémszál tartósságot biztosít a kemény vágásokhoz nap mint nap. A vékony és könny..
8 990 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-H4-30-HB
Szigetelőanyag vágó kés - Toughbuilt A ToughBuilt Hawkbill pengéjű összecsukható kés maximalizálja a termelékenységet a munkaterületen. Az összecsukahtó kés könnyen kezelhető és kinyitható, a kampós penge kialakításnak köszönhetően ideális kábelcsupaszításhoz, vágáshoz vagy egyéb anyagok eltávo..
8 990 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-H4S-40-IK-2
Szigetelőanyag vágó kés - Toughbuilt A ToughBuilt szigetelőanyag vágó kés optimális éltartást és tartósságot biztosít. A titán bevonatú rozsdamentes acél pengét úgy tervezték, hogy akár 2-szer tovább maradjon éles, mint a hagyományos kések. A teljes fémszár tartósságot biztosít a kemény vágások..
8 990 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-H4-60-L
Toughbuilt balos lemezvágó olló A ToughBuilt Aviation balos ollót úgy tervezték, hogy könnyedén forduljon még a keményebb lemeznél is. Az indukciósan edzett vágóélekkel ellátott kovácsolt pengék akár 10-szer több vágást biztosítanak A Toughbuilt Aviation lemezvágó ollókat hosszú élettartamra és..
9 490 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-H4-60-S
Toughbuilt egyenes lemezvágó olló A ToughBuilt Aviation ollót úgy tervezték, hogy könnyedén vágja még a keményebb lemezeket is. Az indukciósan edzett vágóélekkel ellátott kovácsolt pengék akár 10-szer több vágást biztosítanak A Toughbuilt Aviation lemezvágó ollókat hosszú élettartamra és tartós..
9 490 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-H4-60-R
Toughbuilt Aviation - jobbos lemezvágó olló A ToughBuilt Aviation jobbos ollót úgy tervezték, hogy könnyedén forduljon még a keményebb lemeznél is. Az indukciósan edzett vágóélekkel ellátott kovácsolt pengék akár 10-szer több vágást biztosítanak A Toughbuilt Aviation lemezvágó ollókat hosszú él..
9 490 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-H4-60-B
Toughbuilt Aviation Bulldog lemezvágó olló vastag lemezhez A ToughBuilt Bulldog olló a vastagabb és keményebb lemezek vágásához ideális. Az indukciósan edzett vágóélekkel ellátott kovácsolt pengék akár 10-szer több vágást biztosítanak. Hosszú élettartamra és tartósságra készültek. A szabada..
9 490 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-H4-60-SL
Toughbuilt hosszú vágású egyenes lemezvágó olló A ToughBuilt Aviation lemezvágó ollót úgy tervezték, hogy könnyedén lehessen hosszú vágásokat végezni még a keményebb lemeznél is. Az indukciósan edzett vágóélekkel ellátott kovácsolt pengék akár 10-szer több vágást biztosítanak A Toughbuilt Aviat..
9 890 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-H4-60-SOL
Toughbuilt egyenes lemezvágó olló A ToughBuilt Aviation lemezvágó ollót úgy tervezték, hogy könnyedén lehessen hosszú vágásokat végezni még a keményebb lemeznél is. Az indukciósan edzett vágóélekkel ellátott kovácsolt pengék akár 10-szer több vágást biztosítanak A Toughbuilt Aviation lemezvágó ..
9 890 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-H4S52-20
Szigetelőanyag vágó kés - Toughbuilt A ToughBuilt kitolható kitolható pengés kés trapéz és kampós pengével is használható. Ergonomikus kialakítású és magas minőségű markolattal. Gombnyomásra a markolat kinyitható a további pengék tárolásához vagy utántöltéséhez. A termék előnye Magas..
9 990 Ft 12 290 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-H4-70-11
Toughbuilt ipari olló - 275 mm vágóéllel A ToughBuilt olló ipari munkára van tervezve. Az olló markolata úgy van kialakítva, hogy a kézben tartva a kényelmes és könnyen használnható legyen. Az indukciósan edzett vágóélekkel ellátott kovácsolt pengék akár 10-szer több vágást biztosítanak a hagyo..
10 790 Ft
Toughbuilt kitolható pengés kés - kaparó funkcióval
Egyedi csomagajánlatban
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-H4S5-01
Szigetelőanyag vágó kés - ToughbuiltA ToughBuilt kitolható kés egy innovatív, 2 az 1-ben szerszám, amelye egy szabadalmaztatott mechanizmussal rendelkezik, ez lehetővé teszi, hogy a hüvelykujj egyszerű megnyomásával a kést azonnal kaparóvá alakítsd. A csomag 5 db univerzális ToughBuilt pengét ..
11 490 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-H4-61-S3
Toughbuilt 3”-os falcfogó A ToughBuilt falcfogónak 3” széles pofája van. A pofán 1/4”-os mart kiosztás található, ami megkönnyíti a lemezek hajlítását. A Toughbuilt Aviation ollókat hosszú élettartamra és tartósságra készültek. A szabadalmaztatás alatt álló ergonomikus markolat kialakítása 2..
11 790 Ft
Toughbuilt cserélhető rövidpengés kés + 2 db tartó
Egyedi csomagajánlatban
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-H4S2-03
Trapézpengés kés cserélhető tartóvalA TOUGHBUILT innovatív trapézpengés kése a pengék cseréjét hivatott leegyszerűsíteni. A belső pengetartó szerkezet a markolat oldalán lévő gombbal kivehető és másik pengetartóra cserélhető. Így kettő különböző típusú pengét is lehet ugyan azzal a markolattal..
12 790 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-H4S3-60
Toughbuilt lemezvágó olló készlet A ToughBuilt Aviation ollót úgy tervezték, hogy könnyedén forduljon még a keményebb lemeznél is. Az indukciósan edzett vágóélekkel ellátott kovácsolt pengék akár 10-szer több vágást biztosítanak A Toughbuilt Aviation lemezvágó ollókat hosszú élettartamra és tar..
28 390 Ft
Tételek: 1 - 16 / 16 (1 oldal)