Menu
Bevásárlókosár

Kések és ollók

Az oldalon Toughbuilt kések és ollók közül válogathat. A Toughbuilt egyet jelent a minőséggel és megbízhatósággal.

 

Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-H4-70-11
Toughbuilt ipari olló - 275 mm vágóéllel A ToughBuilt olló ipari munkára van tervezve. Az olló markolata úgy van kialakítva, hogy a kézben tartva a kényelmes és könnyen használnható legyen. Az indukciósan edzett vágóélekkel ellátott kovácsolt pengék akár 10-szer több vágást biztosítanak a hagyo..
0 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-H4-60-L
Toughbuilt balos lemezvágó olló A ToughBuilt Aviation balos ollót úgy tervezték, hogy könnyedén forduljon még a keményebb lemeznél is. Az indukciósan edzett vágóélekkel ellátott kovácsolt pengék akár 10-szer több vágást biztosítanak A Toughbuilt Aviation lemezvágó ollókat hosszú élettartamra és..
9 490 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-H4-60-S
Toughbuilt egyenes lemezvágó olló A ToughBuilt Aviation ollót úgy tervezték, hogy könnyedén vágja még a keményebb lemezeket is. Az indukciósan edzett vágóélekkel ellátott kovácsolt pengék akár 10-szer több vágást biztosítanak A Toughbuilt Aviation lemezvágó ollókat hosszú élettartamra és tartós..
9 490 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-H4-60-R
Toughbuilt Aviation - jobbos lemezvágó olló A ToughBuilt Aviation jobbos ollót úgy tervezték, hogy könnyedén forduljon még a keményebb lemeznél is. Az indukciósan edzett vágóélekkel ellátott kovácsolt pengék akár 10-szer több vágást biztosítanak A Toughbuilt Aviation lemezvágó ollókat hosszú él..
9 490 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-H4-60-B
Toughbuilt Aviation Bulldog lemezvágó olló vastag lemezhez A ToughBuilt Bulldog olló a vastagabb és keményebb lemezek vágásához ideális. Az indukciósan edzett vágóélekkel ellátott kovácsolt pengék akár 10-szer több vágást biztosítanak. Hosszú élettartamra és tartósságra készültek. A szabada..
9 490 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-H4-60-SL
Toughbuilt hosszú vágású egyenes lemezvágó olló A ToughBuilt Aviation lemezvágó ollót úgy tervezték, hogy könnyedén lehessen hosszú vágásokat végezni még a keményebb lemeznél is. Az indukciósan edzett vágóélekkel ellátott kovácsolt pengék akár 10-szer több vágást biztosítanak A Toughbuilt Aviat..
9 890 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-H4-60-SOL
Toughbuilt egyenes lemezvágó olló A ToughBuilt Aviation lemezvágó ollót úgy tervezték, hogy könnyedén lehessen hosszú vágásokat végezni még a keményebb lemeznél is. Az indukciósan edzett vágóélekkel ellátott kovácsolt pengék akár 10-szer több vágást biztosítanak A Toughbuilt Aviation lemezvágó ..
9 890 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-H4-61-S3
Toughbuilt 3”-os falcfogó A ToughBuilt falcfogónak 3” széles pofája van. A pofán 1/4”-os mart kiosztás található, ami megkönnyíti a lemezek hajlítását. A Toughbuilt Aviation ollókat hosszú élettartamra és tartósságra készültek. A szabadalmaztatás alatt álló ergonomikus markolat kialakítása 2..
11 790 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-H4S3-60
Toughbuilt lemezvágó olló készlet A ToughBuilt Aviation ollót úgy tervezték, hogy könnyedén forduljon még a keményebb lemeznél is. Az indukciósan edzett vágóélekkel ellátott kovácsolt pengék akár 10-szer több vágást biztosítanak A Toughbuilt Aviation lemezvágó ollókat hosszú élettartamra és tar..
28 390 Ft
Tételek: 1 - 9 / 9 (1 oldal)
Lemezvágó, ollók, TOUGHBUILT