Menu
Bevásárlókosár

Rendszerezők

Rendszerezők

Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-56-XS-3
Toughbuilt jegyzetfüzet – XS – 3db Önmagában is használható jegyzetfüzet, kemény fedlappal és nagyméretű erős fémkarikával. A TB-56-L rendszerzőhöz való tartalék jegyzetfüzet. A termék előnye Kiegészítő jegyzetfüzet XS méret Önmagában is és a TB-CT-25X táskához is használható 3 d..
2 490 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-56-M-2
Kiegészítő jegyzetfüzet – M Önmagában is használható jegyzetfüzet, kemény fedlappal és nagyméretű erős fémkarikával. A TB-56-M rendszerzőhöz való tartalék jegyzetfüzet. A termék előnye Kiegészítő jegyzetfüzet M méret Önmagában is és a TB-56-M-C rendszerezőhöz is használható 2 db ..
4 090 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-56-S-3
Toughbuilt jegyzetfüzet - S Önmagában is használható jegyzetfüzet, kemény fedlappal és nagyméretű erős fémkarikával. A TB-56-L rendszerzőhöz való tartalék jegyzetfüzet. A termék előnye Kiegészítő jegyzetfüzet S méret Önmagában is és a TB-56-S-C rendszerezőhöz is használható 3 db ..
4 090 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-56-L-2
Kiegészítő jegyzetfüzet – L Önmagában is használható jegyzetfüzet, kemény fedlappal és nagyméretű erős fémkarikával. A TB-56-L rendszerzőhöz való tartalék jegyzetfüzet. A termék előnye Kiegészítő jegyzetfüzet L méret Önmagában is és a TB-56-L-C rendszerezőhöz is használható 2 db ..
5 890 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-56-S-C
Toughbuilt rendszerező jegyzetfüzettel - S A Toughbuilt rendszerezőit terepi használatra alakították ki. Masszív szövetanyag külsővel rendelkezik, belül egy jegyzetfüzettel és több tároló zseb is található. A két oldalt nagyméretű erős tépőzár fogja össze. A termék előnye Mérete: 14 ..
7 090 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-56-M-C
Toughbuilt rendszerző jegyzetfüzettel - M A Toughbuilt rendszerezőit terepi használatra alakították ki. Masszív szövetanyag külsővel rendelkezik, belül egy jegyzetfüzettel és több tároló zseb is található. A két oldalt nagyméretű erős tépőzár fogja össze. A termék előnye Mérete: 10 x..
13 190 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-56-L-C
Toughbuilt rendszerző jegyzetfüzettel - L A Toughbuilt rendszerezőit terepi használatra alakították ki. Masszív szövetanyag külsővel rendelkezik, belül egy jegyzetfüzettel és több tároló zseb is található. A két oldalt nagyméretű erős tépőzár fogja össze. A termék előnye Mérete: 19 x..
16 990 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-EL-1-L2
Toughbuilt laptoptáska L méret Laptop és más tárgyak terepen való tárolásához A ToughBuilt laptoptáska ideális választás 13-17”-os laptopok rendszeres terepen való hordására és tárolására. A HardBody felépítésű váz kellő vastagságú párnázással párosul, a kellő védelem érdekében. A táska k..
30 990 Ft 49 900 Ft
Toughbuilt laptoptáska
Ingyen visszük
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-EL-1-M2
Toughbuilt laptoptáska Laptop és más tárgyak terepen való tárolásához A ToughBuilt laptoptáska ideális választás 13-17”-os laptopok rendszeres terepen való hordására és tárolására. A HardBody felépítésű váz kellő vastagságú párnázással párosul, a kellő védelem érdekében. A táska külső fel..
44 890 Ft
Tételek: 1 - 9 / 9 (1 oldal)