Menu
Bevásárlókosár

Toughbuilt StackTech termékek

 Toughbuilt StachTech 

A Toughbuilt StackTech termékei az alábbi oldalon találja.
A Stack Tech termékek mindegyike a már megszokott legmagasabb Toughbuilt minőségben érhetők el!

StackTech rendszerládák a Toughbuilt-től.

Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-B1-A-54
Toughbuilt StackTech függőleges rögzítő tartóEz a speciális rögzítő is egy nagyon hasznos kiegészítő a StackTech rendszerhez. Használatával a hosszabb szerszámokat, mint ( pl a vízmérték, lapát, kalapács ) a tároló oldalára lehet rögzíteni és szállítani. A tartó alsó eleme zárt, míg a fels..
9 090 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-B1-A-31
Toughbuilt StackTech hosszabbító tartóA StackTech hosszabbító tartó egy hasznos kiegészítő a Toughbuilt rendszerládájához. A kettő elemből álló rögzítőt felszerelése után a hosszabbító kábelt nagyon egyszerűen lehet a rendszerdoboz oldalán szállítani.A hosszabbító levétele csak pár mozdula..
11 390 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-B1-O-10C
Toughbuilt StackTech kompakt rendszerezőA ToughBuilt StackTech TB-B1-O-10C rendszerező fejlett megoldás azoknak a szakembereknek, akik nem csak a magas funkcionalitást értékelik, hanem a megbízhatóságot is nehéz körülmények között. Azáltal, hogy intuitív kapcsolatot biztosít a StackTech soroza..
18 190 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-B1-A-10
Toughbuilt StackTech munkapad szerszámkocsihozA StackTech munkafelületet úgy tervezték, hogy zökkenőmentesen csatlakoztatható legyen a StackTech rendszerhez, így azt mobil munkafelületté alakítja át. Az automatikus reteszelő mechanizmus biztosítja, hogy a munkafelület biztonságosan üljön, a he..
26 790 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-B1-O-10
Toughbuilt StackTech rendszerezőA StackTech rendszerező ideális választás különböző alkatrészek és tárolására. A rendszerző része a 2 db nagyobb rekesz, 8 kisebb rekesz és 4 db rekeszelválasztót lap.A StackTech tárolók rögzítése egyedülálló módon lett kifejlesztve. Minden tároló jobb oldal..
34 090 Ft
Toughbuilt StackTech nagyméretű szerszámláda
Új
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-B1-X-50
Toughbuilt StackTech nagyméretű szerszámládaA ToughBuilt StackTech TB-B1-X-50 doboz tökéletes kiegészítő azoknak a szakembereknek, akik megbízhatóságot és rugalmasságot igényelnek a munkaszervezésben. A doboz nagy kapacitása lehetővé teszi a szerszámok és tartozékok széles választékának tárolá..
38 590 Ft
Toughbuilt StackTech gurulós kocsi
Ingyen visszük
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-B1-T-10
Toughbuilt StackTech gurulós kocsiA StackTech gurulós kocsi ideális választás, ha a szerszámos ládákat mozgatni kell. A kocsi leginkább épületen belüli mozgatásra ideális. Erős négy darab kerékkel van ellátva, a kerekek fékezhetőek, a StackTech láda pedig a megszokott módon illeszkedik.A..
40 390 Ft
Toughbuilt StackTech Kompakt szerszámtároló
Ingyen visszük
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-B1-B-60C
Toughbuilt StackTech kompakt szerszámtárolóA StackTech Tool Box Compact egy keskenyebb méretű szerszámtároló. A tároló ideális méretű szerszámok, gépek és más eszközök egyszerű tárolásához. További tartozék a 2 db nyitott és 2 db zárható tetejű rendszerező doboz.A StackTech tárolók rögzíté..
44 990 Ft
Toughbuilt StackTech 1 fiókos szerszámtároló
Új Ingyen visszük
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-B1-D-30-1
Toughbuilt StackTech 1 fiókos szerszámtárolóA StackTech TB-B1-D-30-1 egy közepes méretű szerszámos tároló 1 db kihúzható fiókkal. A fiók automata rekesz reteszelő funkciója még kényelmesebb használatot biztosít. A fiókokon belül több osztott tároló is található. A StackTech tárolók rögzíté..
47 690 Ft
Toughbuilt StackTech rendszerező
Új Ingyen visszük
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-B1-O-30
Toughbuilt StackTech rendszerezőA ToughBuilt StackTech TB-B1-O-30 rendszerező fejlett megoldás azoknak a szakembereknek, akik nem csak a magas funkcionalitást értékelik, hanem a megbízhatóságot is nehéz körülmények között. Azáltal, hogy intuitív kapcsolatot biztosít a StackTech sorozat többi e..
47 690 Ft
Toughbuilt StackTech szerszámtároló
Ingyen visszük
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-B1-B-30
Toughbuilt StackTech szerszámtárolóA StackTech Tool Box egy hagyományos méretű szerszámtároló. A tároló ideális méretű szerszámok, gépek és más eszközök egyszerű tárolásához. További tartozék a 2 db nyitott és 2 db zárható tetejű rendszerező doboz.A StackTech tárolók rögzítése egyedülálló ..
47 690 Ft
Toughbuilt StackTech 2 polcos tároló
Új Ingyen visszük
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-B1S3-M-20
Toughbuilt StackTech fali tárolóA fali polc ideális választás lehet műhelyben, garázsban, tárolóban ahol a StackTech ládákat szeretnénk tárolni. A polc egyszerűen rögzíthető a falra, a tálcákra pedig a tároló doboz a már megszokott módon rögzíthető.A termék előnyeIdeális StackTech t..
49 490 Ft
Toughbuilt StackTech nagyméretű szerszámtároló
Ingyen visszük
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-B1-B-50
Toughbuilt StackTech nagyméretű szerszámtárolóA StackTech Tool Box XL egy nagyméretű szerszámtároló. A tároló ideális méretű nagyobb szerszámok és gépek, valamint más kézi eszközök egyszerű tárolásához. További tartozék a 1 db rendszerző tálca.A StackTech tárolók rögzítése egyedülálló módo..
53 990 Ft
Toughbuilt StackTech 3 fiókos szerszámtároló
Új Ingyen visszük
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-B1-D-70-3
Toughbuilt StackTech 3 fiókos szerszámtárolóA StackTech TB-B1-D-70-3 egy nagyméretű szerszámos tároló 3 db kihúzható fiókkal. A fiók automata rekesz reteszelő funkciója még kényelmesebb használatot biztosít. A fiókokon belül több osztott tároló is található. A StackTech tárolók rögzítése e..
90 290 Ft
Toughbuilt StackTech nagyméretű szerszámtároló kocsi
Ingyen visszük
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-B1-B-70R
Toughbuilt StackTech nagyméretű szerszámtároló kocsiA StackTech Tool Box XL egy nagyméretű szerszámtároló kocsi. A tároló ideális méretű nagyobb szerszámok és gépek, valamint más kézi eszközök egyszerű tárolásához. További tartozék a 1 db rendszerző tálca. A tároló kerekekkel szerelt ami a nag..
90 290 Ft
Toughbuilt StackTech 3 részes szerszámtároló kocsi
Ingyen visszük
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-B1S3-B-70R
Toughbuilt StackTech 3 részes szerszámtároló kocsiA StackTech 3 részes szerszámtároló kocsi egy kész megoldás szerszámok, gépek és más anyagok egyszerű tárolására. Ez a szett 3 részből áll: Alul egy Tool Box XL nagyméretű szerszámtároló kocsi, rajta egy Tool BOX XL szerszámtároló, míg felül eg..
158 390 Ft
Tételek: 1 - 16 / 16 (1 oldal)
StackTech, termékek, TOUGHBUILT