Menü
Kosár

Üzletünk címe megváltozott!

2021 január 1-től a 1032 Budapest, Bécsi út 217 szám alatt leszünk elérhetőek nyitvatartási időben.

Jelölő festékek

Soppec jelölő festékek

Oldalunkon a Soppec márka jelölő festékei között válogathat.

A Soppec T.P. – egy erősen fluoreszkáló jelölőfestétk, melynek a hatóideje 10-12 hónap.

Soppec T.P. fluo jelölőfesték - NARANCS
Gyártó: SoppecCikkszám: 141516
Soppec T.P. jelölőfestékNarancssárga színű fluoreszkáló jelölőfestékA Soppec T.P. jelölőfesték ideális építőipari és földmérői jelölésekhez. A festék jól tapad még a nedves felületen is, a fluoreszkáló pigmenttől pedig még jobban látható. A flakon biztonsági kupakkal van ellátva, a benne l..
1 890 Ft
Soppec T.P. fluo jelölőfesték - Rózsaszín
Gyártó: SoppecCikkszám: 141525
Soppec T.P. jelölőfestékRózsaszínű fluoreszkáló jelölőfestékA Soppec T.P. jelölőfesték ideális építőipari és földmérői jelölésekhez. A festék jól tapad még a nedves felületen is, a fluoreszkáló pigmenttől pedig még jobban látható. A flakon biztonsági kupakkal van ellátva, a benne lévő fest..
1 890 Ft
Soppec T.P. fluo jelölőfesték - SÁRGA
Gyártó: SoppecCikkszám: 141517
Soppec T.P. jelölőfestékCitromsárga színű fluoreszkáló jelölőfestékA Soppec T.P. jelölőfesték ideális építőipari és földmérői jelölésekhez. A festék jól tapad még a nedves felületen is, a fluoreszkáló pigmenttől pedig még jobban látható. A flakon biztonsági kupakkal van ellátva, a benne lé..
1 890 Ft
Soppec T.P. fluo jelölőfesték - ZÖLD
Gyártó: SoppecCikkszám: 141518
Soppec T.P. jelölőfestékZöld színű fluoreszkáló jelölőfestékA Soppec T.P. jelölőfesték ideális építőipari és földmérői jelölésekhez. A festék jól tapad még a nedves felületen is, a fluoreszkáló pigmenttől pedig még jobban látható. A flakon biztonsági kupakkal van ellátva, a benne lévő fest..
1 890 Ft
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)
Jelölő, festékek
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.