Menu
Bevásárlókosár

Jelölő festékek - Soppec Fluo T.P. jelölőfesték

Soppec fluo T.P. jelölő festékek

Oldalunkon a Soppec márka jelölő festékei között válogathat. A Soppec fluo T.P. egy erősen fluoreszkáló jelölőfestétk, melynek a hatóideje 10-12 hónap. A Soppec festék több elérhetőségéet az alábbi oldalon találja.

A Fluo T.P festék fluoreszkáló pigmentet tartalmaz a jobb láthatóság érdekében. A Soppec fluo T.P festékek gazdaságosan használható, mivel a flakon 99%-ban képes kiürülni. A véletlen használat miatt forgó sapka található a Soppec fluo T.P festékek tetején.

Soppec fluo T.P. jelölőfesték - KÉK
Népszerű termék
Gyártó: Soppec Cikkszám: 141519
Soppec fluo T.P. jelölőfestékKék színű fluoreszkáló jelölőfestékA Soppec fluo T.P. jelölőfesték ideális építőipari és földmérői jelölésekhez. A festék jól tapad még a nedves felületen is, a fluoreszkáló pigmenttől pedig még jobban látható. A flakon biztonsági kupakkal van ellátva, a benne ..
2 390 Ft
Soppec fluo T.P. jelölőfesték - NARANCS
Népszerű termék
Gyártó: Soppec Cikkszám: 141516
Soppec fluo T.P. jelölőfestékNarancssárga színű fluoreszkáló jelölőfestékA Soppec fluo T.P. jelölőfesték ideális építőipari és földmérői jelölésekhez. A festék jól tapad még a nedves felületen is, a fluoreszkáló pigmenttől pedig még jobban látható. A flakon biztonsági kupakkal van ellátva,..
2 390 Ft
Soppec fluo T.P. jelölőfesték - PIROS
Népszerű termék
Gyártó: Soppec Cikkszám: 141513
Soppec fluo T.P. jelölőfestékPiros színű fluoreszkáló jelölőfestékA Soppec fluo T.P. jelölőfesték ideális építőipari és földmérői jelölésekhez. A festék jól tapad még a nedves felületen is, a fluoreszkáló pigmenttől pedig még jobban látható. A flakon biztonsági kupakkal van ellátva, a benn..
2 390 Ft
Soppec fluo T.P. jelölőfesték - RÓZSASZÍN
Népszerű termék
Gyártó: Soppec Cikkszám: 141525
Soppec fluo T.P. jelölőfestékRózsaszínű fluoreszkáló jelölőfestékA Soppec fluo T.P. jelölőfesték ideális építőipari és földmérői jelölésekhez. A festék jól tapad még a nedves felületen is, a fluoreszkáló pigmenttől pedig még jobban látható. A flakon biztonsági kupakkal van ellátva, a benne..
2 390 Ft
Soppec fluo T.P. jelölőfesték - SÁRGA
Népszerű termék
Gyártó: Soppec Cikkszám: 141517
Soppec fluo T.P. jelölőfestékCitromsárga színű fluoreszkáló jelölőfestékA Soppec fluo T.P. jelölőfesték ideális építőipari és földmérői jelölésekhez. A festék jól tapad még a nedves felületen is, a fluoreszkáló pigmenttől pedig még jobban látható. A flakon biztonsági kupakkal van ellátva, ..
2 390 Ft
Soppec fluo T.P. jelölőfesték - ZÖLD
Népszerű termék
Gyártó: Soppec Cikkszám: 141518
Soppec fluo T.P. jelölőfestékZöld színű fluoreszkáló jelölőfestékA Soppec fluo T.P. jelölőfesték ideális építőipari és földmérői jelölésekhez. A festék jól tapad még a nedves felületen is, a fluoreszkáló pigmenttől pedig még jobban látható. A flakon biztonsági kupakkal van ellátva, a benne..
2 390 Ft
Gyártó: Soppec Cikkszám: 141500
Soppec ProMarker jelölőfesték - FEHÉRFehér színű jelölőfestékA Soppec ProMarker jelölőfesték ideális építőipari és földmérői jelölésekhez. A festék hatóideje 12 hónap, jól tapad még a nedves felületen is. A flakon biztonsági kupakkal van ellátva, a benne lévő festék pedig környezetbarát an..
2 390 Ft
Gyártó: Soppec Cikkszám: 141725
Tempo Marker – rövid hatóidejű jelölőfestékRózsaszínben, 1 hónapos hatóidő - 500 mlA Soppec Tempo Marker jelölőfesték ideális időszakos jelölésekhez. A festék jól tapad még a nedves felületen is, a fluoreszkáló pigmenttől pedig még jobban látható. A flakon biztonsági kupakkal van ellátva, ..
2 390 Ft
Soppec Tempo TP jelölőfesték - NARANCS
Népszerű termék
Gyártó: Soppec Cikkszám: 141616
Tempo Marker – rövid hatóidejű jelölőfesték1 hónapos hatóidő narancs színbenA Soppec Tempo Marker jelölőfesték ideális időszakos jelölésekhez. A festék jól tapad még a nedves felületen is, a fluoreszkáló pigmenttől pedig még jobban látható. A flakon biztonsági kupakkal van ellátva, a benne..
2 390 Ft
Gyártó: Soppec Cikkszám: 433009
Övre akasztható festéktartóA termék előnyeSoppec festékekhez ideális Szinte bármilyen övre felfűzhető a tartó Masszív bőrből készült..
9 990 Ft
Gyártó: Soppec Cikkszám: 432447
Soppec festékszóró pisztolyJelölések még egyszerűbb elvégzéséhezA Soppec festékszóró pisztoly ideális megkönnyíti a jelölések elvégzéset a terepi munka során. A jelölőpisztoly tartós masszív műanyagból készült és mindengyik 500 ml-es Soppec jelölőfestékkel használható.A termék előnye..
14 990 Ft
Gyártó: Soppec Cikkszám: 441617
Soppec festékszóró kocsi egykerekes kivitelJelölések még egyszerűbb elvégzéséhezA Soppec festékszóró kocsi ideális választás egész napos jelölésekhez. Elsősorban útburkolaton való jelöléshez ideális. A kocsi könnyű, egyszerűen használható a markolaton ravasszal ellátva. Mindegyik 500 ml-es..
19 990 Ft
Tételek: 1 - 12 / 12 (1 oldal)