Menu
Bevásárlókosár

Jelölő festékek - Soppec Fluo T.P. jelölőfesték

Soppec fluo T.P. jelölő festékek

Oldalunkon a Soppec márka jelölő festékei között válogathat. A Soppec fluo T.P. egy erősen fluoreszkáló jelölőfestétk, melynek a hatóideje 10-12 hónap. A Soppec festék több elérhetőségéet az alábbi oldalon találja.

A Fluo T.P festék fluoreszkáló pigmentet tartalmaz a jobb láthatóság érdekében. A Soppec fluo T.P festékek gazdaságosan használható, mivel a flakon 99%-ban képes kiürülni. A véletlen használat miatt forgó sapka található a Soppec fluo T.P festékek tetején.

Soppec egykerekes festékszóró kocsi
Gyártó: SoppecCikkszám: 441617
Soppec festékszóró kocsi egykerekes kivitelJelölések még egyszerűbb elvégzéséhezA Soppec festékszóró kocsi ideális választás egész napos jelölésekhez. Elsősorban útburkolaton való jelöléshez ideális. A kocsi könnyű, egyszerűen használható a markolaton ravasszal ellátva. Mindegyik 500 ml-es..
18 900 Ft
Soppec festékszóró pisztoly
Gyártó: SoppecCikkszám: 432447
Soppec festékszóró pisztolyJelölések még egyszerűbb elvégzéséhezA Soppec festékszóró pisztoly ideális megkönnyíti a jelölések elvégzéset a terepi munka során. A jelölőpisztoly tartós masszív műanyagból készült és mindengyik 500 ml-es Soppec jelölőfestékkel használható.A termék előnye..
13 990 Ft
Soppec fluo T.P. jelölőfesték - KÉK
Gyártó: SoppecCikkszám: 141519
Soppec fluo T.P. jelölőfestékKék színű fluoreszkáló jelölőfestékA Soppec fluo T.P. jelölőfesték ideális építőipari és földmérői jelölésekhez. A festék jól tapad még a nedves felületen is, a fluoreszkáló pigmenttől pedig még jobban látható. A flakon biztonsági kupakkal van ellátva, a benne ..
1 890 Ft
Soppec fluo T.P. jelölőfesték - LILA
Gyártó: SoppecCikkszám: 141520
Soppec fluo T.P. jelölőfestékLila színű fluoreszkáló jelölőfestékA Soppec fluo T.P. jelölőfesték ideális építőipari és földmérői jelölésekhez. A festék jól tapad még a nedves felületen is, a fluoreszkáló pigmenttől pedig még jobban látható. A flakon biztonsági kupakkal van ellátva, a benne..
1 890 Ft
Soppec fluo T.P. jelölőfesték - NARANCS
Gyártó: SoppecCikkszám: 141516
Soppec fluo T.P. jelölőfestékNarancssárga színű fluoreszkáló jelölőfestékA Soppec fluo T.P. jelölőfesték ideális építőipari és földmérői jelölésekhez. A festék jól tapad még a nedves felületen is, a fluoreszkáló pigmenttől pedig még jobban látható. A flakon biztonsági kupakkal van ellátva,..
1 890 Ft
Soppec fluo T.P. jelölőfesték - PIROS
Gyártó: SoppecCikkszám: 141513
Soppec fluo T.P. jelölőfestékPiros színű fluoreszkáló jelölőfestékA Soppec fluo T.P. jelölőfesték ideális építőipari és földmérői jelölésekhez. A festék jól tapad még a nedves felületen is, a fluoreszkáló pigmenttől pedig még jobban látható. A flakon biztonsági kupakkal van ellátva, a benn..
1 890 Ft
Soppec fluo T.P. jelölőfesték - RÓZSASZÍN
Gyártó: SoppecCikkszám: 141525
Soppec fluo T.P. jelölőfestékRózsaszínű fluoreszkáló jelölőfestékA Soppec fluo T.P. jelölőfesték ideális építőipari és földmérői jelölésekhez. A festék jól tapad még a nedves felületen is, a fluoreszkáló pigmenttől pedig még jobban látható. A flakon biztonsági kupakkal van ellátva, a benne..
1 890 Ft
Soppec fluo T.P. jelölőfesték - SÁRGA
Gyártó: SoppecCikkszám: 141517
Soppec fluo T.P. jelölőfestékCitromsárga színű fluoreszkáló jelölőfestékA Soppec fluo T.P. jelölőfesték ideális építőipari és földmérői jelölésekhez. A festék jól tapad még a nedves felületen is, a fluoreszkáló pigmenttől pedig még jobban látható. A flakon biztonsági kupakkal van ellátva, ..
1 890 Ft
Soppec fluo T.P. jelölőfesték - ZÖLD
Gyártó: SoppecCikkszám: 141518
Soppec fluo T.P. jelölőfestékZöld színű fluoreszkáló jelölőfestékA Soppec fluo T.P. jelölőfesték ideális építőipari és földmérői jelölésekhez. A festék jól tapad még a nedves felületen is, a fluoreszkáló pigmenttől pedig még jobban látható. A flakon biztonsági kupakkal van ellátva, a benne..
1 890 Ft
Tételek: 1 - 9 / 9 (1 oldal)

Soppec fluo T.P. jelölőfesték

A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.