Menu
Bevásárlókosár

Jelölő festékek - Soppec Fluo T.P. jelölőfesték

Soppec fluo T.P. jelölő festékek

Oldalunkon a Soppec márka jelölő festékei között válogathat. A Soppec fluo T.P. egy erősen fluoreszkáló jelölőfestétk, melynek a hatóideje 10-12 hónap. A Soppec festék több elérhetőségéet az alábbi oldalon találja.

A Fluo T.P festék fluoreszkáló pigmentet tartalmaz a jobb láthatóság érdekében. A Soppec fluo T.P festékek gazdaságosan használható, mivel a flakon 99%-ban képes kiürülni. A véletlen használat miatt forgó sapka található a Soppec fluo T.P festékek tetején.

Soppec egykerekes festékszóró kocsi
Gyártó: SoppecCikkszám: 441617
Soppec festékszóró kocsi egykerekes kivitel Jelölések még egyszerűbb elvégzéséhez A Soppec festékszóró kocsi ideális választás egész napos jelölésekhez. Elsősorban útburkolaton való jelöléshez ideális. A kocsi könnyű, egyszerűen használható a markolaton ravasszal ellátva. Mindegyik 500 ml-es Sopp..
18 990 Ft
Soppec festékszóró pisztoly
Gyártó: SoppecCikkszám: 432447
Soppec festékszóró pisztoly Jelölések még egyszerűbb elvégzéséhez A Soppec festékszóró pisztoly ideális megkönnyíti a jelölések elvégzéset a terepi munka során. A jelölőpisztoly tartós masszív műanyagból készült és mindengyik 500 ml-es Soppec jelölőfestékkel használható. A termék előnye Egys..
13 990 Ft
Soppec fluo T.P. jelölőfesték - KÉK
Gyártó: SoppecCikkszám: 141519
Soppec fluo T.P. jelölőfesték Kék színű fluoreszkáló jelölőfesték A Soppec fluo T.P. jelölőfesték ideális építőipari és földmérői jelölésekhez. A festék jól tapad még a nedves felületen is, a fluoreszkáló pigmenttől pedig még jobban látható. A flakon biztonsági kupakkal van ellátva, a benne lévő ..
1 990 Ft
Soppec fluo T.P. jelölőfesték - LILA
Gyártó: SoppecCikkszám: 141520
Soppec fluo T.P. jelölőfesték Lila színű fluoreszkáló jelölőfesték A Soppec fluo T.P. jelölőfesték ideális építőipari és földmérői jelölésekhez. A festék jól tapad még a nedves felületen is, a fluoreszkáló pigmenttől pedig még jobban látható. A flakon biztonsági kupakkal van ellátva, a benne lévő..
1 990 Ft
Soppec fluo T.P. jelölőfesték - NARANCS
Gyártó: SoppecCikkszám: 141516
Soppec fluo T.P. jelölőfesték Narancssárga színű fluoreszkáló jelölőfesték A Soppec fluo T.P. jelölőfesték ideális építőipari és földmérői jelölésekhez. A festék jól tapad még a nedves felületen is, a fluoreszkáló pigmenttől pedig még jobban látható. A flakon biztonsági kupakkal van ellátva, a be..
1 990 Ft
Soppec fluo T.P. jelölőfesték - PIROS
Gyártó: SoppecCikkszám: 141513
Soppec fluo T.P. jelölőfesték Piros színű fluoreszkáló jelölőfesték A Soppec fluo T.P. jelölőfesték ideális építőipari és földmérői jelölésekhez. A festék jól tapad még a nedves felületen is, a fluoreszkáló pigmenttől pedig még jobban látható. A flakon biztonsági kupakkal van ellátva, a benne lév..
1 990 Ft
Soppec fluo T.P. jelölőfesték - RÓZSASZÍN
Gyártó: SoppecCikkszám: 141525
Soppec fluo T.P. jelölőfesték Rózsaszínű fluoreszkáló jelölőfesték A Soppec fluo T.P. jelölőfesték ideális építőipari és földmérői jelölésekhez. A festék jól tapad még a nedves felületen is, a fluoreszkáló pigmenttől pedig még jobban látható. A flakon biztonsági kupakkal van ellátva, a benne lévő..
1 990 Ft
Soppec fluo T.P. jelölőfesték - SÁRGA
Gyártó: SoppecCikkszám: 141517
Soppec fluo T.P. jelölőfestékCitromsárga színű fluoreszkáló jelölőfestékA Soppec fluo T.P. jelölőfesték ideális építőipari és földmérői jelölésekhez. A festék jól tapad még a nedves felületen is, a fluoreszkáló pigmenttől pedig még jobban látható. A flakon biztonsági kupakkal van ellátva, ..
1 990 Ft
Soppec fluo T.P. jelölőfesték - ZÖLD
Gyártó: SoppecCikkszám: 141518
Soppec fluo T.P. jelölőfesték Zöld színű fluoreszkáló jelölőfesték A Soppec fluo T.P. jelölőfesték ideális építőipari és földmérői jelölésekhez. A festék jól tapad még a nedves felületen is, a fluoreszkáló pigmenttől pedig még jobban látható. A flakon biztonsági kupakkal van ellátva, a benne lévő..
1 990 Ft
Soppec ProMarker jelölőfesték - FEHÉR
Új
Gyártó: SoppecCikkszám: 141500
Soppec ProMarker jelölőfesték - FEHÉRFehér színű jelölőfestékA Soppec ProMarker jelölőfesték ideális építőipari és földmérői jelölésekhez. A festék hatóideje 12 hónap, jól tapad még a nedves felületen is. A flakon biztonsági kupakkal van ellátva, a benne lévő festék pedig környezetbarát an..
1 990 Ft
Tételek: 1 - 10 / 10 (1 oldal)

Soppec fluo T.P. jelölőfesték

A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.