Menu
Bevásárlókosár

Digitális szintezőműszerek

Digitális szintezőműszerek

A digitális szintezőműszerek használata az optikai szintezőre hasonlít. A digitális szintező esetén is kettő emberre szükség, egy aki a szintezőlécet tartja és egy aki a műszert kezeli. Különbség a léc leolvasásában van. A digitális szintezőműszerrel is meg kell irányozni a célt, viszont a leolvasás már gombnyomásra történik.

A digitális szintezőműszer a mérés gomb megnyomása után leolvassa a vonalkódos lécen lévő magasságot és azt megjeleníti a kijelzőn. Ez a távolság akár 100 méter is lehet borongós szürke időben is, ahol az optikai szintező sokszor már nem használható. 

A digitális szintező emellett kiírja a műszer és a léc közti távolságot is (kb 2-5 cm pontossággal). Egyes modellek esetén a szintkülönbség számítást is elvégzi a készülék, így kizárható a számolásból adódó tévedés is.

 

 

Digitális szintező Nivel EL-32
Ingyen visszük
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N1200
Nivel EL-32 digitális szintező Magassági szintek ellenörzésére és kijelölésére A Nivel System EL-32 egy nagy pontosságú digitális szintezőműszer, ami ideális minden olyan építőipari feladathoz, ahol a szintmagasság ellenőrzésére, kitűzésére van szükség. A szintező használata gyors, pontos és..
301 900 Ft
Digitális szintező Nivel EL-32 csomagban
Ingyen visszük
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N1200csom
Nivel EL-32 digitális szintező csomag Magassági szintek ellenörzésére és kijelölésére A Nivel System EL-32 egy nagy pontosságú digitális szintezőműszer, ami ideális minden olyan építőipari feladathoz, ahol a szintmagasság ellenőrzésére, kitűzésére van szükség. A szintező használata gyors, po..
329 900 Ft 373 700 Ft
Tételek: 1 - 2 / 2 (1 oldal)
Digitális, szintzőműszerek, Szintezőműszerek