Menu
Bevásárlókosár

Útburkolatjel - útjelző festék - Soppec

Útburkolatjel - útjelző festék - Soppec

A Soppec Tracing festéket elsősorban az útburkolati jelek és vonalak felfestésére tervezték. A Soppec Tracing fetékeket épületen belül és kívül is biztonságosan lehet használni, a kíváló minőségű festék jól ellenál a különböző behatásoknak, így a nagyon nehezen tömödik és kopik el a kifújt festék. A Soppec Tracing útburkolat jelző festék pontos permetezést és nagy áramlási sebességet garantál még hosszab távolságban is, emiatt hatékonyabban, olcsóbban, valamint olcsóbban lehet a jelöléseket elvégezni.

 

Gyártó: Soppec Cikkszám: 151900
Soppec Tracing útburkolatjelző festék 750ml - FehérA Soppec Tracing festéket elsősorban útburkolati jelek felfestésére ajánljuk. A Tracing festéket épületen belüli (raktárak, gyárak) biztonsági útvonal festésére és épületen kívüli útburkolati jelek – pl.: kocsibeállók – felfestésére is használha..
7 590 Ft
Gyártó: Soppec Cikkszám: 151902
Soppec Tracing útburkolatjelző festék 750ml - SárgaA Soppec Tracing festéket elsősorban útburkolati jelek felfestésére ajánljuk. A Tracing festéket épületen belüli (raktárak, gyárak) biztonsági útvonal festésére és épületen kívüli útburkolati jelek – pl.: kocsibeállók – felfestésére is használha..
7 590 Ft
Tételek: 1 - 2 / 2 (1 oldal)
Útburkolatjel, útjelző, festék, Soppec, Jelölő, festékek, jelölőfesték