Menu
Bevásárlókosár

Térdvédők

Térdvédők

Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-KPS-01
Toughbuilt SnapShell - térdvédő borításKiegészítő kemény borítás a G2 térdvédőkhözA Toughbuilt KPS-01 borítás ideális kiegészítő a KP-G20x térdvédőhöz. Az innovatív megoldásnak köszönhetően a térdvédő első borítása igény szerint cserélhető, legyen szó kültéri, vagy akár beltéri használatró..
6 790 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-KP-1
Toughbuilt térdvédő habbetéttelUltrakönnyű térdvédő általános használathozA ToughBuilt Ultra Light térdvédők a legjobb könnyű megoldást jelentik. A vastag, formázott párnák puha, tartós habból készülnek, így a kényesebb felületek karcmentesek maradnak, miközben ellenállnak a durvább terepe..
7 390 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-KPS-03
Toughbuilt SnapShell - térdvédő borításKiegészítő gumis borítás a G2 térdvédőkhözA Toughbuilt KPS-03 borítás ideális kiegészítő a KP-G20x térdvédőhöz. Az innovatív megoldásnak köszönhetően a térdvédő első borítása igény szerint cserélhető, legyen szó kültéri, vagy akár beltéri használatról..
7 890 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-KP-101
Toughbuilt 2az1-ben térdvédő habbetéttelUltrakönnyű térdvédő alkalmankénti használathozA ToughBuilt Ultra Light térdvédők a legjobb könnyű megoldást jelentik. A vastag, formázott párnák puha, tartós habból készülnek, így a kényesebb felületek karcmentesek maradnak, miközben ellenállnak a d..
11 290 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-KP-102
Toughbuilt térdvédő vízálló borítássalUltrakönnyű térdvédő leginkább kültéri használathozA ToughBuilt Ultra Light térdvédők a legjobb könnyű megoldást jelentik. A vastag, formázott párnák puha, tartós habból készülnek, így a kényesebb felületek karcmentesek maradnak, miközben ellenállnak a..
13 590 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-KP-2B
Toughbuilt FoamFit térdvédőHabbetétes térdvédő, általános használatraA Toughbuilt KP-2B térdvédő belső felén habbetét, míg a külső részén röveterősítés található. Ideális választás épületen belüli általános használatra.A Toughbuilt térdvédő újra definiálja a profik térdvédő használatán..
15 890 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-KPS-05
Toughbuilt SnapShell - térdvédő borításKiegészítő stabil borítás a G2 térdvédőkhözA Toughbuilt KPS-05 borítás ideális kiegészítő a KP-G20x térdvédőhöz. Az innovatív megoldásnak köszönhetően a térdvédő első borítása igény szerint cserélhető, legyen szó kültéri, vagy akár beltéri használatró..
18 190 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-KP-G2B
Toughbuilt GelFit térdvédőStrapabíró és törésálló térdvédők durva terepreA Toughbuilt KP-G2 térdvédője a nagyon kényelmes zselés béléssel rendelkezik, külső részén szöveterősített borítás található, ezért leginkább épületen belüli munkához ajánljuk. A Toughbuilt térdvédő újra definiálj..
19 290 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-KP-201R
Toughbuilt FoamFit térdvédő - kemény borítássalEgybeépített habbetétes térdvédő, külső kemény borítássalA Toughbuilt KP-201R térdvédője ipari felhasználásra szánt kivitel. Jól használható keményebb terepen, legyen az akár beton vagy kavicsos talaj. A térdvédő belső felén kényelmes habbetét..
20 390 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-KP-203R
Toughbuilt FoamFit térdvédő - gumis borítássalEgybeépített habbetétes térdvédő, külső csúszásmentes borítássalA Toughbuilt KP-203R térdvédője ipari felhasználásra szánt kivitel. A térdvédő belső felén kényelmes habbetét található, a külső felén pedig egy gumis borítás található. Ennek a bo..
21 590 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-KP-G201
Toughbuilt GelFit térdvédő – betonraStrapabíró és törésálló térdvédők durva terepreA ToughBuilt térdvédő újradefiniálja a profik térdvédő használatának módját. Ez a szabadalmaztatott térdvédő lehetővé teszi, hogy a kemény Rocker SnapShell™ burkolat teljesen eltávolítható és más burkolatokk..
22 690 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-KP-G203
Toughbuilt csúszásmentes térdvédő gélbetéttelStrapabíró és törésálló térdvédők puha borítássalA ToughBuilt térdvédő újradefiniálja a profik térdvédő használatának módját. Ez a szabadalmaztatott térdvédő lehetővé teszi, hogy a kemény Rocker SnapShell™ burkolat teljesen eltávolítható és más ..
23 790 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-KP-G205
Toughbuilt KP-G205 térdvédő gélbetéttelSzéles kialakítású felület, csúszásmentes felülettelA ToughBuilt térdvédő újradefiniálja a profik térdvédő használatának módját. Ez a szabadalmaztatott térdvédő lehetővé teszi, hogy a kemény Rocker SnapShell™ burkolat teljesen eltávolítható és más bur..
34 090 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-KP-3
Toughbuilt KP-3 térdvédő combtámasszalHabbetétes térvédő combtámasszal az egésznapos használathozA ToughBuilt KP-3 combtámaszos térdvédő egy új fejezetet nyit a funkcionalitásban, kialakításban és kényelem területén. A TB-KP-3 térdvédő folyamatosan stabilitást nyújt, ugyanakkor megkönnyíti..
36 290 Ft
Toughbuilt GelFit térdvédő combtámasszal
Ingyen visszük Népszerű termék
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-KP-G3
Toughbuilt KP-G3 térdvédő combtámasszalGélbetétes térvédő combtámasszal az egésznapos használathozA ToughBuilt KP-G3 combtámaszos térdvédő egy új fejezetet nyit a funkcionalitásban, kialakításban és kényelem területén. A TB-KP-3 térdvédő folyamatos stabilitást nyújt, ugyanakkor megkönnyíti..
40 890 Ft
Toughbuilt GelFit térdvédő combtámasszal - gumiborítással
Ingyen visszük
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-KP-G3R
Toughbuilt KP-G3R térdvédő gumiborítássalGélbetétes térvédő combtámasszal az egésznapos használathozA ToughBuilt KP-G3R combtámaszos térdvédő ideális választás, ha egész napos használtra van szükség. A térdvédő belső felén nagyon kényelmes gélbetét található, míg a külső felén egy gumiborí..
41 990 Ft
Tételek: 1 - 16 / 16 (1 oldal)
Térdvédők, Kiegészítő, tartozékok