Menu
Bevásárlókosár

Térdvédők

Térdvédők

Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-KPS-01
Toughbuilt SnapShell - térdvédő borítás Kiegészítő kemény borítás a G2 térdvédőkhöz A Toughbuilt KPS-01 borítás ideális kiegészítő a KP-G20x térdvédőhöz. Az innovatív megoldásnak köszönhetően a térdvédő első borítása igény szerint cserélhető, legyen szó kültéri, vagy akár beltéri használatró..
5 690 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-KP-1
Toughbuilt térdvédő habbetéttel Ultrakönnyű térdvédő általános használathoz A ToughBuilt Ultra Light térdvédők a legjobb könnyű megoldást jelentik. A vastag, formázott párnák puha, tartós habból készülnek, így a kényesebb felületek karcmentesek maradnak, miközben ellenállnak a durvább terepe..
6 190 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-KPS-03
Toughbuilt SnapShell - térdvédő borítás Kiegészítő gumis borítás a G2 térdvédőkhöz A Toughbuilt KPS-03 borítás ideális kiegészítő a KP-G20x térdvédőhöz. Az innovatív megoldásnak köszönhetően a térdvédő első borítása igény szerint cserélhető, legyen szó kültéri, vagy akár beltéri használatról..
6 590 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-KP-101
Toughbuilt 2az1-ben térdvédő habbetéttel Ultrakönnyű térdvédő alkalmankénti használathoz A ToughBuilt Ultra Light térdvédők a legjobb könnyű megoldást jelentik. A vastag, formázott párnák puha, tartós habból készülnek, így a kényesebb felületek karcmentesek maradnak, miközben ellenállnak a d..
9 390 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-KP-102
Toughbuilt térdvédő vízálló borítással Ultrakönnyű térdvédő leginkább kültéri használathoz A ToughBuilt Ultra Light térdvédők a legjobb könnyű megoldást jelentik. A vastag, formázott párnák puha, tartós habból készülnek, így a kényesebb felületek karcmentesek maradnak, miközben ellenállnak a..
11 290 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-KP-2B
Toughbuilt FoamFit térdvédő Habbetétes térdvédő, általános használatra A Toughbuilt KP-2B térdvédő belső felén habbetét, míg a külső részén röveterősítés található. Ideális választás épületen belüli általános használatra. A Toughbuilt térdvédő újra definiálja a profik térdvédő használatán..
13 190 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-KPS-05
Toughbuilt SnapShell - térdvédő borítás Kiegészítő stabil borítás a G2 térdvédőkhöz A Toughbuilt KPS-05 borítás ideális kiegészítő a KP-G20x térdvédőhöz. Az innovatív megoldásnak köszönhetően a térdvédő első borítása igény szerint cserélhető, legyen szó kültéri, vagy akár beltéri használatró..
15 090 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-KP-G2B
Toughbuilt GelFit térdvédő Strapabíró és törésálló térdvédők durva terepre A Toughbuilt KP-G2 térdvédője a nagyon kényelmes zselés béléssel rendelkezik, külső részén szöveterősített borítás található, ezért leginkább épületen belüli munkához ajánljuk.  A Toughbuilt térdvédő újra definiálj..
15 990 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-KP-201R
Toughbuilt FoamFit térdvédő - kemény borítással Egybeépített habbetétes térdvédő, külső kemény borítással A Toughbuilt KP-201R térdvédője ipari felhasználásra szánt kivitel. Jól használható keményebb terepen, legyen az akár beton vagy kavicsos talaj. A térdvédő belső felén kényelmes habbetét..
16 990 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-KP-203R
Toughbuilt FoamFit térdvédő - gumis borítással Egybeépített habbetétes térdvédő, külső csúszásmentes borítással A Toughbuilt KP-203R térdvédője ipari felhasználásra szánt kivitel. A térdvédő belső felén kényelmes habbetét található, a külső felén pedig egy gumis borítás található. Ennek a bo..
17 890 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-KP-G201
Toughbuilt GelFit térdvédő – betonra Strapabíró és törésálló térdvédők durva terepre A ToughBuilt térdvédő újradefiniálja a profik térdvédő használatának módját. Ez a szabadalmaztatott térdvédő lehetővé teszi, hogy a kemény Rocker SnapShell™ burkolat teljesen eltávolítható és más burkolatokk..
18 890 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-KP-G203
Toughbuilt csúszásmentes térdvédő gélbetéttel Strapabíró és törésálló térdvédők puha borítással A ToughBuilt térdvédő újradefiniálja a profik térdvédő használatának módját. Ez a szabadalmaztatott térdvédő lehetővé teszi, hogy a kemény Rocker SnapShell™ burkolat teljesen eltávolítható és más ..
19 790 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-KP-G205
Toughbuilt KP-G205 térdvédő gélbetéttel Széles kialakítású felület, csúszásmentes felülettel A ToughBuilt térdvédő újradefiniálja a profik térdvédő használatának módját. Ez a szabadalmaztatott térdvédő lehetővé teszi, hogy a kemény Rocker SnapShell™ burkolat teljesen eltávolítható és más bur..
28 290 Ft
Toughbuilt FoamFit térdvédő combtámasszal
Népszerű termék
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-KP-3
Toughbuilt KP-3 térdvédő combtámasszalHabbetétes térvédő combtámasszal az egésznapos használathozA ToughBuilt KP-3 combtámaszos térdvédő egy új fejezetet nyit a funkcionalitásban, kialakításban és kényelem területén. A TB-KP-3 térdvédő folyamatosan stabilitást nyújt, ugyanakkor megkönnyíti..
30 190 Ft
Toughbuilt GelFit térdvédő combtámasszal
Népszerű termék
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-KP-G3
Toughbuilt KP-G3 térdvédő combtámasszal Gélbetétes térvédő combtámasszal az egésznapos használathoz A ToughBuilt KP-G3 combtámaszos térdvédő egy új fejezetet nyit a funkcionalitásban, kialakításban és kényelem területén. A TB-KP-3 térdvédő folyamatos stabilitást nyújt, ugyanakkor megkönnyíti..
33 990 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-KP-G3R
Toughbuilt KP-G3R térdvédő gumiborítással Gélbetétes térvédő combtámasszal az egésznapos használathoz A ToughBuilt KP-G3R combtámaszos térdvédő ideális választás, ha egész napos használtra van szükség. A térdvédő belső felén nagyon kényelmes gélbetét található, míg a külső felén egy gumiborí..
34 890 Ft
Tételek: 1 - 16 / 16 (1 oldal)