Menu
Bevásárlókosár

Térdvédők

Térdvédők

Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-KP-1
Toughbuilt KP-1 térdvédő habbetéttel Ultrakönnyű térdvédő általános használathoz A ToughBuilt Ultra Light térdvédők a legjobb könnyű megoldást jelentik. A vastag, formázott párnák puha, tartós habból készülnek, így a kényesebb felületek karcmentesek maradnak, miközben ellenállnak a durvább t..
6 190 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-KP-G201
Toughbuilt KP-G201 térdvédő Strapabíró és törésálló térdvédők durva terepre A ToughBuilt térdvédő újradefiniálja a profik térdvédő használatának módját. Ez a szabadalmaztatott térdvédő lehetővé teszi, hogy a kemény Rocker SnapShell™ burkolat teljesen eltávolítható és más burkolatokkal cserél..
18 790 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-KP-G203
Toughbuilt KP-G203 térdvédő gélbetéttel Strapabíró és törésálló térdvédők durva terepre A ToughBuilt térdvédő újradefiniálja a profik térdvédő használatának módját. Ez a szabadalmaztatott térdvédő lehetővé teszi, hogy a kemény Rocker SnapShell™ burkolat teljesen eltávolítható és más burkolat..
19 790 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-KP-G205
Toughbuilt KP-G205 térdvédő gélbetéttel Széles kialakítású csúszásmentes felülettel A ToughBuilt térdvédő újradefiniálja a profik térdvédő használatának módját. Ez a szabadalmaztatott térdvédő lehetővé teszi, hogy a kemény Rocker SnapShell™ burkolat teljesen eltávolítható és más burkolatokka..
28 190 Ft
Toughbuilt KP-3 térdvédő combtámasszal - habbetétes
Ingyen visszük
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-KP-3
Toughbuilt KP-3 térdvédő combtámasszal Habbetétes térvédő combtámasszal az egésznapos használathoz A ToughBuilt KP-3 combtámaszos térdvédő egy új fejezetet nyit a funkcionalitásban, kialakításban és kényelem területén. A TB-KP-3 térdvédő folyamatosan stabilitást nyújt, ugyanakkor megkönnyíti..
30 090 Ft
Toughbuilt KP-G3 térdvédő combtámasszal - gélbetétes
Ingyen visszük
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-KP-G3
Toughbuilt KP-G3 térdvédő combtámasszal Gélbetétes térvédő combtámasszal az egésznapos használathoz A ToughBuilt KP-G3 combtámaszos térdvédő egy új fejezetet nyit a funkcionalitásban, kialakításban és kényelem területén. A TB-KP-3 térdvédő folyamatos stabilitást nyújt, ugyanakkor megkönnyíti..
33 890 Ft
Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)
Térdvédők, Kiegészítő, tartozékok