Menu
Bevásárlókosár

Jelölő festékek kiegészítők

Jelölő festékek kiegészítői

Ezen az oldalon a Soppec jelölőfestékekhez igazodó hasznos kiegészítőket találja meg. Az eszközök még egyszerűbbé és hatékonyabbá teszik a szükséges jelölésket elvégzését.

Gyártó: Soppec Cikkszám: 433009
Övre akasztható festéktartó A termék előnye Soppec festékekhez ideális Szinte bármilyen övre felfűzhető a tartó Masszív bőrből készült..
9 990 Ft
Gyártó: Soppec Cikkszám: 432447
Soppec festékszóró pisztoly Jelölések még egyszerűbb elvégzéséhez A Soppec festékszóró pisztoly ideális megkönnyíti a jelölések elvégzéset a terepi munka során. A jelölőpisztoly tartós masszív műanyagból készült és mindengyik 500 ml-es Soppec jelölőfestékkel használható. A termék előnye..
14 990 Ft
Gyártó: Soppec Cikkszám: 441617
Soppec festékszóró kocsi egykerekes kivitel Jelölések még egyszerűbb elvégzéséhez A Soppec festékszóró kocsi ideális választás egész napos jelölésekhez. Elsősorban útburkolaton való jelöléshez ideális. A kocsi könnyű, egyszerűen használható a markolaton ravasszal ellátva. Mindegyik 500 ml-es..
22 900 Ft
Festékszóró kocsi - Soppec  DriveTracinghez
Ingyen visszük
Gyártó: Soppec Cikkszám: 441600
Soppec Drive festékfújó kocsi Hasznos kiegészítő a Soppec Tracing festékhez A festékszóró kocsi lehetővé teszi a folyamatos és egyenletes vonalfújást, használatával még gazdaságosabban és hatéknyobban lehet a jelöléseket elvégezni. A festékes flakon magasságának beállításával a kifújt vonal sz..
89 900 Ft
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)