Menu
Bevásárlókosár

Leica Piper csatornafektető lézer

Leica Piper csőlézer és csatornafektető lézer

Az oldalon a legnépszerűbb Leica Piper csatornalézer és csőlézer közül válogathat. Minden Leica csatornafektető lézerre 2 év garancia érvényes.

A Leica Piper csatornalézer vízelvezetők és csatornázási munkálatok során hatékony segítséget nyújt. A csőlézer a vízvezetékek és a különféle szennyvízcsövek lefektetési munkálatai során tud segítséget nyújtani a mérések terén. A csőlézer használata során a kívánt lejtés ezrelékben beállítható, ezáltal a hibás munkák elvégzése a nullára csökkenthető.

A csatornalézer bármilyen lejtés- vagy vízszintbeállításnál hatékonyan segíti a munkát egy lézersugár segítségével.

Leica Piper 100 csőlézer
Ingyen visszük -15 %
Gyártó: Leica Geosystems Cikkszám: 748704
Leica Piper 100 csőlézer Még a 100 mm-es csőbe is befér! A Leica Piper 100 csőlézer az egyik legkedveltebb csőlézer a manapság használatos csövek fektetésének felmérésére használatos lézerek között. A Piper 100 hatótávolságát tekintve 200 méteres, jellappal és akkumulátorral valamint töltőve..
1 322 900 Ft 1 555 900 Ft
Leica Piper 200 csőlézer
Ingyen visszük -15 %
Gyártó: Leica Geosystems Cikkszám: 748710
Leica Piper 200 csőlézer Alignmaster funkcióval a még gyorsabb szintbeállításhoz A Leica Piper csőlézer egy tökéletes széria, hiszen a csatornázási és vízelvezető valamint a gravitációs csövek elhelyezésénél is tökéletes társnak bizonyulhat. Bármilyen lejtéssel megbirkózik a vastag lézerpontban v..
1 401 900 Ft 1 649 900 Ft
Tételek: 1 - 2 / 2 (1 oldal)

A Leica Piper a legnépszerűbb csatornalézer

A csőlézer automata célzó rendszerrel is elérhető, így a mérési munkával eltöltött idő hatékonyan csökkenthető.
A Leica által gyártott csatornalézer az egyetlen, amely még a 100 mm –es csőbe is befér. A termelékenység fokozására, valamint az állásidő minimalizálására számos tulajdonságot megkapott a csatornalézer. A szilárd öntött-alumíniumból készült foglalat, a világos kijelző, az intelligens akku, mind-mind azt a célt szolgálja, hogy a tévedések teljes kizárásával, bármilyen mostoha munkakörülmények között csatába lehessen állítani a csatornalézert.

A lejtés, a tengely pozíció, a szintkijelző leolvasása a nagy és világos kijelzőnek köszönhetően bárhol könnyedén leolvasható. A készülékbe beépített intelligens akku lehetővé teszi, hogy a töltés és a lemerülés állapotát folyamatosan figyeljék, ezzel is kizárva a felesleges leállási időszakokat. A ragyogó fényű lézersugár fókuszálva van, így képes megőrizni az éles és nem utolsó sorban tiszta lézerpontot. Képes akár nagy távolságokon keresztül is végigvinni ezt a pontosságot.

A lejtési hibákat az automatikus lejtés kiegyenlítő segítségével könnyedén elvégzi, a hibázás lehetősége kizárt. Meredek lejtők esetében a lézer billentésének szükségességét teljesen kiküszöböli, amikor automatikusan vízszintbe ál. A Leica Piper egy különleges funkcióval is rendelkezik, az Alignmaster funkcióval, amely egy automatikus szabadalmaztatott célzó rendszer. A rendszer villámgyorsan képes megkeresni és megtalálni a célpontot másnapi felállás esetén. A csőlézer, azaz más néven csatornalézer a Leica egyik legtökéletesebben kivitelezett műszere, amely minden munkálatnál hatalmas segítséget nyújt az ott dolgozóknak.