Menu
Bevásárlókosár

Hosszú hatóidejű jelölőfesték - Soppec Fluo TP.

Hosszú hatóidejű jelölőfesték - Soppec Fluo TP.

A Soppec Fluo TP. jelölő festékéi a legnépszerűbbek az építőipari felhasználásban. A festékben fluoreszkáló pigment található amitől a festék még jobban látszik. A Soppec Fluo TP festéket leginkább geodéziai jelölésre, földmunka jelölésére és közmű megjelölésére használják.

Nézze meg ezt a rövid filmet a Soppec Fluo TP jelölőfesték geodézia felhasználásáról.

Soppec fluo T.P. jelölőfesték - KÉK
Hatóidő: 12 hónap Népszerű termék
Gyártó: Soppec Cikkszám: 141519
Soppec fluo T.P. jelölőfestékKék színű fluoreszkáló jelölőfestékA Soppec fluo T.P. jelölőfesték ideális építőipari és földmérői jelölésekhez. A festék jól tapad még a nedves felületen is, a fluoreszkáló pigmenttől pedig még jobban látható. A flakon biztonsági kupakkal van ellátva, a benne ..
2 390 Ft
Soppec fluo T.P. jelölőfesték - NARANCS
Hatóidő: 12 hónap Népszerű termék
Gyártó: Soppec Cikkszám: 141516
Soppec fluo T.P. jelölőfestékNarancssárga színű fluoreszkáló jelölőfestékA Soppec fluo T.P. jelölőfesték ideális építőipari és földmérői jelölésekhez. A festék jól tapad még a nedves felületen is, a fluoreszkáló pigmenttől pedig még jobban látható. A flakon biztonsági kupakkal van ellátva,..
2 390 Ft
Soppec fluo T.P. jelölőfesték - PIROS
Hatóidő: 12 hónap Népszerű termék
Gyártó: Soppec Cikkszám: 141513
Soppec fluo T.P. jelölőfestékPiros színű fluoreszkáló jelölőfestékA Soppec fluo T.P. jelölőfesték ideális építőipari és földmérői jelölésekhez. A festék jól tapad még a nedves felületen is, a fluoreszkáló pigmenttől pedig még jobban látható. A flakon biztonsági kupakkal van ellátva, a benn..
2 390 Ft
Soppec fluo T.P. jelölőfesték - RÓZSASZÍN
Hatóidő: 12 hónap Népszerű termék
Gyártó: Soppec Cikkszám: 141525
Soppec fluo T.P. jelölőfestékRózsaszínű fluoreszkáló jelölőfestékA Soppec fluo T.P. jelölőfesték ideális építőipari és földmérői jelölésekhez. A festék jól tapad még a nedves felületen is, a fluoreszkáló pigmenttől pedig még jobban látható. A flakon biztonsági kupakkal van ellátva, a benne..
2 390 Ft
Soppec fluo T.P. jelölőfesték - SÁRGA
Hatóidő: 12 hónap Népszerű termék
Gyártó: Soppec Cikkszám: 141517
Soppec fluo T.P. jelölőfestékCitromsárga színű fluoreszkáló jelölőfestékA Soppec fluo T.P. jelölőfesték ideális építőipari és földmérői jelölésekhez. A festék jól tapad még a nedves felületen is, a fluoreszkáló pigmenttől pedig még jobban látható. A flakon biztonsági kupakkal van ellátva, ..
2 390 Ft
Soppec fluo T.P. jelölőfesték - ZÖLD
Hatóidő: 12 hónap Népszerű termék
Gyártó: Soppec Cikkszám: 141518
Soppec fluo T.P. jelölőfestékZöld színű fluoreszkáló jelölőfestékA Soppec fluo T.P. jelölőfesték ideális építőipari és földmérői jelölésekhez. A festék jól tapad még a nedves felületen is, a fluoreszkáló pigmenttől pedig még jobban látható. A flakon biztonsági kupakkal van ellátva, a benne..
2 390 Ft
Soppec ProMarker jelölőfesték - FEHÉR
Hatóidő: 12 hónap
Gyártó: Soppec Cikkszám: 141500
Soppec ProMarker jelölőfesték - FEHÉRFehér színű jelölőfestékA Soppec ProMarker jelölőfesték ideális építőipari és földmérői jelölésekhez. A festék hatóideje 12 hónap, jól tapad még a nedves felületen is. A flakon biztonsági kupakkal van ellátva, a benne lévő festék pedig környezetbarát an..
2 390 Ft
Tételek: 1 - 7 / 7 (1 oldal)
Hosszú, hatóidejű, jelölőfesték, Soppec, Fluo, TP., Jelölő, festékek