Menu
Bevásárlókosár

Teodolitok

Digitális teodolit

A digitális teodolit az építőipari munkák egyik fontos mérőműszere. A teodolit használatával lehetőség van szögek és irányok mérésére és kitűzésére. A méréshez a digitális teodolittal egy pontra szükséges felállni, ami után a szögmérési feladatokat tudjuk elvégezni. A teodolit fajtáját tekintve létezik még digitális teodolit is.

Digitális teodolit 5" - Nivel DT-5
Ingyen visszük
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N1300
Nivel DT-5 digitális teodolit Általános építőipari feladatokhoz 5"-es pontossággal A Nivel System DT-5 digitális teodolit egy precíz mérőműszer, melynek köszönhetően könnyen és gyorsan határozhatja meg a céltárgyak irányát és a köztük lévő szögeket, továbbá függőleges irányok beállítására is..
446 900 Ft
Digitális teodolit 2" - Nivel DT-2
Ingyen visszük
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N1320
Nivel DT-2 digitális teodolit Általános építőipari feladatokhoz 2"-es pontossággal A Nivel System DT-2 digitális teodolit egy precíz mérőműszer, melynek köszönhetően könnyen és gyorsan határozhatja meg a céltárgyak irányát és a köztük lévő szögeket, továbbá függőleges irányok beállítására is..
470 900 Ft
Digitális teodolit 2" lézermutatóval - Nivel DT-2L
Ingyen visszük
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N1310
Nivel DT-2L digitális teodolit 2”-es teodolit lézeres mutatóval a még könnyebb kitűzéshez A Nivel System DT-2L digitális teodolit egy precíz mérőműszer, melynek köszönhetően könnyen és gyorsan határozhatja meg a céltárgyak irányát és a köztük lévő szögeket, továbbá függőleges irányok beállít..
494 900 Ft
Tételek: 1 - 3 / 3 (1 oldal)
Teodolit, digitális, teodolitok, digitális teodolit,