Menu
Bevásárlókosár

TOUGHBUILT szerszámos táska, szerszámlád

A TOUGHBUILT szerszámos ládák és gurulós tárolók ideális választás az építőipari szerszámok tárolására és szállítására. A TOUGHBUILT szerszámláda a legmagasabb igényeknek is megfelel.

Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-60-16
Toughbuilt Massive Mouth Bag – 16” A Toughbuilt masszív cipzáros táska mérete 16”/40 cm. Ez a szerszámos táksa újraformálja a professzionális szerszámok és gépek tárolását és száéllítását. Az egyedülálló nyolcszögletű “HardBody” kialakítás miatt a táska nem esik össze, és a benne lévő szerszámo..
24 490 Ft
Toughbuilt 50 cm moduláris szerszámtáska
Ingyen visszük
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-81-18
Toughbuilt moduláris táska 50 cmEz a moduláris táska megváltoztatja a szerszámok tárolását és szállítását. Az elválasztó és kivhető Softbox segítségével a táska igény szerint személyre vagy akár az adott munkára szabaható. A táska 57 különböző zsebbel és rögzítővel van ellátva a szerszámok biz..
48 890 Ft
Toughbuilt 66 cm masszív zárható szerszámos táska
Ingyen visszük
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-60-26
Toughbuilt Massive Mouth Bag – 26” A Toughbuilt masszív cipzáros táska mérete 26”/66 cm. Ez a szerszámos táksa újraformálja a professzionális szerszámok és gépek tárolását és szállítását. Az egyedülálló nyolcszögletű “HardBody” kialakítás miatt a táska nem esik össze, és a benne lévő szerszámok..
51 190 Ft
Toughbuilt nyitott szerszámos táska - 16"
Ingyen visszük
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-82-16
Nyitott szerszámos táska – 40 cm Ez a Toughbuilt nyitott szerszámos táska a legnagyobb igénybevételekhez lett tervezve. A táska kemény műanyag szerzekete megvédi a táskában lévő szerszámokat és gépeket a külső ütésektől. A táska felső része nyitott, így a szerszámok be és kivétele nagyon egyzse..
51 290 Ft
Toughbuilt szerszámos táska - 16"
Ingyen visszük
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-62-16A
Szerszámos táska – 40 cm Ez a TOUGHBUILT szerszámos táska a legnagyobb igénybevételekhez lett tervezve. A táska kemény műanyag szerzekete megvédi a táskában lévő szerszámokat és gépeket a külső ütésektől. A táska felső része vízálló köpennyel zárható, ami megvédi a szerszámokat és gépeket az ví..
53 590 Ft
Toughbuilt gurulós szerszámtáska - XL
Ingyen visszük
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-61-18
Gurulós szerszámos táska Ez a Toughbuilt gurulós szerszámos táska a legnagyobb igénybevételekhez lett tervezve. A táska kemény külső műanyag szerzeket megvédi a táskában lévő szerszámokat és gépeket a külső ütésektől. A táska tetején lévő zárható rész pedig teljes vízállóságot biztosít. A sz..
97 390 Ft
Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)

Szerszámtáskák, TOUGHBUILT