Menu
Bevásárlókosár

TOUGHBUILT szerszámos táska, szerszámlád

A TOUGHBUILT szerszámos ládák és gurulós tárolók ideális választás az építőipari szerszámok tárolására és szállítására. A TOUGHBUILT szerszámláda a legmagasabb igényeknek is megfelel.

Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-94-M-3
Toughbuilt rögzítőanyagtartó tasak - 3db Rögzítőanyagok tárolásához egyszerűen Ez a Toughbuilt rendszerező tasak ideális választás szegek, csavarok és más rögzítőanyagok tárolására. A táska anyaga nagyon erős több rétegű szövet, mely ellenáll a csavar okozta lyukaknak.  A termék előnye ..
6 690 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-192-A2
Toughbuilt tároló doboz 2 db Ideális kiegészítő csavarok, szegek és alakatrészek tárolására Ez a Toughbuilt rendszerező doboz ideális választás szegek, csavarok, és más kisebb méretű alkatrészek tárolására. A dobozok anyaga nagyon erős több rétegű szövet, mely ellenáll a csavar okozta lyukak..
9 190 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-192-B
Toughbuilt tároló doboz 3 db Ideális kiegészítő csavarok, szegek és alakatrészek tárolására Ez a Toughbuilt rendszerező doboz ideális választás szegek, csavarok, és más kisebb méretű alkatrészek tárolására. A dobozok anyaga nagyon erős több rétegű szövet, mely ellenáll a csavar okozta lyukak..
11 690 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-192-C
Toughbuilt tároló doboz 3 db Ideális kiegészítő csavarok, szegek és alakatrészek tárolására Ez a Toughbuilt rendszerező doboz ideális választás szegek, csavarok, szerszámok és más kisebb méretű alkatrészek tárolására. A dobozok anyaga nagyon erős több rétegű szövet, mely ellenáll a csavar ok..
18 290 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-60-12
Toughbuilt Massive Mouth Bag – 12” A Toughbuilt masszív cipzáros táska mérete 12”/30 cm. Ez a szerszámos táksa újraformálja a professzionális szerszámok és gépek tárolását és száéllítását. Az egyedülálló nyolcszögletű “HardBody” kialakítás miatt a táska nem esik össze, és a benne lévő szerszámo..
21 090 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-60-16
Toughbuilt Massive Mouth Bag – 16” A Toughbuilt masszív cipzáros táska mérete 16”/40 cm. Ez a szerszámos táksa újraformálja a professzionális szerszámok és gépek tárolását és száéllítását. Az egyedülálló nyolcszögletű “HardBody” kialakítás miatt a táska nem esik össze, és a benne lévő szerszámo..
25 390 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-60-20
Toughbuilt Massive Mouth Bag – 20” A Toughbuilt masszív cipzáros táska mérete 20”/50 cm. Ez a szerszámos táksa újraformálja a professzionális szerszámok és gépek tárolását és száéllítását. Az egyedülálló nyolcszögletű “HardBody” kialakítás miatt a táska nem esik össze, és a benne lévő szerszámo..
30 490 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-81-12
Toughbuilt moduláris táska 30 cm Ez a moduláris táska megváltoztatja a szerszámok tárolását és szállítását. Az elválasztó és kivhető Softbox segítségével a táska igény szerint személyre vagy akár az adott munkára szabaható. A táska 61 különböző zsebbel és rögzítővel van ellátva a szerszámok biz..
36 590 Ft
Toughbuilt szerszámos táska - 30cm
Ingyen visszük
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-62-12
Szerszámos táska – 30 cm Ez a TOUGHBUILT szerszámos táska a legnagyobb igénybevételekhez lett tervezve. A táska kemény műanyag szerzekete megvédi a táskában lévő szerszámokat és gépeket a külső ütésektől. A táska felső része vízálló köpennyel zárható, ami megvédi a szerszámokat és gépeket az ví..
43 390 Ft
Toughbuilt 76 cm masszív zárható szerszámos táska
Ingyen visszük
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-60-30
Toughbuilt Massive Mouth Bag – 30” A Toughbuilt masszív cipzáros táska mérete 30”/76 cm. Ez a szerszámos táksa újraformálja a professzionális szerszámok és gépek tárolását és szállítását. Az egyedülálló nyolcszögletű “HardBody” kialakítás miatt a táska nem esik össze, és a benne lévő szerszámok..
45 790 Ft
Toughbuilt szerszámos hátizsák
Ingyen visszük
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-66C
Toughbuilt professzionális hátizsák Ez a HEAVY DUTY hátizsák kettő nagyméretű zipzáras részből áll. A belső rész 13-17”-os laptopok biztonságos tárolását teszi lehetővé, míg az első nagyobb méretű rész pedig a szerszámok tárolására és szállítására alkamlas. Ez a szerszámtároló részben további k..
46 790 Ft
Toughbuilt nyitott szerszámos táska - 30 cm
Ingyen visszük
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-82-12
Nyitott szerszámos táska – 30 cm Ez a Toughbuilt nyitott szerszámos táska a legnagyobb igénybevételekhez lett tervezve. A táska kemény műanyag szerzekete megvédi a táskában lévő szerszámokat és gépeket a külső ütésektől. A táska felső része nyitott, így a szerszámok be és kivétele nagyon egyzse..
48 090 Ft
Toughbuilt 50 cm moduláris szerszámtáska
Ingyen visszük
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-81-18
Toughbuilt moduláris táska 50 cm Ez a moduláris táska megváltoztatja a szerszámok tárolását és szállítását. Az elválasztó és kivhető Softbox segítségével a táska igény szerint személyre vagy akár az adott munkára szabaható. A táska 57 különböző zsebbel és rögzítővel van ellátva a szerszámok biz..
50 890 Ft
Toughbuilt 66 cm masszív zárható szerszámos táska
Ingyen visszük
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-60-26
Toughbuilt Massive Mouth Bag – 26” A Toughbuilt masszív cipzáros táska mérete 26”/66 cm. Ez a szerszámos táksa újraformálja a professzionális szerszámok és gépek tárolását és szállítását. Az egyedülálló nyolcszögletű “HardBody” kialakítás miatt a táska nem esik össze, és a benne lévő szerszámok..
53 290 Ft
Toughbuilt nyitott szerszámos táska - 40 cm
Ingyen visszük
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-82-16
Nyitott szerszámos táska – 40 cm Ez a Toughbuilt nyitott szerszámos táska a legnagyobb igénybevételekhez lett tervezve. A táska kemény műanyag szerzekete megvédi a táskában lévő szerszámokat és gépeket a külső ütésektől. A táska felső része nyitott, így a szerszámok be és kivétele nagyon egyzse..
53 290 Ft
Toughbuilt szerszámos táska - 40cm
Ingyen visszük
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-62-16A
Szerszámos táska – 40 cm Ez a TOUGHBUILT szerszámos táska a legnagyobb igénybevételekhez lett tervezve. A táska kemény műanyag szerzekete megvédi a táskában lévő szerszámokat és gépeket a külső ütésektől. A táska felső része vízálló köpennyel zárható, ami megvédi a szerszámokat és gépeket az ví..
55 790 Ft
Toughbuilt szerszámos táska - 50cm
Ingyen visszük
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-62-20
Szerszámos táska – 50 cm Ez a TOUGHBUILT szerszámos táska a legnagyobb igénybevételekhez lett tervezve. A táska kemény műanyag szerzekete megvédi a táskában lévő szerszámokat és gépeket a külső ütésektől. A táska felső része vízálló köpennyel zárható, ami megvédi a szerszámokat és gépeket az ví..
63 490 Ft
Toughbuilt 76 cm moduláris szerszámtáska
Ingyen visszük
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-81-30
Toughbuilt moduláris táska 76 cm Ez a moduláris táska megváltoztatja a szerszámok tárolását és szállítását. Az elválasztó és kivhető Softbox segítségével a táska igény szerint személyre vagy akár az adott munkára szabaható. A táska 68 különböző zsebbel és rögzítővel van ellátva a szerszámok biz..
77 290 Ft
Toughbuilt gurulós szerszámtáska - L
Ingyen visszük
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-61-14
Gurulós szerszámos táska Ez a Toughbuilt gurulós szerszámos táska a legnagyobb igénybevételekhez lett tervezve. A táska kemény külső műanyag szerzeket megvédi a táskában lévő szerszámokat és gépeket a külső ütésektől. A táska tetején lévő zárható rész pedig teljes vízállóságot biztosít. A sz..
96 490 Ft
Toughbuilt gurulós szerszámtáska - XL
Ingyen visszük
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-61-18
Gurulós szerszámos táska Ez a Toughbuilt gurulós szerszámos táska a legnagyobb igénybevételekhez lett tervezve. A táska kemény külső műanyag szerzeket megvédi a táskában lévő szerszámokat és gépeket a külső ütésektől. A táska tetején lévő zárható rész pedig teljes vízállóságot biztosít. A sz..
101 290 Ft
Toughbuilt gurulós szerszámtáska - XXL
Ingyen visszük
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-61-22
Gurulós szerszámos táska Ez a Toughbuilt gurulós szerszámos táska a legnagyobb igénybevételekhez lett tervezve. A táska kemény külső műanyag szerzeket megvédi a táskában lévő szerszámokat és gépeket a külső ütésektől. A táska tetején lévő zárható rész pedig teljes vízállóságot biztosít. A sz..
114 190 Ft
Tételek: 1 - 21 / 21 (1 oldal)
Szerszámtáskák, TOUGHBUILT