Menu
Bevásárlókosár

Mérőrúd és mérőrudak

Teleszkópos mérőrudak

A teleszkópos mérőrúd ideális választás, ha magasság vagy nyílás esetén szélesség meghatározására van szükség. A rúd anyaga többnyire alumínium, ami könnyű és egyszerű használatot biztosít. A mérőrúd úgy működik, hogy a rúdon belül egy mérőszalag fut, a rúd alsó/felső tagján egy nagyméretű leolvasó ablakban látható a mérőrúd kezdő és végpontja közötti távolság.

A mérőrúd jól használható nyílások felmérésére, épületmagasság meghatározására. A rúd vízszintes és függőleges beállítását segít a rajta lévő libella. A rúdban végigfutó szalag pontossága általában III. kategória.

 

hedue TM3 mérőrúd 3m
-10 %
Gyártó: HEDUE Cikkszám: S422
Mérőrúd 3 méteres hedue TM3 Ablakbeépítőknek és redőnyösöknek ideális Az 3 méter hosszú TM3 mérőrúd nyílások gyors és hatékony felmérésére szolgál. Kül és beltéren egyaránt használhat, így az időjárási viszonyoknak is jól ellenáll. Sarkított profilkialakítása miatt a mérések könnyedén elvége..
27 000 Ft 29 990 Ft
hedue TM5 mérőrúd 5 m
Ingyen visszük -8 %
Gyártó: HEDUE Cikkszám: S426
Mérőrúd 5 méteres hedue TM5 Ablakbeépítőknek és redőnyösöknek ideális Az 5 méter hosszú TM5 mérőrúd nyílások gyors és hatékony felmérésére szolgál. Kül és beltéren egyaránt használhat, így az időjárási viszonyoknak is jól ellenáll. Sarkított profilkialakítása miatt a mérések könnyedén elvége..
45 900 Ft 49 900 Ft
Nestle teleszkópos kamion magasságmérő rúd 5m
Új Ingyen visszük
Gyártó: Nestle Cikkszám: 18305001
Nestle kamion magasságmérő rúd 5mTeherautó magasságmérő rúd kihajtható tartóvalAz 5 m-es teleszkópos mérőrúd kihajtható 70 cm-es kampóval van felszerelve, ami ideális teherautók vagy haszongépjárművek magasságának a mérésére. A mérőrúd maximális magassága 5 méter ami teleszkóposan kihúzhat..
84 900 Ft
Nestle Telefix 3m mérőrúd
Új Ingyen visszük
Gyártó: Nestle Cikkszám: 18400001
Teleszkópos mérőrúd 3m - Nestle TelefixMasszív teleszkópos magasságmérő egyszerű leolvasássalA Nestle TELEFIX mérőrúd teleszkóposan 3 m magasságig kihúzható, mely alkalmas ereszmagasság, belmagasság és nyílások mérésére. A beépített vízszintes és függőleges libella segíti a pontos beállítá..
134 900 Ft
Nestle Telefix 5m mérőrúd
Új Ingyen visszük
Gyártó: Nestle Cikkszám: 18402001
Teleszkópos mérőrúd 5m - Nestle TelefixMasszív teleszkópos magasságmérő egyszerű leolvasássalA Nestle TELEFIX mérőrúd teleszkóposan 5 m magasságig kihúzható, mely alkalmas ereszmagasság, belmagasság és nyílások mérésére. Az beépített vízszintes és függőleges libella segíti a pontos beállít..
159 900 Ft
Nestle Telefix 8m mérőrúd
Új Ingyen visszük
Gyártó: Nestle Cikkszám: 18404001
Teleszkópos mérőrúd 8m - Nestle TelefixMasszív teleszkópos magasságmérő egyszerű leolvasássalA Nestle TELEFIX mérőrúd teleszkóposan 8 m magasságig kihúzható, mely alkalmas ereszmagasság, belmagasság és nyílások mérésére. Az beépített vízszintes és függőleges libella segíti a pontos beállít..
269 900 Ft
Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)
Mérőrúd mérőrudak