Menu
Bevásárlókosár

Vízszintezők és vízmértékek

Vízszintezők és vízmértékek
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-H2-L-4R
Toughbuilt 360°-os zseb szögmérőA Toughbuilt zsebszögmérője gyorsan és egyszerűen használható szögek meghatározásához. A szögmérő oldalán lévő tekerő kar segítségével a libella könnyen beállítható, ezután a szög azonnal leolvasható. A fröccsöntött masszív ház és az erős földmágnes teszi lehető..
15 290 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-H2-L-M23-LH-M
Toughbuilt mágneses vízmérték 23 cmA toughbuilt 23 cm-es mágneses vízmértéke nagyon robosztus. A vízmérték alja mart felületű így pontosan illeszkedik, emellett nagyon erős mágnes található benne a fémre való egyszerű rögzítéshez. Sötétebb helyen a készülékbe épített világítás segíti a libellá..
25 490 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-H2-L-M23T-M
Toughbuilt Torpedo mágneses vízmérték 23 cmA Toughbuilt Torpedo mágnese vízmérték robosztus felépítéső, hossza 23 cm. A vízmérték alja mart, hogy a csővekre is kellően illeszkedjen. A vízmérték 4 db libelláján a 0°, 30°, 45° és 90° is könnyedén beállítható.  A termék előnyeTopedó ..
25 490 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-H2-L-M60LH-M
Toughbuilt mágneses vízmérték 60 cmA toughbuilt 60 cm-es mágneses vízmértéke nagyon robosztus. A vízmérték alja mart felületű így pontosan illeszkedik, emellett nagyon erős mágnes található benne a fémre való egyszerű rögzítéshez. Sötétebb helyen a készülékbe épített világítás segíti a libellá..
36 690 Ft
Toughbuilt mágneses vízmérték 120 cm
Ingyen visszük
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-H2-L-M120LH-M
Toughbuilt mágneses vízmérték 120 cmA toughbuilt 120 cm-es mágneses vízmértéke nagyon robosztus. A vízmérték alja mart felületű így pontosan illeszkedik, emellett nagyon erős mágnes található benne a fémre való egyszerű rögzítéshez. Sötétebb helyen a készülékbe épített világítás segíti a libel..
50 990 Ft
Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)
Vízszintezők, vízmértékek, TOUGHBUILT