Menu
Bevásárlókosár

Vízszintezők és vízmértékek

Vízszintezők és vízmértékek
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-H2-L-4R
Toughbuilt 360°-os zseb szögmérő A Toughbuilt zsebszögmérője gyorsan és egyszerűen használható szögek meghatározásához. A szögmérő oldalán lévő tekerő kar segítségével a libella könnyen beállítható, ezután a szög azonnal leolvasható. A fröccsöntött masszív ház és az erős földmágnes teszi lehető..
14 190 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-H2-L-M23-LH-M
Toughbuilt mágneses vízmérték 23 cm A toughbuilt 23 cm-es mágneses vízmértéke nagyon robosztus. A vízmérték alja mart felületű így pontosan illeszkedik, emellett nagyon erős mágnes található benne a fémre való egyszerű rögzítéshez. Sötétebb helyen a készülékbe épített világítás segíti a libellá..
23 590 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-H2-L-M23T-M
Toughbuilt Torpedo mágneses vízmérték 23 cm A Toughbuilt Torpedo mágnese vízmérték robosztus felépítéső, hossza 23 cm. A vízmérték alja mart, hogy a csővekre is kellően illeszkedjen. A vízmérték 4 db libelláján a 0°, 30°, 45° és 90° is könnyedén beállítható.   A termék előnye Topedó ..
23 590 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-H2-L-M60LH-M
Toughbuilt mágneses vízmérték 60 cm A toughbuilt 60 cm-es mágneses vízmértéke nagyon robosztus. A vízmérték alja mart felületű így pontosan illeszkedik, emellett nagyon erős mágnes található benne a fémre való egyszerű rögzítéshez. Sötétebb helyen a készülékbe épített világítás segíti a libellá..
36 790 Ft
Toughbuilt mágneses vízmérték 120 cm
Ingyen visszük
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-H2-L-M120LH-M
Toughbuilt mágneses vízmérték 120 cm A toughbuilt 120 cm-es mágneses vízmértéke nagyon robosztus. A vízmérték alja mart felületű így pontosan illeszkedik, emellett nagyon erős mágnes található benne a fémre való egyszerű rögzítéshez. Sötétebb helyen a készülékbe épített világítás segíti a libel..
47 290 Ft
Toughbuild zöld keresztlézer
Ingyen visszük -11 %
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-H2-LL-M10-L2
Zöld kereszetlézer Toughbuilt Belépőszintű keresztlézer zöld lézerfénnyel A Toughbuilt zöld keresztlézere ideális épületen belüli egyszerűbb szintezési feladatokra, legyen az hobbi vagy félprofi célú. Használatával vízszitnes és függőleges kijelölésére és beállításásra van lehetőség gyorsan ..
49 900 Ft 55 900 Ft
Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)
Vízszintezők, vízmértékek, TOUGHBUILT