Menu
Bevásárlókosár

Sablonok és kontúrmásolók

Sablonozó, profil és kontúrmásoló eszközök

Sablonozó termékeinket asztalosiparban és építőiparban dolgozóknak ajánljuk. Többféle sablont is kínálunk webáruházunkban, így Önnek csak a megfelelő munkafolyamathoz kell kiválasztania a sablonozót. Bonyolult alakzatok kimérésére tökéletes megoldást biztosít. A profilsablon, a szögsablon és a konturmásoló a kivitelezési munkák elengedhetetlen kelléke. Az eszközök segítségével az építőelemek és burkolatok sokkal könnyebben beépíthetők.

Élek és kontúrok másolására ajánljuk profilsablon termékünket, amely a formák és alakzatok kontúrjának könnyed átmásolására szolgál. A profilsablon mellé szögadaptert is biztosítunk, így a szögek is könnyedén beállíthatók. Szögsablon segítségével már a külső szögek mérése is roppant gyorsan és egyszerűen mérhető. Szögsablon termékünk rozsdamentes acélból készül. Sokoldalú konturmásoló szettjeink között 48 darab sínnel rendelkező is megtalálható. Profilsablon termékünk egyben kontúrmásoló is, így annak megvásárlásával több célra is megoldást találhat a mindennapi munkavégzés megkönnyítésére.

 

Cikkszám: DIG739
Profil és alakmásoló sablon Ideális összetett alakzatok másolására 12 cm hosszban A profilmásoló sablonozó ideális eszköz az összetett alakzatok felmérésére és átrajzolására. A sablonozóval falszegélyt, csöveket, ajtótokot is könnyen le lehet másolni és azt a munkadarabra átmásolni.  Ez a..
3 990 Ft 5 190 Ft
Cikkszám: DIG753
Furat és szögmásoló adapter Ideális segédeszköz a furatok és falszögek kimérésére. A másoló adapter egy hasznos segédeszköz a furatok pontos kimérésére a burkolási munkák során. A több álltható tagnak köszönhetően a falsarkok és falszögek kimérésére is használható.   A készelt 3 különböző..
4 490 Ft 6 490 Ft
Gyártó: HEDUE Cikkszám: S200
Fecskefarok rajzsablon Fecskefaron kötések és rajzolásához ideális Fecskefarok kötések megrajzolására és egyszerű cinkelésekhez ajánljuk a sablonozót. Rozsdamentes acélból készült Hedue termék, melynek nyelvszöge 1:8. Termékünk minőségi rozsdamentes acélból készül. A termék előnye ..
10 790 Ft 12 690 Ft
Gyártó: HEDUE Cikkszám: P142
Profilsablon hedue PS1 Kontúrok és profilok egyszerű másolására ideális A Hedue PS1 profilsablon a formák és alakzatok könnyed másolását biztosítja. A sablonhoz szögadaptert is biztosítunk, &..
11 430 Ft 12 690 Ft
Gyártó: HEDUE Cikkszám: T500
Lépcsőpók sablon Hatékony mérőeszköz lépcsőfokok gyors felméréséhez A lépcsősablon nagyon praktikus felméréseknél, hiszen ezt a munkafolyamatot nagyon felgyorsítja. Magát a lépcsőfok..
27 000 Ft 29 990 Ft
Gyártó: HEDUE Cikkszám: T510
Sokszög sablon - 13 darab sínnel Összetett felület másolására ideális sabloncsomag A 13 darabos szögsablon kontúr élek szerkesztésére és másolására szolgál. A lépcsőfokok a derékszöggel könnyedén lemásolhatók és azonnal átvihetők a munkadarabra. A sínek összetolhatók és csavarral szüksége..
38 700 Ft 42 990 Ft
Sokszög sablon 48 darabos
Ingyen visszük
Gyártó: HEDUE Cikkszám: T512
Sokszög sablon - 48 darab sínnel Összetett felület másolására ideális 48 darabos sabloncsomag A 48 darabos szögsablon készlettel sokoldalú munkavégzés válik lehetővé minden asztalos számá..
90 990 Ft 101 090 Ft
Tételek: 1 - 7 / 7 (1 oldal)