Menu
Bevásárlókosár

Sablonok és kontúrmásolók

Sablonozó, profil és kontúrmásoló eszközök

Sablonozó termékeinket asztalosiparban és építőiparban dolgozóknak ajánljuk. Többféle sablont is kínálunk webáruházunkban, így Önnek csak a megfelelő munkafolyamathoz kell kiválasztania a sablonozót. Bonyolult alakzatok kimérésére tökéletes megoldást biztosít. A profilsablon, a szögsablon és a konturmásoló a kivitelezési munkák elengedhetetlen kelléke. Az eszközök segítségével az építőelemek és burkolatok sokkal könnyebben beépíthetők.

Élek és kontúrok másolására ajánljuk profilsablon termékünket, amely a formák és alakzatok kontúrjának könnyed átmásolására szolgál. A profilsablon mellé szögadaptert is biztosítunk, így a szögek is könnyedén beállíthatók. Szögsablon segítségével már a külső szögek mérése is roppant gyorsan és egyszerűen mérhető. Szögsablon termékünk rozsdamentes acélból készül. Sokoldalú konturmásoló szettjeink között 48 darab sínnel rendelkező is megtalálható. Profilsablon termékünk egyben kontúrmásoló is, így annak megvásárlásával több célra is megoldást találhat a mindennapi munkavégzés megkönnyítésére.

Lépcsősablon - lépcsőpók
-10 %
Gyártó: HEDUECikkszám: T500
Lépcsőpók sablon Hatékony mérőeszköz lépcsőfokok gyors felméréséhez A lépcsősablon nagyon praktikus felméréseknél, hiszen ezt a munkafolyamatot nagyon felgyorsítja. Magát a lépcsőfok..
21 090 Ft 23 390 Ft
Cinkelő - fecskefarok sablon
Gyártó: HEDUECikkszám: S200
Fecskefarok rajzsablon Fecskefaron kötések és rajzolásához ideális Fecskefarok kötések megrajzolására és egyszerű cinkelésekhez ajánljuk a sablonozót. Rozsdamentes acélból készült Hedue termék, melynek nyelvszöge 1:8. Termékünk minőségi rozsdamentes acélból készül. A termék előnye ..
7 790 Ft
Csempe kiegészítő sokszög sablonhoz
-10 %
Gyártó: HEDUECikkszám: F104
Csempe kiegészítő adapter Hasznos burkoló kiegészítő a sokszök sablonhoz A csempe kiegészítő a derékszög sablonhoz csatlakoztatható. A tányér segítségével maga a mérési folyam..
6 390 Ft 7 090 Ft
Lépcső rajzderékszög 3/3 kiegészítő szett
Ingyen visszük-10 %
Gyártó: HEDUECikkszám: T200
Lépcső rajzderékszög 3/3 kiegészítő szett Kiegészítő csomag a lépcső rajzderékszög csomagokhoz A 3 db szorítóból és 3 db derékszögből álló praktikus kiegészítő szettet lépcsőfokok felrajzolására ajánljuk. Mély nyomott mm skálával rendelkezik, amely teljesen kopásálló. A termékek rozsdamen..
63 890 Ft 70 890 Ft
Lépcső rajzderékszög sablon 5/6 darabos
Ingyen visszük-10 %
Gyártó: HEDUECikkszám: T100
Lépcső rajzsablon 5/6 darabos csomagban Lépcsőfokok gyors és pontos kirajzolásához A rozsdamentes acélból készült lépcső rajzderékszög szett 5 db szorítóból és 6 db derékszögből áll. A szettet egy igen praktikus tároló dobozban szállítjuk. Egyenes és fordulókból álló lépcsőfokok felrajzolásá..
106 590 Ft 118 390 Ft
Lépcső rajzderékszög sablon 7/8 darabos
Ingyen visszük-10 %
Gyártó: HEDUECikkszám: T110
Lépcső rajzsablon 7/8 darabos csomagban Lépcsőfokok gyors és pontos kirajzolásához A lépcsőfokok gyors kirajzolásához fejlesztette ki a Hedue a 7 db szorítóból és 8 db derékszögből álló szettet. Egyenes és fordulós lépcsőfokok felrajzolására szolgál. Mély nyomott kopásálló mm skálával ren..
149 390 Ft 165 890 Ft
PS1 Profilsablon - 2 darabos
-10 %
Gyártó: HEDUECikkszám: P142
Profilsablon hedue PS1 Kontúrok és profilok egyszerű másolására ideális A Hedue PS1 profilsablon a formák és alakzatok könnyed másolását biztosítja. A sablonhoz szögadaptert is biztosítunk, &..
10 790 Ft 11 990 Ft
Sokszög sablon 13 darabos
Ingyen visszük-10 %
Gyártó: HEDUECikkszám: T510
Sokszög sablon - 13 darab sínnel Összetett felület másolására ideális sabloncsomag A 13 darabos szögsablon kontúr élek szerkesztésére és másolására szolgál. A lépcsőfokok a derékszöggel könnyedén lemásolhatók és azonnal átvihetők a munkadarabra. A sínek összetolhatók és csavarral szüksége..
34 190 Ft 37 890 Ft
Sokszög sablon 48 darabos
Ingyen visszük-10 %
Gyártó: HEDUECikkszám: T512
Sokszög sablon - 48 darab sínnel Összetett felület másolására ideális 48 darabos sabloncsomag A 48 darabos szögsablon készlettel sokoldalú munkavégzés válik lehetővé minden asztalos számá..
84 690 Ft 94 090 Ft
Tételek: 1 - 9 / 9 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.