Menu
Bevásárlókosár

Kések és fűrészek

Toughbuilt kések

Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-H4S30-80
30 darabos pótpenge csomag A pótpenge elsősorban a Toughbuilt H4S5 cikkszámű 2in1 kitólhatós késhez használható, illetve a legtöbb más trapézpengés késhez is. Az edzett és csiszolt pengésű kés hosszú élettartamot biztosít. 30 darab pótpenge van a csomagban! A termék előnye 30 darabos..
4 590 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-H4-11-CK
Toughbuilt szőnyegvágó késA ToughBuilt szőnyegvágó kést kifejezetten padlószőnyeg vágásához és annak beillesztéséhez tervezték. A túlméretezett behúzó szerszámmal ez a kés segít könnyedén beilleszteni a szőnyeget a sarkokba és a szűkebb helyekre, biztosítva a zökkenőmentes és professzionális m..
6 890 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-H4-12-C
Toughbuilt kisméretű összecsukható trapézpengés késA ToughBuilt kisméretű összecsukható kése a mindennapi használat nélkülözhetetlen eszköze. Kis méretének köszönhetően a nadrágzsebben kényelmesen elfér, összecsukva mindössze 10 cm, kinyitva pedig 15 cm.A kés huzalvágóval és csupaszítóval ..
7 790 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-H4S-40-TMK-2
Fix pengés - Toughbuilt A ToughBuilt fix pengéjű kés maximalizálja a termelékenységet a munkaterületen. A titán bevonatú rozsdamentes acél pengét úgy tervezték, hogy akár 2-szer tovább élesebb maradjon. A teljes fémszál tartósságot biztosít a kemény vágásokhoz nap mint nap. A vékony és könny..
8 990 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-H4-30-HB
Szigetelőanyag vágó kés - ToughbuiltA ToughBuilt Hawkbill pengéjű összecsukható kés maximalizálja a termelékenységet a munkaterületen. Az összecsukahtó kés könnyen kezelhető és kinyitható, a kampós penge kialakításnak köszönhetően ideális kábelcsupaszításhoz, vágáshoz vagy egyéb anyagok eltávo..
8 990 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-H4S-40-IK-2
Szigetelőanyag vágó kés - ToughbuiltA ToughBuilt szigetelőanyag vágó kés optimális éltartást és tartósságot biztosít. A titán bevonatú rozsdamentes acél pengét úgy tervezték, hogy akár 2-szer tovább maradjon éles, mint a hagyományos kések. A teljes fémszár tartósságot biztosít a kemény vágások..
8 990 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-H4-11-A
Tarpézpengés kés hajlított formábanEz a ToughBuilt döntött kés ideális választás általános vágási feladatokhoz, legyen szó tapéta vágó funkcióról vagy akár gipszkarton vágásáról. A penge alján beépített drótvágó is helyet kapott, amivel a vastagadd köteleket is biztonságosan el lehet vágni. ..
9 090 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-H4-11-G
Toughbuilt fixpengés élvédővelA ToughBuilt fixpengés kése ötvözi a rögzített penge erejét és tartósságát egy innovatív pengevédelmi megoldással - a Sliding Guard-al, amely eltakarja a pengét, amikor a kést nem használják.A csúszó védőnek két állása van. Teljesen kinyújtott állapotban védi ..
9 090 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-H4S52-20
Szigetelőanyag vágó kés - ToughbuiltA ToughBuilt kitolható kitolható pengés kés trapéz és kampós pengével is használható. Ergonomikus kialakítású és magas minőségű markolattal. Gombnyomásra a markolat kinyitható a további pengék tárolásához vagy utántöltéséhez.A termék előnyeMagas..
9 990 Ft 12 290 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-H4-10-A
Trapézpengés kés automata penge adagolóvalEz a ToughBuilt trapézpengés kés ideális választás általános vágási feladatokhoz, legyen szó tapéta vágó funkcióról vagy akár gipszkarton vágásáról. A penge alján beépített drótvágó is helyet kapott, amivel a vastagadd köteleket is biztonságosan el leh..
11 390 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-H4-12-IST
Toughbuilt Pry Bar összecsukható tarpézpengés késA ToughBuilt Pry Bar Utility összecsukható kés elején egy masszív feszítővas, míg a kés alsó részén egy drótvágó található. Ezek a funkciók amelyek lehetővé teszik, hogy megbírkózzon a különféle feladatokkal, legyen az anyagok átvágása, dobozok ..
11 390 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-H4S5-01
Szigetelőanyag vágó kés - ToughbuiltA ToughBuilt kitolható kés egy innovatív, 2 az 1-ben szerszám, amelye egy szabadalmaztatott mechanizmussal rendelkezik, ez lehetővé teszi, hogy a hüvelykujj egyszerű megnyomásával a kést azonnal kaparóvá alakítsd. A csomag 5 db univerzális ToughBuilt pengét ..
11 490 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-H4S2-03
Trapézpengés kés cserélhető tartóvalA TOUGHBUILT innovatív trapézpengés kése a pengék cseréjét hivatott leegyszerűsíteni. A belső pengetartó szerkezet a markolat oldalán lévő gombbal kivehető és másik pengetartóra cserélhető. Így kettő különböző típusú pengét is lehet ugyan azzal a markolattal..
12 790 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-H4-12-IM
Összecsukható tarpézpengés kés, csavarhúzó funkcióvalEzt a TOUGHBUILT  összecsukható kést a kényelem és a tartósság érdekében tervezték. A kés 5 különböző funkcióval rendelkezik:  drót- és húrvágóval, egy feszítőszerszámmal, kétvégű csavarhúzó bittel (PH2/SL1-4-in) és egy 1/4 hüvelykes bittart..
12 790 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-H4S2-23
Toughbuilt gipszkarton fűrész tokban pótpengévelA ToughBuilt TB-H4S2-23 a tökéletes fűrész azon szakemberek számára, akik tartósságot, kényelmet és pontosságot keresnek fa, gipszkarton, műanyag és fém vágásához. Ez a szúrófűrész tartalmaz egy tokot és egy extra pengét, így sokoldalú kiegészítő..
13 690 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-H4S5-23FU
Toughbuilt összecsukható gipszkarton fűrész 4db pótlappalA ToughBuilt TB-H4S5-23FU összecsukható kézi szúrófűrész a tökéletes eszköz azoknak a szakembereknek, akik sokoldalú fűrészt keresnek fa, gipszkarton, műanyag és fém vágásához. Ez a kézi fűrész 5 kiváló minőségű fűrészlappal rendelkezik,..
15 890 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-H4-26-18
Toughbuilt PVC fűrész 450 mmA ToughBuilt TB-H4-26-18 PVC kézifűrész 450 mm egy csúcsminőségű kézifűrész, amelyet kifejezetten műanyagok és műanyag csövek precíz és hatékony vágására terveztek. A ToughBuilt, az iparág megbízható márkája által készített kézifűrész tartós és kivételes vágási telj..
15 890 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-H4-20-24
Trapézpengés Kézi fűrész 600 mmA ToughBuilt TB-H4-20-24 600 mm kézi fűrész a tökéletes kézi fűrész a fa gyors, precíz és hatékony vágásához. A ToughBuilt kézi fűrész magas széntartalmú acél pengével van felszerelve, amely egyedülálló epoxi bevonattal rendelkezik, így hosszan tartó felületet bi..
18 190 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-H4-21-2X
Toughbuilt összecsukható kétoldalas japán fűrészA ToughBuilt TB-H4-21-2X összecsukható illesztő fűrész egy forradalmi kézifűrész, amely egyetlen innovatív kialakításban egyesíti a hatékonyságot és a kompakt tárolást. A kényelem és az irányítás szem előtt tartásával kialakított fröccsöntött fog..
24 990 Ft
Tételek: 1 - 19 / 19 (1 oldal)
Kések, fűrészek, TOUGHBUILT