Menu
Bevásárlókosár

Mérőkerék, kerekes távmérő

Mérőkerék és kerekes távolságmérő

A Hedue mérőkerék, kerekes távolságmérő a gyors és precíz mérések elvégzéséhez elengedhetetlen. A hedue most igen kedvező áron kínálja a mérőkerekeket. A kerekes távolságmérő egy mérőkerékkel rendelkezik, amely lehet mechanikus vagy éppen digitális.

A mérőkerék a megtett métereket méterben vagy centiméterben számlálja. Olyan kivitelezés is akad, amely deciméter kijelzéssel bír.

hedue MR1 mérőkerék
-10 %
Gyártó: HEDUECikkszám: E804
Kerekes távolságmérő MR1 Kétkerekes mérőkerék kis távolságok mérésére Az MR1 mérőkerék kis és közepes távolságok méréséhez ajánlott. A Hedue gyártmányai között ez a legkisebb, amelyet forgalomba hoznak. Épületeken belüli mérések esetén 0,08 mm pontossággal használható egészen 999,99 méteres ..
16 890 Ft 18 690 Ft
hedue MR2 mérőkerék
-10 %
Gyártó: HEDUECikkszám: E805
Kerekes távolságmérő MR2 Kis méretű mérőkerék útburkolat mérésére Az MR 2-es mérőkerék járdaszegélyek, szakaszok és útburkolatok mérésére ajánlott. A talajok egyenetlenségeivel igen jól boldogul. A készülék igen kényelmes használatot biztosít, hiszen magán a markolaton kapott helyet a Reset ..
26 690 Ft 29 590 Ft
hedue MR3 mérőkerék
-10 %
Gyártó: HEDUECikkszám: E806
Kerekes távolságmérő MR3 Ideális mérőkerék terep én nagy távolság mérésére A nagyméretű kerékátmérővel rendelkező MR 3 mérőkerék többféle terepviszonyon is kiválóan alkalmazható. A nagyméretű kerék átmérője 320,1 mm. A kényelmes használatról a készülék könnyedsége gondoskodik. A Stop és a..
29 690 Ft 32 890 Ft
Tételek: 1 - 3 / 3 (1 oldal)

Hol érdemes mérőkereket használni?

A kerekes mérő leginkább jellemzően terepeken használható ahol föld található, vagy nagy a mérési távolság. Általában a csatornák, útburkolatok és szegélyek mérésekor nyújt nagy segítséget. Földmérők a telek szélességének mérésére is használhatják. Digitális kijelzés esetén általában a markolaton van elhelyezve a kijelző, hogy minél hatékonyabban lehessen elvégezni a mérési munkálatokat.

Ilyenkor a méréseket el lehet tárolni és azt később az összes mérési munkálat befejeztével előhívni. Néhány mérőkerék esetében praktikus hordtáskát is biztosítunk, így a terepeken sokkal könnyebb a távolságmérő szállítása. A teleszkópos nyelek segítségével a hordtáska nélküli kerekes távolságmérő is könnyedén szállíthatóvá válik, hiszen igen kicsi méretűre összecsukható. A termékekre a hedue 24 hónap garanciát biztosít.

A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.