Kerekes távolságmérő és mérőkerék

Kerekes távolságmérő és mérőkerék

Mérőkerék és kerekes távolságmérő

A Hedue mérőkerék, kerekes távolságmérő a gyors és precíz mérések elvégzéséhez elengedhetetlen. A hedue most igen kedvező áron kínálja a mérőkerekeket. A kerekes távolságmérő egy mérőkerékkel rendelkezik, amely lehet mechanikus vagy éppen digitális.

A mérőkerék a megtett métereket méterben vagy centiméterben számlálja. Olyan kivitelezés is akad, amely deciméter kijelzéssel bír.

Listázás:
Rendezés:
hedue MR1 mérőkerék-15%

hedue MR1 mérőkerék

Kerekes távolságmérő MR1 Kétkerekes mérőkerék kis távolságok mérésére Az MR1 mérőkerék kis és k..

17 590 Ft 14 890 Ft

hedue MR2 mérőkerék-15%

hedue MR2 mérőkerék

Kerekes távolságmérő MR2 Kis méretű mérőkerék útburkolat mérésére Az MR 2-es mérőkerék járdasze..

27 890 Ft 23 690 Ft

hedue MR3 mérőkerék-15%

hedue MR3 mérőkerék

Kerekes távolságmérő MR3 Ideális mérőkerék terep én nagy távolság mérésére A nagyméretű kerékát..

30 990 Ft 26 390 Ft


Hol érdemes mérőkereket használni?

A kerekes mérő leginkább jellemzően terepeken használható ahol föld található, vagy nagy a mérési távolság. Általában a csatornák, útburkolatok és szegélyek mérésekor nyújt nagy segítséget. Földmérők a telek szélességének mérésére is használhatják. Digitális kijelzés esetén általában a markolaton van elhelyezve a kijelző, hogy minél hatékonyabban lehessen elvégezni a mérési munkálatokat.

Ilyenkor a méréseket el lehet tárolni és azt később az összes mérési munkálat befejeztével előhívni. Néhány mérőkerék esetében praktikus hordtáskát is biztosítunk, így a terepeken sokkal könnyebb a távolságmérő szállítása. A teleszkópos nyelek segítségével a hordtáska nélküli kerekes távolságmérő is könnyedén szállíthatóvá válik, hiszen igen kicsi méretűre összecsukható. A termékekre a hedue 24 hónap garanciát biztosít.

Kerekes, távolságmérő