Menu
Bevásárlókosár

Rövid hatóidejű jelölőfestékek - Soppec Tempo TP.

Rövid hatóideő jelölőfestékek alkalmi jelöléshez

A Soppec Tempo TP. festékek leginkább alkalmi jelölésekhez ajánljuk. A Tempo TP. hatóideje maximum 2 hónap, emiatt ideális választás sportesemények, figyelmeztető jelölések, rendőrségi helyszínelési jelek felfestéséhez. A Soppec Tempo TP ideiglenes festék nagyon gyorsan szárad, a festékben lévő fluoreszkáló pigmentek pedig még jobb láthatóságot biztosítanak.

Nézze meg ezt a rövid filmet a Soppec Tempo TP. jelölőfesték felhasználásáról.

 

Soppec Track Marker jelölőfesték - NARANCS
Mennyiségi kedvezmény!
Gyártó: Soppec Cikkszám: 141216
Soppec Track Marker narancs jelölőfestékÁltalános jelölőfesték építőipari feladatokhozA Soppec Track Marker jelölőfesték ideális ideiglenes építőipari jelölések elvégzésére, mint pl földmunka, útépítés vagy akár mélyépítés. A festék jól tapad még a nedves felületen is, általános hatóideje ..
1 990 Ft
Soppec Track Marker jelölőfesték - PINK
Mennyiségi kedvezmény!
Gyártó: Soppec Cikkszám: 141225
Soppec Track Marker rózsaszín jelölőfestékÁltalános jelölőfesték építőipari feladatokhozA Soppec Track Marker jelölőfesték ideális ideiglenes építőipari jelölések elvégzésére, mint pl földmunka, útépítés vagy akár mélyépítés. A festék jól tapad még a nedves felületen is, általános hatóidej..
1 990 Ft
Soppec Tempo TP jelölőfesték - NARANCS
Népszerű termék Mennyiségi kedvezmény!
Gyártó: Soppec Cikkszám: 141616
Tempo Marker – rövid hatóidejű jelölőfestékNarancs színben, 1-2 hónap hatóidő - 500 mlA Soppec Tempo Marker jelölőfesték ideális időszakos jelölésekhez. A festék jól tapad még a nedves felületen is, a fluoreszkáló pigmenttől pedig még jobban látható. A flakon biztonsági kupakkal van ellátv..
2 290 Ft
Soppec Tempo TP jelölőfesték - RÓZSASZÍN
Mennyiségi kedvezmény!
Gyártó: Soppec Cikkszám: 141625
Tempo Tp rövid hatóidejű jelölőfesték – rózsaszínRózsaszínben, 1-2 hónap hatóidő - 500 mlA Soppec Tempo Marker jelölőfesték ideális időszakos jelölésekhez. A festék jól tapad még a nedves felületen is, a fluoreszkáló pigmenttől pedig még jobban látható. A flakon biztonsági kupakkal van ell..
2 290 Ft
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)