Menu
Bevásárlókosár

Rövid hatóidejű jelölőfestékek - Soppec Tempo TP.

Építőipari jelölőfestékek 2-3 hónap hatóidővel

A Soppec pár hónapos jelölőfestékei leginkább általános építőipari felhasználásra javasoljuk. Ezek a festékek is fluoreszkáló pigmenttel rendkívül jó láthatóságot biztosítanak, viszont a tartós festékkel ellentétben, ezek láthatót hatóideje 2-3 hónap típustól függően. Ez a hatóidő viszont elegendő az általános építőipari felhasználás során. A Soppec Track Marker és a Tempo TP festékek is gyorsan száradnak, biztosnági kupakkal vannak ellátva és 100%-osan üríthetők.

Nézze meg ezt a rövid filmet a Soppec jelölőfesték felhasználásáról.

 

Soppec Tempo TP jelölőfesték - NARANCS
Népszerű termék Mennyiségi kedvezmény!
Gyártó: Soppec Cikkszám: 141616
Tempo Marker – rövid hatóidejű jelölőfestékNarancs színben, 1-2 hónap hatóidő - 500 mlA Soppec Tempo Marker jelölőfesték ideális időszakos jelölésekhez. A festék jól tapad még a nedves felületen is, a fluoreszkáló pigmenttől pedig még jobban látható. A flakon biztonsági kupakkal van ellátv..
1 890 Ft 2 290 Ft
Soppec Tempo TP jelölőfesték - RÓZSASZÍN
Népszerű termék Mennyiségi kedvezmény!
Gyártó: Soppec Cikkszám: 141625
Tempo Tp rövid hatóidejű jelölőfesték – rózsaszínRózsaszínben, 1-2 hónap hatóidő - 500 mlA Soppec Tempo Marker jelölőfesték ideális időszakos jelölésekhez. A festék jól tapad még a nedves felületen is, a fluoreszkáló pigmenttől pedig még jobban látható. A flakon biztonsági kupakkal van ell..
1 890 Ft 2 290 Ft
Soppec Track Marker jelölőfesték - NARANCS
Népszerű termék Mennyiségi kedvezmény!
Gyártó: Soppec Cikkszám: 141216
Soppec Track Marker narancs jelölőfesték Általános jelölőfesték építőipari feladatokhoz A Soppec Track Marker jelölőfesték ideális ideiglenes építőipari jelölések elvégzésére, mint pl földmunka, útépítés vagy akár mélyépítés. A festék jól tapad még a nedves felületen is, általános hatóideje ..
1 990 Ft
Soppec Track Marker jelölőfesték - PINK
Mennyiségi kedvezmény!
Gyártó: Soppec Cikkszám: 141225
Soppec Track Marker rózsaszín jelölőfesték Általános jelölőfesték építőipari feladatokhoz A Soppec Track Marker jelölőfesték ideális ideiglenes építőipari jelölések elvégzésére, mint pl földmunka, útépítés vagy akár mélyépítés. A festék jól tapad még a nedves felületen is, általános hatóidej..
1 990 Ft
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)
Rövid, hatóidejű, jelölőfestékek, Soppec, Tempo, TP., Jelölő, festékek