Menu
Bevásárlókosár

MűszerGuru - Hírek és akciók RSS Feed

jún. 03 0 1035
Tekintse meg a Nivel System kiemelt ajánlatát és egyedi csomagakcióját.A szórólapon szereplő termékeket megtalálja weboldalunkon!..
Admin máj. 10 0 864
Tekintse meg a Leica Geosystems aktuális szórólapját és az egyedi csomagajánlatokat.A teljes szótólapot PDF formátumban letöltheti...
márc. 14 0 614
Megjelent az új Toughbuilt mágneses vízmérték család!A Toughbuilt vízmértékek tartósságot, pontosságot és sokoldalúságot biztosítanak a munkavégzés soránA Toughbuilt ismét egy új termékcsaládot ..
jan. 02 0 672
Bemutatkozik az FJDynamics Trion V1 GNSS RTK Rover.Kik vagyunk?Az FJ Dynamics igen komplex termékportfólióval rendelkezik a kézi lézerszkennerektől elkezdve a 3D-s gépvezérlésekig! A vállalatot ..
szept. 08 0 827
Megjelent az új Nivel System forgólézer családTalán napjainkban a forgólézerek legfőbb előnyeiről már nem is kell említést tenni, de pár szóban talán nem árt az ismétlés. Ezek az eszközök már több..
aug. 21 0 1066
Bemutatkozik az új Nivel System vonallézer családAz elmúlt években igen nagy teret hódítottak maguknak az úgynevezett „multi line” lézerek. Ez azt jelenti, hogy egy vonallézert több célra is fel l..
Admin aug. 10 0 892
Megjelent a hedue Q3 és Q3G forgólézer, amelynek legnagyobb előnye a fényerejében van.A Q3/Q3G egy automata vízszintes és függőleges önszintezésre képest forgófejes lézerszintező. A készülék önbeá..
Admin febr. 20 0 1822
Alpha állítható derékszögek ácsoknak és asztalosoknakAz ács szakma az egyik legősibb foglalkozás az emberiség történetében. Már az ősi társadalmakban jelen voltak a mai értelemben vett ácsok ősei. A..
Admin dec. 02 0 996
Leica Disto – Az eredeti távolságmérő 1993.november 09. Párizs, Batimat kiállítás – A Leica Geosystems bemutatja a világ első kézi lézeres távolságmérőjét, ismételten forradalmasítva ezzel a mérés..
Admin okt. 07 0 903
Leica forgólézer detektorok – a választás a Te kezedben van…A forgólézer mit sem ér, ha nem támogatjuk meg őt egy megfelelő érzékelővel (vagy detektorral). Ezen eszközöknek első körben az a feladata..
Admin aug. 25 0 845
Zöld forgólézerrel a pontosabb és hatékonyabb mérés érdekébenNapjainkban a lézer használata már igen csak elterjedtnek mondható, hiszen mind a tudományos és mind a gazdasági élet számtalan terület..
Tételek: 1 - 11 / 11 (1 oldal)