Menu
Bevásárlókosár
Ezen az oldalon a Swanson termékeit találja. Használja a szűrést a könnyebb keresés érdekében.

Swanson termékek

Gyártó: Swanson Cikkszám: SVCM233
Swanson kombinált derékszög 30 cm Magas minőségű acél derékszög faipari munkához javasolt. A Swanson Savage kombinált derékszög hasznos mérőeszköz az asztalosipari felhasználók számára. A derékszög rozsdamentes ötvözetből, precí megmunkálással készült. Használható derékszögelésre, mélységmér..
7 990 Ft 9 990 Ft
Gyártó: Swanson Cikkszám: TS152M
Fanyelű derékszög 250 mm - Swanson Minőségi anyagból, mart és festett skálával A Swanson derékszög minden olyan felhasználónak ajánljuk, akinek fontos a minőség. A derékszög markolata keményfából készül, réz betéttel és szegeccsel van megerősítve. A rozsdamentes száron a méretkiosztás marva ..
8 490 Ft 9 990 Ft
Gyártó: Swanson Cikkszám: SVPS8
Swanson Savage mágneses mérőszalag 8 m Párhuzamos és kör rajzolásához is ideális A Savage ProScribe egy masszív kialakítású 8 mérőszalag, mely nem csak mérésre, hanem jelölésre is használható. A szalag elejében erős mágnes található, a ház elején pedig egy jelölő szög, mely a párhuzamos jelö..
8 990 Ft 10 990 Ft
Gyártó: Swanson Cikkszám: SVGL8
Swanson Gripline 8m mérőszalag Mágneses végű mérőszalag kétoldalú kiosztással A Savage Gripline mérőszalag elején egy nagyméretű mágneses forgatható kampó található, ami könnyen beakasztható és a mérés még könnyebben elvégezhető. A szalag mind a kettő oldalán milliméter kiosztás található, a..
9 900 Ft 11 690 Ft
Swanson Metric Speed Square derékszög
Népszerű termék
Gyártó: Swanson Cikkszám: EU202
Swanson Speed Square derékszög A népszerű Swanson derékszög metrikus jelöléssel A Swanson Metric Speed Square ácsderékszög ideális segédeszköz ácsipari és asztalosipari munkákhoz. A derékszög használatával gyorsan lehet derékszöget, párhuzamost, szögmet kijelölni. Vágáshoz vezetőként is kívá..
13 490 Ft 15 990 Ft
Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)
Swanson