Menu
Bevásárlókosár
Ezen az oldalon a TOUGHBUILT termékeit találja. Használja a szűrést a könnyebb keresés érdekében.

TOUGHBUILT

Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-C650-2
Toughbuilt C650 összecsukható munkabak – 1 párMasszív munkabak 1180kg-os terhelhetőséggel A Toughbuilt C650 munkabak magas minőségű acélból készült teherbírása párban 1180 kg (1 darabnak 590 kg.) A váz horganyzott valamint porszórás is található a nagyobb korrozió védelem érdekében.A m..
0 Ft
Toughbuilt C700 összecsukható munkabak - 1 pár
Népszerű termék
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-C700-2
Toughbuilt C700 összecsukható munkabak – 1 párMasszív munkabak 1180kg-os terhelhetőséggel A Toughbuilt C700 munkabak magas minőségű acélból készült teherbírása párban 1180 kg (1 darabnak 590 kg.) A váz horganyzott valamint porszórás is található a nagyobb korrozió védelem érdekében. A munk..
0 Ft
Toughbuilt ClipTech akasztó - 3 darabos
Népszerű termék
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-150
Toughbuilt ClipTech kiegészítő akasztó Általános építőipari feladatokhoz 5"-es pontossággal A ClipTech akasztó ideális az összes Toughbuilt szerszámtáskához. A kiegészítő akasztó segítségével az övtsáka akár több övra is felszerelhető, vagy a a fali sínnel kombinálva külön tárolható is. ..
0 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-41B
Toughbuilt Heavy Duty munkaöv – TB-CT-41BEz a nagy teherbírású öv mindenki számára ideálisan beállítható. Az öv belső fele párnázott biztosítva az egész napos viseletet. Az öv 81-121 cm-ben állítható. A ToughBuild övtáskák mindegyike kényelmesen felakasztható erre az övre. Az öv strapabíró övc..
0 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-S200
Toughbuilt S200 felsőgörgős bak A ToughBuilt® S200 egy nagy teherbírású görgős állvány, ami ideális a hosszú anyagok mozgatásához, legyen az cső vagy akár fa. A görgős szerkezete masszív acél, ennek köszönhetően stabilan áll tetején egy króm hengerrel található, amely lehetővé teszi az anyagok ..
0 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-S210
Toughbuilt S210 felsőgörgős bakA ToughBuilt® S210 egy nagy teherbírású görgős állvány, ami ideális a hosszú és a nehéz anyagok mozgatásához, legyen az rétegelt lemez, cső vagy akár fa. A görgős szerkezete masszív acél, ennek köszönhetően stabilan áll tetején egy króm hengerrel található, amely..
0 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-S600
Toughbuilt mobil gérfűrész állvány – S600Masszív, praktikus mobil gérfűrész állványAz Toughbuilt S600 gérfűrész állvány egy univerzális felfogatású állvány, ami a piacon kapható összes ipari gérfűrészekhez használható. Az S600 gérfűrész állvány nagyon masszív, vázszerkezete 6 cm-es acélpro..
0 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-56-XS-3
Toughbuilt jegyzetfüzet – XS – 3db Önmagában is használható jegyzetfüzet, kemény fedlappal és nagyméretű erős fémkarikával. A TB-56-L rendszerzőhöz való tartalék jegyzetfüzet. A termék előnye Kiegészítő jegyzetfüzet XS méret Önmagában is és a TB-CT-25X táskához is használható 3 d..
2 490 Ft
Toughbuilt kalapácstartó
Népszerű termék
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-52
Toughbuilt TB-52 övre akasztható kalapácstartó Ez a nagy teherbírású kalapácstartó bármelyik övre felakasztható. Ideális választás ha a kalapácsot külön szeretné tárolni az övtáskától. Javasoljuk a Toughbult öveket a még kényelmesebb hordáshoz. A termék előnye Nagy teherbírású ABS mű..
3 390 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-56-M-2
Kiegészítő jegyzetfüzet – M Önmagában is használható jegyzetfüzet, kemény fedlappal és nagyméretű erős fémkarikával. A TB-56-M rendszerzőhöz való tartalék jegyzetfüzet. A termék előnye Kiegészítő jegyzetfüzet M méret Önmagában is és a TB-56-M-C rendszerezőhöz is használható 2 db ..
4 090 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-56-S-3
Toughbuilt jegyzetfüzet - S Önmagában is használható jegyzetfüzet, kemény fedlappal és nagyméretű erős fémkarikával. A TB-56-L rendszerzőhöz való tartalék jegyzetfüzet. A termék előnye Kiegészítő jegyzetfüzet S méret Önmagában is és a TB-56-S-C rendszerezőhöz is használható 3 db ..
4 090 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-53
Toughbuilt TB-53 fali rendszerező sín Ez a sín ideális a Cliptech csattal ellátott övtáskák tárolására. A sín könnyedén felszerelhető falra, fára, vagy akár az autó belső falára is. Az övtáska Clpitech csattal pillanatok alatt fel és leszerelhető. FONTOS! A fali sínnek nem része a Cliptech f..
4 290 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-54-K
Toughbuilt kulcstartóA ToughBuilt kulcstartó ideális kiegészítő a táskákra való további rögzítéshez. Erős fém karabinerrel.A termék előnyeKulcs, táska felakasztásához Összehajtva foganytúként is használható Nagy teherbírású porszórt karabiner Nagyméretű karabiner..
4 290 Ft
Toughbuilt munkaöv
Népszerű termék
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-42
Toughbuilt TB-CT-42 öv Az övet minden olyan övtáskához ajánljuk, ahol nagyobb súly hordására van szükség. Az öv egyedileg méretre állítható (81 – 121 cm).  A termék előnye Nagy teherbírású csattal Bármelyik ClipTech csattal használható Kényelmes viselet Könnyen beállítható..
4 290 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-55-B
Toughbuilt vállpánt Kiegészítő vállpánt a nagyméretű táskák hordásához. A termék előnye Kényelmes és tartós anyagból Párnázott vállpánt Állítható hosszúságú..
4 290 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-H4S30-80
30 darabos pótpenge csomag A pótpenge elsősorban a Toughbuilt H4S5 cikkszámű 2in1 kitólhatós késhez használható, illetve a legtöbb más trapézpengés késhez is. Az edzett és csiszolt pengésű kés hosszú élettartamot biztosít. 30 darab pótpenge van a csomagban! A termék előnye 30 darabos..
4 590 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-KPS-01
Toughbuilt SnapShell - térdvédő borítás Kiegészítő kemény borítás a G2 térdvédőkhöz A Toughbuilt KPS-01 borítás ideális kiegészítő a KP-G20x térdvédőhöz. Az innovatív megoldásnak köszönhetően a térdvédő első borítása igény szerint cserélhető, legyen szó kültéri, vagy akár beltéri használatró..
5 690 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-56-L-2
Kiegészítő jegyzetfüzet – L Önmagában is használható jegyzetfüzet, kemény fedlappal és nagyméretű erős fémkarikával. A TB-56-L rendszerzőhöz való tartalék jegyzetfüzet. A termék előnye Kiegészítő jegyzetfüzet L méret Önmagában is és a TB-56-L-C rendszerezőhöz is használható 2 db ..
5 890 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-KP-1
Toughbuilt térdvédő habbetéttel Ultrakönnyű térdvédő általános használathoz A ToughBuilt Ultra Light térdvédők a legjobb könnyű megoldást jelentik. A vastag, formázott párnák puha, tartós habból készülnek, így a kényesebb felületek karcmentesek maradnak, miközben ellenállnak a durvább terepe..
6 190 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-94-M-3
Toughbuilt rögzítőanyagtartó tasak - 3db Rögzítőanyagok tárolásához egyszerűen Ez a Toughbuilt rendszerező tasak ideális választás szegek, csavarok és más rögzítőanyagok tárolására. A táska anyaga nagyon erős több rétegű szövet, mely ellenáll a csavar okozta lyukaknak.  A termék előnye ..
6 190 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-KPS-03
Toughbuilt SnapShell - térdvédő borítás Kiegészítő gumis borítás a G2 térdvédőkhöz A Toughbuilt KPS-03 borítás ideális kiegészítő a KP-G20x térdvédőhöz. Az innovatív megoldásnak köszönhetően a térdvédő első borítása igény szerint cserélhető, legyen szó kültéri, vagy akár beltéri használatról..
6 590 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-56-S-C
Toughbuilt rendszerező jegyzetfüzettel - S A Toughbuilt rendszerezőit terepi használatra alakították ki. Masszív szövetanyag külsővel rendelkezik, belül egy jegyzetfüzettel és több tároló zseb is található. A két oldalt nagyméretű erős tépőzár fogja össze. A termék előnye Mérete: 14 ..
7 090 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-25
Toughbuilt TB-CT-25 övtáska A TB-CT-25 számú táska kisebb méretű. Ideális választás mérőszalag tárolására , hogy mindig kéznél legyen! Emellett az ez a kis övtáska ideális még csavarok, kapcsok, szegek tárolására is. A táska oldalán további zsebek találhatóak a ceruza, filc tárolásához.  A T..
7 490 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-35-M
Toughbuilt fogótartó övtáska – közepes A Toughbuilt TB-CT-35M közepes méretű fogótartó szerszámtáska, közepes méretű fogók tárolására ideális. A tároló alsó fele tépőzárasan állítható. A Toughbuilt ClipTech akasztó lehetővé teszi, hogy az övtáskát bármilyen övre fel lehessen csatolni. Az övtásk..
8 390 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-35-S
Toughbuilt fogótartó övtáska – kicsi A Toughbuilt TB-CT-35-S nagyméretű fogótartó szerszámtáska, leginkább kisebb méretű fogók tárolására ideális. A tároló alsó rész állítható. A Toughbuilt ClipTech akasztó lehetővé teszi, hogy az övtáskát bármilyen övre fel lehessen csatolni. Az övtáska belső ..
8 390 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-31-A
Kalapácstartó övtáska - Toughbuilt Ez az övre akasztható kalapácstartó ideális választás minden olyan ipari munkát végzőnek, ahol a kalapács használatára rendszeresen szükség van. A tartó a kalapács nyelét a combtól eltartja, így nem akadályoz a munkavégzés során. A Toughbuilt ClipTech akasztó ..
8 390 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-25XB
Toughbuilt kés és mérőszalagtartó övtáska A TB-CT-25XB számú táska kisebb méretű. A belső zseb nagyobbik része ideális mérőszalag tárolására. Az övtáska oldalsó részén egy késtartó zseb található, míg a másik oldalán három kisebb szerszámtartó/filctartó fül található. A Toughbuilt ClipTech a..
8 490 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-192-A2
Toughbuilt tároló doboz 2 db Ideális kiegészítő csavarok, szegek és alakatrészek tárolására Ez a Toughbuilt rendszerező doboz ideális választás szegek, csavarok, és más kisebb méretű alkatrészek tárolására. A dobozok anyaga nagyon erős több rétegű szövet, mely ellenáll a csavar okozta lyukak..
8 490 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-25X
Toughbuilt TB-CT-25X övtáska A TB-CT-25X számú táska kisebb méretű. A belső zseb nagyobbik része ideális mérőszalag tárolására, kisebb része pedig jegyzetfűzet és akár egy toll tárolására használható. Az övtáska oldalsó részén egy késtartó zseb található, míg a másik oldalán három kisebb szersz..
8 890 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-26
Toughbuilt univerzális övtáska késtartóval A ToughBuilt univerzális szerszámos táskája átalakítja a profik szerszámhordását. A szabadalmaztatott ClipTech csatt segítségével ez a táska bármilyen övre rögzíthető és lecsatolható. Kiválóan működik önmagában vagy bármilyen ClipTech övvel kombinálva...
8 890 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-70-13
Toughbuilt 30 cm masszív szerszámos táska A Toughbuilt 13"-os (33 cm) szerszámtáska ideális szerszámok és kisebb gépek tárolására és szállítására. A táska alját gumiborítás védi a szennyeződéstől és nedvességtől. A merevített felső él megkönnyíti a hozzáférést a táska belsejéhez. A belső felén ..
8 990 Ft 16 490 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-H4S-40-TMK-2
Fix pengés - Toughbuilt A ToughBuilt fix pengéjű kés maximalizálja a termelékenységet a munkaterületen. A titán bevonatú rozsdamentes acél pengét úgy tervezték, hogy akár 2-szer tovább élesebb maradjon. A teljes fémszál tartósságot biztosít a kemény vágásokhoz nap mint nap. A vékony és könny..
8 990 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-H4-30-HB
Szigetelőanyag vágó kés - Toughbuilt A ToughBuilt Hawkbill pengéjű összecsukható kés maximalizálja a termelékenységet a munkaterületen. Az összecsukahtó kés könnyen kezelhető és kinyitható, a kampós penge kialakításnak köszönhetően ideális kábelcsupaszításhoz, vágáshoz vagy egyéb anyagok eltávo..
8 990 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-H4S-40-IK-2
Szigetelőanyag vágó kés - Toughbuilt A ToughBuilt szigetelőanyag vágó kés optimális éltartást és tartósságot biztosít. A titán bevonatú rozsdamentes acél pengét úgy tervezték, hogy akár 2-szer tovább maradjon éles, mint a hagyományos kések. A teljes fémszár tartósságot biztosít a kemény vágások..
8 990 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-35-L
Toughbuilt fogótartó övtáska – nagy A Toughbuilt TB-CT-35L nagyméretű fogótartó szerszámtáska, 1-1 fogó és csavarhúzó tárolására ideális. A Toughbuilt ClipTech akasztó lehetővé teszi, hogy az övtáskát bármilyen övre fel lehessen csatolni. Az övtáska belső része fogókhoz ideális, míg a táska kül..
9 290 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-24
Toughbuilt TB-CT-24 övtáska kalapácstartóval Ez az övre akasztható szerszámos táska jól használható különböző méretű szerszámok, illetve szegek és csavarok tárolására is. A Toughbuilt ClipTech akasztó lehetővé teszi, hogy az övtáskát bármilyen övre fel lehessen csatolni. A táska oldalán egy kal..
9 390 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-20-S
Toughbuilt TB-CT-20-S fúrótartó övtáska – kicsi Ez az övre akasztható táska ideális választás az akkus fúrógép tárolását. Az övtáska 5 különböző tároló résszel rendelkezik, külön tároló van a bitfejek tárolására is. A Toughbuilt ClipTech akasztó lehetővé teszi, hogy az övtáskát bármilyen övre f..
9 390 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-KP-101
Toughbuilt 2az1-ben térdvédő habbetéttel Ultrakönnyű térdvédő alkalmankénti használathoz A ToughBuilt Ultra Light térdvédők a legjobb könnyű megoldást jelentik. A vastag, formázott párnák puha, tartós habból készülnek, így a kényesebb felületek karcmentesek maradnak, miközben ellenállnak a d..
9 390 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-H4-60-L
Toughbuilt balos lemezvágó olló A ToughBuilt Aviation balos ollót úgy tervezték, hogy könnyedén forduljon még a keményebb lemeznél is. Az indukciósan edzett vágóélekkel ellátott kovácsolt pengék akár 10-szer több vágást biztosítanak A Toughbuilt Aviation lemezvágó ollókat hosszú élettartamra és..
9 490 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-H4-60-S
Toughbuilt egyenes lemezvágó olló A ToughBuilt Aviation ollót úgy tervezték, hogy könnyedén vágja még a keményebb lemezeket is. Az indukciósan edzett vágóélekkel ellátott kovácsolt pengék akár 10-szer több vágást biztosítanak A Toughbuilt Aviation lemezvágó ollókat hosszú élettartamra és tartós..
9 490 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-H4-60-R
Toughbuilt Aviation - jobbos lemezvágó olló A ToughBuilt Aviation jobbos ollót úgy tervezték, hogy könnyedén forduljon még a keményebb lemeznél is. Az indukciósan edzett vágóélekkel ellátott kovácsolt pengék akár 10-szer több vágást biztosítanak A Toughbuilt Aviation lemezvágó ollókat hosszú él..
9 490 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-H4-60-B
Toughbuilt Aviation Bulldog lemezvágó olló vastag lemezhez A ToughBuilt Bulldog olló a vastagabb és keményebb lemezek vágásához ideális. Az indukciósan edzett vágóélekkel ellátott kovácsolt pengék akár 10-szer több vágást biztosítanak. Hosszú élettartamra és tartósságra készültek. A szabada..
9 490 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-H4-60-SL
Toughbuilt hosszú vágású egyenes lemezvágó olló A ToughBuilt Aviation lemezvágó ollót úgy tervezték, hogy könnyedén lehessen hosszú vágásokat végezni még a keményebb lemeznél is. Az indukciósan edzett vágóélekkel ellátott kovácsolt pengék akár 10-szer több vágást biztosítanak A Toughbuilt Aviat..
9 890 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-H4-60-SOL
Toughbuilt egyenes lemezvágó olló A ToughBuilt Aviation lemezvágó ollót úgy tervezték, hogy könnyedén lehessen hosszú vágásokat végezni még a keményebb lemeznél is. Az indukciósan edzett vágóélekkel ellátott kovácsolt pengék akár 10-szer több vágást biztosítanak A Toughbuilt Aviation lemezvágó ..
9 890 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-41P
Toughbuilt Heavy Duty Pro munkaöv – TB-CT-41P Ez a nagy teherbírású öv mindenki számára ideálisan beállítható. Az öv belső fele párnázott biztosítva az egész napos viseletet. Az öv 81-121 cm-ben állítható. A ToughBuild övtáskák mindegyike kényelmesen felakasztható erre az övre. Az öv strapabíró..
9 990 Ft 11 290 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-34-B
Toughbuilt villanyszerelő övtáska Ez az övre akasztható kisméretű villanyszerelő táska ideális csavarhúzók és 2-3 fogó tárolására, kifejezetten a villanyszerelő szerszámokhoz igazítva. A Toughbuilt ClipTech akasztó lehetővé teszi, hogy az övtáskát bármilyen övre fel lehessen csatolni. A te..
10 290 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-36-L6
Csavarhúzó övtásak TB-CT-36-L6 A Toughbuilt TB-CT-36 nagyméretű csavarhúzó szerszámtáska, fogók és csavarhúzók tárolására ideális. A Toughbuilt ClipTech akasztó lehetővé teszi, hogy az övtáskát bármilyen övre fel lehessen csatolni. Az övtáska belső részén fogókhoz ideális, míg a táska külső fel..
10 390 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-H4-70-11
Toughbuilt ipari olló - 275 mm vágóéllel A ToughBuilt olló ipari munkára van tervezve. Az olló markolata úgy van kialakítva, hogy a kézben tartva a kényelmes és könnyen használnható legyen. Az indukciósan edzett vágóélekkel ellátott kovácsolt pengék akár 10-szer több vágást biztosítanak a hagyo..
10 790 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-192-B
Toughbuilt tároló doboz 3 db Ideális kiegészítő csavarok, szegek és alakatrészek tárolására Ez a Toughbuilt rendszerező doboz ideális választás szegek, csavarok, és más kisebb méretű alkatrészek tárolására. A dobozok anyaga nagyon erős több rétegű szövet, mely ellenáll a csavar okozta lyukak..
10 790 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-32-A
Általános övtáska – TOUGHBUILT Ez az övtáska ideális raktári dolgozóknak, szállítóknak és logisztikai feladatot végzőknek. A Toughbuilt ClipTech rendszernek köszönhetően az övtáska bármilyen üvre felszerelhető, és ha a táskára nincs szükség akkor egy modulattal lecsatolh ató. Az övtáskán 9 kül..
11 190 Ft
Tételek: 1 - 50 / 128 (3 oldal)