Menu
Bevásárlókosár
TOUGHBUILT

TOUGHBUILT

Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-52
Toughbuilt TB-52 övre akasztható kalapácstartó Ez a nagy teherbírású kalapácstartó bármelyik övre felakasztható. Ideális választás ha a kalapácsot külön szeretné tárolni az övtáskától. Javasoljuk a Toughbult öveket a még kényelmesebb hordáshoz. A termék előnye Nagy teherbírású ABS műanyag és ..
3 490 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-42
Toughbuilt TB-CT-42 öv Az övet minden olyan övtáskához ajánljuk, ahol nagyobb súly hordására van szükség. Az öv egyedileg méretre állítható (81 – 121 cm).  A termék előnye Nagy teherbírású csattal Bármelyik ClipTech csattal használható Kényelmes viselet Könnyen beállítható..
4 490 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-150
Toughbuilt ClipTech kiegészítő akasztó Általános építőipari feladatokhoz 5"-es pontossággal A ClipTech akasztó ideális az összes Toughbuilt szerszámtáskához. A kiegészítő akasztó segítségével az övtsáka akár több övra is felszerelhető, vagy a a fali sínnel kombinálva külön tárolható is. ..
4 490 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-53
Toughbuilt TB-53 fali rendszerező sín Ez a sín ideális a Cliptech csattal ellátott övtáskák tárolására. A sín könnyedén felszerelhető falra, fára, vagy akár az autó belső falára is. Az övtáska Clpitech csattal pillanatok alatt fel és leszerelhető. FONTOS! A fali sínnek nem része a Cliptech f..
4 490 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-H4S30-80
30 darabos pótpenge csomag A pótpenge elsősorban a Toughbuilt H4S5 cikkszámű 2in1 kitólhatós késhez használható, illetve a legtöbb más trapézpengés késhez is. Az edzett és csiszolt pengésű kés hosszú élettartamot biztosít. 30 darab pótpenge van a csomagban! A termék előnye 30 darabos..
4 790 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-KP-1
Toughbuilt KP-1 térdvédő habbetéttel Ultrakönnyű térdvédő általános használathoz A ToughBuilt Ultra Light térdvédők a legjobb könnyű megoldást jelentik. A vastag, formázott párnák puha, tartós habból készülnek, így a kényesebb felületek karcmentesek maradnak, miközben ellenállnak a durvább t..
6 390 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-25
Toughbuilt TB-CT-25 övtáska A TB-CT-25 számú táska kisebb méretű. Ideális választás mérőszalag tárolására , hogy mindig kéznél legyen! Emellett az ez a kis övtáska ideális még csavarok, kapcsok, szegek tárolására is. A táska oldalán további zsebek találhatóak a ceruza, filc tárolásához.  A T..
7 790 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-33-BC
Toughbuilt telefontartó és jegyzettartó övtáska  Az övtáska kifejezetten telefonokhoz és kisebb jegyzetek biztoságos tárolására és hordására szolgál. Az övtáska önmagában is felhelyezható, de bármilyen övre felakasztható. A tartó oldalfala nyúlik, így nagyobb telefonok tárolására is használható. ..
7 990 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-31-A
Kalapácstartó övtáska - Toughbuilt Ez az övre akasztható kalapácstartó ideális választás minden olyan ipari munkát végzőnek, ahol a kalapács használatára rendszeresen szükség van. A tartó a kalapács nyelét a combtól eltartja, így nem akadályoz a munkavégzés során. A Toughbuilt ClipTech akasztó ..
8 790 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-25X
Toughbuilt TB-CT-25X övtáska A TB-CT-25X számú táska kisebb méretű. A belső zseb nagyobbik része ideális mérőszalag tárolására, kisebb része pedig jegyzetfűzet és akár egy toll tárolására használható. Az övtáska oldalsó részén egy késtartó zseb található, míg a másik oldalán három kisebb szersz..
9 190 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-H4S-40-TMK-2
Fix pengés - Toughbuilt A ToughBuilt fix pengéjű kés maximalizálja a termelékenységet a munkaterületen. A titán bevonatú rozsdamentes acél pengét úgy tervezték, hogy akár 2-szer tovább élesebb maradjon. A teljes fémszál tartósságot biztosít a kemény vágásokhoz nap mint nap. A vékony és könny..
9 290 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-H4-30-HB
Szigetelőanyag vágó kés - Toughbuilt A ToughBuilt Hawkbill pengéjű összecsukható kés maximalizálja a termelékenységet a munkaterületen. Az összecsukahtó kés könnyen kezelhető és kinyitható, a kampós penge kialakításnak köszönhetően ideális kábelcsupaszításhoz, vágáshoz vagy egyéb anyagok eltávo..
9 290 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-H4S-40-IK-2
Szigetelőanyag vágó kés - Toughbuilt A ToughBuilt szigetelőanyag vágó kés optimális éltartást és tartósságot biztosít. A titán bevonatú rozsdamentes acél pengét úgy tervezték, hogy akár 2-szer tovább maradjon éles, mint a hagyományos kések. A teljes fémszár tartósságot biztosít a kemény vágások..
9 290 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-20-S
Toughbuilt TB-CT-20-S fúrótartó övtáska – kicsi Ez az övre akasztható táska ideális választás az akkus fúrógép tárolását. Az övtáska 5 különböző tároló résszel rendelkezik, külön tároló van a bitfejek tárolására is. A Toughbuilt ClipTech akasztó lehetővé teszi, hogy az övtáskát bármilyen övre f..
9 690 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-35-L
Toughbuilt fogótartó övtáska – nagy A Toughbuilt TB-CT-35L nagyméretű fogótartó szerszámtáska, 1-1 fogó és csavarhúzó tárolására ideális. A Toughbuilt ClipTech akasztó lehetővé teszi, hogy az övtáskát bármilyen övre fel lehessen csatolni. Az övtáska belső része fogókhoz ideális, míg a táska kül..
9 690 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-24
Toughbuilt TB-CT-24 övtáska kalapácstartóval Ez az övre akasztható szerszámos táska jól használható különböző méretű szerszámok, illetve szegek és csavarok tárolására is. A Toughbuilt ClipTech akasztó lehetővé teszi, hogy az övtáskát bármilyen övre fel lehessen csatolni. A táska oldalán egy kal..
9 790 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-H4-60-L
Toughbuilt balos lemezvágó olló A ToughBuilt Aviation balos ollót úgy tervezték, hogy könnyedén forduljon még a keményebb lemeznél is. Az indukciósan edzett vágóélekkel ellátott kovácsolt pengék akár 10-szer több vágást biztosítanak A Toughbuilt Aviation lemezvágó ollókat hosszú élettartamra és..
9 790 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-H4-60-S
Toughbuilt egyenes lemezvágó olló A ToughBuilt Aviation ollót úgy tervezték, hogy könnyedén vágja még a keményebb lemezeket is. Az indukciósan edzett vágóélekkel ellátott kovácsolt pengék akár 10-szer több vágást biztosítanak A Toughbuilt Aviation lemezvágó ollókat hosszú élettartamra és tartós..
9 790 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-H4-60-R
Toughbuilt Aviation - jobbos lemezvágó olló A ToughBuilt Aviation jobbos ollót úgy tervezték, hogy könnyedén forduljon még a keményebb lemeznél is. Az indukciósan edzett vágóélekkel ellátott kovácsolt pengék akár 10-szer több vágást biztosítanak A Toughbuilt Aviation lemezvágó ollókat hosszú él..
9 790 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-H4-60-B
Toughbuilt Aviation Bulldog lemezvágó olló vastag lemezhez A ToughBuilt Bulldog olló a vastagabb és keményebb lemezek vágásához ideális. Az indukciósan edzett vágóélekkel ellátott kovácsolt pengék akár 10-szer több vágást biztosítanak. Hosszú élettartamra és tartósságra készültek. A szabada..
9 790 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-41B
Toughbuilt – TB-CT-41B Heavy Duty öv Ez a nagy teherbírású öv mindenki számára ideálisan beállítható. Az öv belső fele párnázott biztosítva az egész napos viseletet. Az öv 81-121 cm-ben állítható. A ToughBuild övtáskák mindegyike kényelmesen felakasztható erre az övre. Az öv strapabíró övcsatta..
9 790 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-H4-60-SL
Toughbuilt hosszú vágású egyenes lemezvágó olló A ToughBuilt Aviation lemezvágó ollót úgy tervezték, hogy könnyedén lehessen hosszú vágásokat végezni még a keményebb lemeznél is. Az indukciósan edzett vágóélekkel ellátott kovácsolt pengék akár 10-szer több vágást biztosítanak A Toughbuilt Aviat..
10 290 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-H4-60-SOL
Toughbuilt egyenes lemezvágó olló A ToughBuilt Aviation lemezvágó ollót úgy tervezték, hogy könnyedén lehessen hosszú vágásokat végezni még a keményebb lemeznél is. Az indukciósan edzett vágóélekkel ellátott kovácsolt pengék akár 10-szer több vágást biztosítanak A Toughbuilt Aviation lemezvágó ..
10 290 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-34-B
Toughbuilt villanyszerelő övtáska Ez az övre akasztható kisméretű villanyszerelő táska ideális csavarhúzók és 2-3 fogó tárolására, kifejezetten a villanyszerelő szerszámokhoz igazítva. A Toughbuilt ClipTech akasztó lehetővé teszi, hogy az övtáskát bármilyen övre fel lehessen csatolni. A te..
10 690 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-36-L6
Csavarhúzó övtásak TB-CT-36-L6 A Toughbuilt TB-CT-36 nagyméretű csavarhúzó szerszámtáska, fogók és csavarhúzók tárolására ideális. A Toughbuilt ClipTech akasztó lehetővé teszi, hogy az övtáskát bármilyen övre fel lehessen csatolni. Az övtáska belső részén fogókhoz ideális, míg a táska külső fel..
10 790 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-H4-70-11
Toughbuilt ipari olló - 275 mm vágóéllelA ToughBuilt olló ipari munkára van tervezve. Az olló markolata úgy van kialakítva, hogy a kézben tartva a kényelmes és könnyen használnható legyen. Az indukciósan edzett vágóélekkel ellátott kovácsolt pengék akár 10-szer több vágást biztosítanak a hagyo..
11 190 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-32-A
Általános övtáska – TOUGHBUILT Ez az övtáska ideális raktári dolgozóknak, szállítóknak és logisztikai feladatot végzőknek. A Toughbuilt ClipTech rendszernek köszönhetően az övtáska bármilyen üvre felszerelhető, és ha a táskára nincs szükség akkor egy modulattal lecsatolh ató. Az övtáskán 9 kül..
11 590 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-33P
Toughbuilt telefontartó és jegyzettartó övtáska  Az övtáska kifejezetten telefonokhoz és kisebb jegyzetek biztoságos tárolására és hordására szolgál. Az övtáska önmagában is felhelyezható, de bármilyen övre felakasztható. A tartó oldalfala nyúlik, így nagyobb telefonok tárolására is használh..
11 590 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-H4S5-01
Szigetelőanyag vágó kés - Toughbuilt A ToughBuilt kitolható kés egy innovatív, 2 az 1-ben szerszám, amelye egy szabadalmaztatott mechanizmussal rendelkezik, ez lehetővé teszi, hogy a hüvelykujj egyszerű megnyomásával a kést azonnal kaparóvá alakítsd. A csomag 5 db univerzális ToughBuilt pengét ..
11 990 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-H4-61-S3
Toughbuilt 3”-os falcfogó A ToughBuilt falcfogónak 3” széles pofája van. A pofán 1/4”-os mart kiosztás található, ami megkönnyíti a lemezek hajlítását. A Toughbuilt Aviation ollókat hosszú élettartamra és tartósságra készültek. A szabadalmaztatás alatt álló ergonomikus markolat kialakítása 2..
12 190 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-05
Toughbuilt TB-CT-05 táska Ez a táska kettő nagyméretű zsebbel van ellátva, ami ideális nagyobb mennyiségű anyagok és egyéb szerszámok tárolására is. A Toughbuilt ClipTech akasztó lehetővé teszi, hogy az övtáskát bármilyen övre fel lehessen csatolni. A táska emellett földön is felállítható köszö..
12 690 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-20-L
Toughbuilt TB-CT-20-L fúrótartó övtáska – nagy Ez az övre akasztható táska ideális választás az akkus fúrógép tárolását. Az övtáska 13 különböző tároló résszel rendelkezik, ebből 2 zárható, valamint külön tároló van a bitfejekhez is. A Toughbuilt ClipTech akasztó lehetővé teszi, hogy az övtáská..
13 590 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-51G
Toughbuilt vállpánt – Heavy Duty övhöz A vállpánt a Toughbuilt Heavy Duty övhöz használható. A pánt belső része párnázott, a hevederek hossza állítható, így még jobban elosztja a nehéz övtáska súlyát a mindennapos használat során.  A termék előnye Toughbuilt – Heavy Duty övekhez hasz..
13 690 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-03
Toughbuilt övtsáka – szögtáska A TOughbuilt TB-CT-03 táska ideális kisebb szerszámok vagy csavarok/szögek tárolására. Az övtáska kettő nagyobb és egy kisebb zsebből áll, az oldalán egy fém akasztó található. Ideális önmagában, vagy más Toughbuilt övre szerelehető táskával – kalapácstartóval kom..
15 690 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-20-LX
Toughbuilt TB-CT-20-LX fúrótartó övtáska  A CT-25-LX övtáska egy fúrógéptartó övtáska, aminek az oldala még egy nagyobb tároló zsebbel is ki van egészítve. A táska összesen 15 zsebet, tartlamaz, ezek között csavarhúzó, filc, ceruza tartó zseb is megtalálható. A táska jobb és balkezeseknek is id..
15 690 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-34
Toughbuilt villanyszerelő övtáska - TB-CT-34 Ez az övre akasztható szerszámos táska 13 különböző méretű tárolórekeszt tartalamaz, kifejezetten a villanyszerelő szerszámokhoz igazítva. A Toughbuilt ClipTech akasztó lehetővé teszi, hogy az övtáskát bármilyen övre fel lehessen csatolni. A táska..
16 590 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-01
Toughbuilt TB-CT-01 asztalos övtáska Ez az övre akasztható szerszámos táska 23 tárolórekeszt és egy kalapácstartót tartalamaz. A két nagyméretű tároló mellett, ceruza, jegyzet és szerszámos zseb is megtalálható az övtáskán. A Toughbuilt ClipTech akasztó lehetővé teszi, hogy az övtáskát bármilye..
17 590 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-CT-02
Toughbuilt TB-CT-02 ács övtáska/szögtáska Ez az övre akasztható szerszámos táska 9 különböző méretű tárolórekeszt és egy kalapácstartót tartalamaz. A 3 nagyméretű tároló jól használható különböző méretű szerszámok, illetve szegek és csavarok tárolására is. A Toughbuilt ClipTech akasztó lehetővé..
18 590 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-S200
Toughbuilt S200 felsőgörgős bak A ToughBuilt® S200 egy nagy teherbírású görgős állvány, ami ideális a hosszú anyagok mozgatásához, legyen az cső vagy akár fa. A görgős szerkezete masszív acél, ennek köszönhetően stabilan áll tetején egy króm hengerrel található, amely lehetővé teszi az anyagok ..
18 590 Ft
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-KP-G201
Toughbuilt KP-G201 térdvédő Strapabíró és törésálló térdvédők durva terepre A ToughBuilt térdvédő újradefiniálja a profik térdvédő használatának módját. Ez a szabadalmaztatott térdvédő lehetővé teszi, hogy a kemény Rocker SnapShell™ burkolat teljesen eltávolítható és más burkolatokkal cserél..
19 590 Ft
Tételek: 1 - 40 / 66 (2 oldal)