Menu
Bevásárlókosár

Nivel System

Gyártó: Nivel System Cikkszám: N7910
10 méteres keretes mérőszalag Tartós és pontos acél mérőszalag, masszív házban Az acélból készült Nivel System mérőszalag robusztus, pontos és praktikus mérőeszköz mindazok számára, akik jó minőségű terméket keresnek elfogadható áron. A szalag felülete bevont, kopásnak és rozsdának emiatt mé..
3 900 Ft
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N7920
20 méteres keretes mérőszalag Tartós és pontos acél mérőszalag, masszív házban Az acélból készült Nivel System mérőszalag robusztus, pontos és praktikus mérőeszköz mindazok számára, akik jó minőségű terméket keresnek elfogadható áron. A szalag felülete bevont, kopásnak és rozsdának emiatt mé..
4 900 Ft
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N7930
30 méteres keretes acél mérőszalag 10 cm kezdéssel, bevonatos acél szalaggal, masszív házban Az acélból készült Nivel System mérőszalag robusztus, pontos és praktikus mérőeszköz mindazok számára, akik jó minőségű terméket keresnek elfogadható áron. A szalag felülete bevont, kopásnak és rozsd..
9 900 Ft
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N7931
30 méteres keretes acél mérőszalag Nulla kezdéssel, bevonatos acél szalaggal, masszív házban Az acélból készült Nivel System mérőszalag robusztus, pontos és praktikus mérőeszköz mindazok számára, akik jó minőségű terméket keresnek elfogadható áron. A szalag felülete bevont, kopásnak és rozsd..
9 900 Ft
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N7950
50 méteres keretes acél mérőszalag 10 cm kezdéssel, bevonatos acél szalaggal, masszív házban Az acélból készült Nivel System mérőszalag robusztus, pontos és praktikus mérőeszköz mindazok számára, akik jó minőségű terméket keresnek elfogadható áron. A szalag felülete bevont, kopásnak és rozsd..
12 900 Ft
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N7951
50 méteres keretes acél mérőszalag Nulla kezdéssel, bevonatos acél szalaggal, masszív házban Az acélból készült Nivel System mérőszalag robusztus, pontos és praktikus mérőeszköz mindazok számára, akik jó minőségű terméket keresnek elfogadható áron. A szalag felülete bevont, kopásnak és rozsd..
12 900 Ft
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N9220
Nivel LS-24 flexibilis mérőléc Lézeres szintezőkhöz ideális szintkülönbség számításhoz A Nivel LS-24 mérőléc ideális minden olyan lézeres szintezőműszerhez ahol jelfogó van használatban. A mérőléccel egyszerűen lehet a szintmagasságot ellenőrizni, kiosztásának köszönhetően pedig gyorsan lehe..
22 900 Ft
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N9200
Nivel TS-50 szintezőléc 5m Optikai és lézeres szintezőkhöz fontos tartozéka A Nivel TS-50 szintezőléc elsősorban az optikai szintezőműszerek fontos tartozéka. Használatával a szintmagasságot lehet ellenőrizni, illetve beállítani. A szintezőléc maximális hossza 5 méter, tartozéka a hordtáska,..
22 900 Ft
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N9300
Nivel SJJ-M1 emelőfejes állvány Dönthetőfejű állvány keresztlézerhez és távmérőhöz A Nivel SJJ-M1 állvány ideális a legtöbb keresztvonalas lézerszintezőhöz és az állványra szerelhető lézeres távolságmérőhöz. Az állvány lába 3 részben kihúzható, a fej kurblival tovább emelhető, emellett egy k..
35 900 Ft
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N9221
Nivel LS-35 flexibilis mérőléc Lézeres szintezőkhöz ideális szintkülönbség számításhoz A Nivel LS-35 mérőléc ideális minden olyan lézeres szintezőműszerhez ahol jelfogó van használatban. A mérőléccel egyszerűen lehet a szintmagasságot ellenőrizni, kiosztásának köszönhetően pedig gyorsan lehe..
35 900 Ft
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N6100
Nivel CLS-1 lézeres jelfogó vonallézerhez Piros fényű vonallézerhez használható A Nivel CLS-1 jelfogó a legtöbb piros fényű vonallézerrel működik, használatával a vonallézer hatótávolsága 60 méterig növelhető még napfényben is. A CLS-1 érzékelő kétféle módban képes a lézerjelet fogni: fin..
35 900 Ft
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N6101
Nivel CLS-1G lézeres jelfogó vonallézerhez Zöld fényű vonallézerhez használható A Nivel CLS-1G jelfogó a legtöbb zöld fényű vonallézerrel működik, használatával a vonallézer hatótávolsága 60 méterig megnövelhető még napfényben is. A CLS-1G érzékelő kétféle módban képes a lézerjelet fogni:..
35 900 Ft
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N6120
Nivel CLS-4 lézeres jelfogó vonallézerhezKiegészítő jelfogó NIvel CL2/3/4 keresztlézerekhezA Nivel CLS-4 jelfogó az új Nivel CL keresztlézerekhez használható, piros, zöld és kék lézerfény esetén is. A jelfogó használatával a vonallézer hatótávolsága 60 méterig növelhető akár napfényben is...
35 900 Ft
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N9310
Nivel SJJ1 alumínium szintezőállvány Síkfejű állvány a legtöbb szintezőműszerhez A műszerállvány nélkülözhetetlen kiegészítő a szintezőműszerek használata során. A Nivel SJJ1 állvány erős alumínium profilból készült. A sík fejre a legtöbb optikai és lézeres műszer rögzíthető. Az állványmenet..
35 900 Ft
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N9201
Nivel TS-70 szintezőléc 7m Optikai és lézeres szintezőkhöz fontos tartozéka A Nivel TS-70 szintezőléc elsősorban az optikai szintezőműszerek fontos tartozéka. Használatával a szintmagasságot lehet ellenőrizni, illetve beállítani. A szintezőléc maximális hossza 7 méter, tartozéka a hordtáska ..
35 900 Ft
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N9351
Nivel LP-36 szorítórúd 3,6 méterigKeresztlézerek beállításához padló és mennyezet közöttA Nivel LP-36 szorítórúddat a padló és mennyezet közé lehet kifeszíteni. A keresztlézert a rúd majdnem teljes hosszában be lehet állítani. A szorítórúd 50 cm-es tagokból áll, ezek csavarosan illeszkedne..
35 900 Ft
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N9210
Nivel TS-5 vonalkódos szintezőléc 5m Vonalkódos szintezőléc Nivel EL-32 digitális szintezőhöz A Nivel TS-5 vonalkódos szintezőléc kifejezetten a Nivel EL-32 digitális szintezőműszerhez használható. A szintezőléc maximális hossza 5 méter, tartozéka a hordtáska. A termék előnye Nive..
35 900 Ft
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N1400
Digitális lejtésmérő 60 cm hosszban A pontos lejtés meghatározásához digitálisan A Nivel DL60 egy digitális víz- és lejtémérő, amivel a szinteket könnyen és egyszerűen lehet mérni és ellenőrizni, a nagyméretű LCD kijelzőnek köszönhetően. A készüléket fejjel levelé tartva, a kijelző is átford..
39 900 Ft
Nivel digitális vízmérték 60 cm lézermutatóval - DL60L
Ingyen visszük
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N1401
Digitális lejtésmérő 60 cm hosszban lézermutatóval A pontos lejtés meghatározásához digitálisan A Nivel DL60 egy digitális víz- és lejtémérő, amivel a szinteket könnyen és egyszerűen lehet mérni és ellenőrizni, a nagyméretű LCD kijelzőnek köszönhetően. A készüléket fejjel levelé tartva, a ki..
42 900 Ft
Nivel M100 kerekes távolságmérő
Ingyen visszük
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N8100
Nivel M100 mérőkerék Nagy távolságok mérésére, akár terepen is. A Nivel kerekes távolságmérője ideális minde olyan területen, ahol nagy távolság mérésére van szükség. A mechanikus kijelzőnek köszönhetően a mért távolság azonnal leolvasható a kijelzőről. A kijelzőn a legkisebb mérési egysé..
48 900 Ft
Nivel FL1 padlólézer
Ingyen visszük -8 %
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N3000
Derékszög és padlólézer - Nivel FL1Padlóburkolat és derékszög kijelölésére piros lézerfénnyelA Nivel FL1 egy vörös fényű padlólézer ami ideális a padlóburkolatok vonalba rakásához, derékszög kijelöléséhez vagy akár egy diagonál kitűzéshez. A Nivel System FL1 lézer a padlóra egymásra 90°-os..
54 900 Ft 59 900 Ft
Nivel CL1 keresztlézer
Ingyen visszük
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N3100
Keresztlézer - NivelSystem CL1Piros keresztlézer, jól látható erős lézerponttalA Nivel CL1 egy vörös fényű keresztlézer, melynek előnye a hasonló készülékekkel szemben, hogy a vízszitnes és függőleges lézerpont találkozásánál egy lézerpontot vetít ki. A lézerpont még a nagyon világos felül..
59 900 Ft
Lézeres távolságmérő Nivel HDM-5G
Ingyen visszük
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N2000
Nivel HDM-5G lézeres távolságmérő Még jobban látható zöld lézerponttal, 50 méteres hatótávolsággal A Nivel HDM-5G lézeres távolságmérő ideális választás épületen belüli távolságok mérésére, illetve épületen kívüli kisebb távok mérésére. A készülék az összes szükséges alapfunkcióra képes: öss..
60 900 Ft
Nivel RD200 jelfogó
Ingyen visszük
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N6210
Nivel RD200 jelfogóÁltalános lézeres jelfogó piros fényű forgólézerekhezA Nivel RD200 jelfogó a legtöbb vörös fényű forgólézerhez használható. A jelfogó működési hatósugara kb 250 méter.A termék előnyeFinom / durva érzékelés Optikai és akusztikus hangjelzés Beépített mágne..
65 900 Ft
Nivel RD200G jelfogó
Ingyen visszük
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N6211
Nivel RD200G jelfogóÁltalános lézeres jelfogó zöld fényű forgólézerekhezA Nivel RD200G jelfogó a legtöbb zöld fényű forgólézerhez használható. A jelfogó működési hatósugara kb 250 méter.A termék előnyeZöld fényű forgólézerekhez Finom / durva érzékelés Optikai és akusztiku..
65 900 Ft
Lézeres távolságmérő Nivel HDM-7G
Ingyen visszük
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N2100
Nivel HDM-7G lézeres távolságmérő Még jobban látható zöld lézerponttal, 70 méteres hatótávolsággal A Nivel HDM-7G lézeres távolságmérő ideális választás épületen belüli távolságok mérésére, illetve épületen kívüli kisebb távok mérésére. A készülék az összes szükséges alapfunkcióra képes: öss..
66 900 Ft
Nehéz fa szintezőállvány - Nivel SWW8
Ingyen visszük
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N9340
Nivel SWW8 nehéz fa szintezőállvány Síkfejű faállvány teodolitokhoz és mérőállomásokhoz A Nivel SWW8 faállvány ideális választás a teodolitokhoz és mérőállomásokhoz. Nagyméretű feje van, 5/8”-os menettel. A faszerkezet időjárás álló, nem reagál a hőmérséklet változásra. Az állvány lábait gyo..
67 900 Ft
Lézeres távolságmérő Nivel HDM-9G
Ingyen visszük
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N2200
Nivel HDM-9G lézeres távolságmérő Még jobban látható zöld lézerponttal, 90 méteres hatótávolsággal A Nivel HDM-9G lézeres távolságmérő ideális választás épületen belüli távolságok mérésére, illetve épületen kívüli kisebb távok mérésére. A készülék az összes szükséges alapfunkcióra képes: öss..
72 900 Ft
Nivel M100D digitális mérőkerék
Ingyen visszük
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N8101
Digitális kerekes távolságmérő Nivel M100D Gyors és hatékony méréshez digitális kijelzéssel. A Nivel kerekes távolságmérője ideális minde olyan területen, ahol nagy távolság mérésére van szükség. A digitális kijelzőnek köszönhetően a mért távolság azonnal leolvasható a kijelzőről. A kijel..
72 900 Ft
Nivel FL1G padlólézer
Ingyen visszük -8 %
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N3010
Derékszög és padlólézer - Nivel FL1GPadlóburkolat és derékszög kijelölésére zöld lézerfénnyelA Nivel FL1G egy zöld fényű padlólézer ami ideális a padlóburkolatok vonalba rakásához, derékszög kijelöléséhez vagy akár egy diagonál kitűzéshez. A Nivel System FL1 lézer a padlóra egymásra 90°-os..
76 900 Ft 83 900 Ft
Nivel CL2D - 2x360°-os kereszetlézer
Ingyen visszük -18 %
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N3200
Keresztlézer - NivelSystem CL2D2x360° -os piros lézervonallalA Nivel CL2D egy vörös fényű keresztlézer 2x 360°-os keresztlézer, ami megkönnyíti az épületen belüli vízszintes és a függőleges beállítást, köszönhetően a 360°-ban kivetített lézervonalaknak. Az inga rögzítésével lehetőség van a..
79 900 Ft 96 900 Ft
Nivel CL1R 1x360°-os piros vonallézer
Új Ingyen visszük
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N3120
Nivel System CL1R vonallézer1x360°-os piros fényű vonallézerA megújult Nivel System CL lézerek mindegyike ipari felhasználásra lett kifejlesztve. A Nivel CL1R vonallézer 1 db piros lézerfényt vetít ki 360°-ban.Az új lézerszintező újdonsága, hogy a vízszintes lézervonal a készülék alján..
95 900 Ft
Emelőfejes állvány 3,2 m - Nivel SJJ32
Ingyen visszük
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N9330
Nivel SJJ32 emelőfejes állvány Ideális kiegészítő forgólézerek beállításához A műszerállvány nélkülözhetetlen kiegészítő a szintezőműszerek használata során. A Nivel SJJ32 állvány erős alumínium profilból készült. A középső részén egy emelő és egy teleszkópos fej is található, kihúzott állap..
96 900 Ft
Nivel N24x optikai szintező
Ingyen visszük
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N1000
Nivel N24x optikai szintező Precíz optikai szintező műszer, az igényes felhasználók számára A Nivel System N24x optikai szintező ideális magassági szintek ellenőrzésére és kitűzésére, valamint szögek kijelölésére. A készülék a magas minőségű optikával van szerelve, ennek köszönhető a tiszta ..
102 900 Ft
Nivel N32x optikai szintező
Ingyen visszük
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N1100
Nivel N32x optikai szintező Precíz optikai szintező műszer, az igényes felhasználók számára A Nivel System N32x optikai szintező ideális magassági szintek ellenőrzésére és kitűzésére, valamint szögek kijelölésére. A készülék a magas minőségű optikával van szerelve, ennek köszönhető a tiszta ..
107 900 Ft
Nivel RD700 digitális jelfogó R/G
Ingyen visszük
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N6220
Nivel RD700 digitális jelfogóPiros és zöld fényű forgólézerekhez is használható A Nivel RD700 jelfogó a legtöbb piros és zöld lézerfényű forgólézerhez használható. A jelfogó érzékelő ablaka 9 cm, az eltérést milliméterben is kiírja. A jelfogó működési hatósugara 300 méter. Az érzékelés pon..
115 900 Ft
Nivel CL1G 1x360°-os zöld vonallézer
Új Ingyen visszük
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N3130
Nivel System CL1G vonallézer1x360°-os zöld fényű vonallézerA megújult Nivel System CL lézerek mindegyike ipari felhasználásra lett kifejlesztve. A Nivel CL1G vonallézer 1 db zöld lézerfényt vetít ki 360°-ban.Az új lézerszintező újdonsága, hogy a vízszintes lézervonal a készülék alján h..
119 900 Ft
Nivel CL2R 2x360°-os piros keresztlézer
Ingyen visszük
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N3220
Nivel System CL2R keresztlézer 2x360°-os piros fényű keresztlézerA megújult Nivel System CL lézerek mindegyike ipari felhasználásra lett kifejlesztve. A Nivel CL2R keresztlézer 2x360°-ot képes kivetíteni piros lézerfénnyel.Az új lézerszintező újdonsága, hogy a vízszintes lézervonal a k..
119 900 Ft
Lézeres távolságmérő Nivel HDM-120BC
Ingyen visszük
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N2600
Nivel HDM-120BC lézeres távolságmérő kamerávalKültéri mérésre is alkalmas digitális céleresővelA Nivel HDM-120BC lézeres távolságmérő ideális választás épületen belüli távolságok mérésére, illetve épületen kívüli kisebb távok mérésére. A készülék az összes szükséges alapfunkcióra képes: ös..
120 900 Ft
Nivel RD800 univerzális digitális jelfogó
Ingyen visszük
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N6230
Nivel RD800 jelfogóUniverzális jelfogó digitális megjelenítéssel UNIVERZÁLIS: az RD800 jelfogó kétféle üzemmódban képes működni. - forgólézer üzemmódban a piacon megtalálható legtöbb piros és zöld fényű forgólézerhez használható - vonallézer üzemmódban pedig az Új Nivel CL – piros, zö..
120 900 Ft
Nivel N24x optikai szintező csomagban
Ingyen visszük -22 %
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N1000csom
Nivel N24x optikai szintező csomagban Precíz optikai szintező műszer, az igényes felhasználók számára A Nivel System N24x optikai szintező ideális magassági szintek ellenőrzésére és kitűzésére, valamint szögek kijelölésére. A készülék a magas minőségű optikával van szerelve, ennek köszönhető..
125 900 Ft 161 700 Ft
Nivel CL3R 3x360°-os piros keresztlézer
Ingyen visszük -10 %
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N3320
Nivel System CL3R keresztlézer 3x360°-os piros fényű keresztlézerA megújult Nivel System CL lézerek mindegyike ipari felhasználásra lett kifejlesztve. A Nivel CL3R keresztlézer 3x360°-ot képes kivetíteni piros lézerfénnyel.Az új lézerszintező újdonsága, hogy a vízszintes lézervonal a k..
129 900 Ft 143 900 Ft
Nivel N32x optikai szintező csomagban
Ingyen visszük -22 %
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N1100csom
Nivel N32x optikai szintező csomagban Precíz optikai szintező műszer, az igényes felhasználók számára A Nivel System N32x optikai szintező ideális magassági szintek ellenőrzésére és kitűzésére, valamint szögek kijelölésére. A készülék a magas minőségű optikával van szerelve, ennek köszönhető..
129 900 Ft 166 700 Ft
Nivel CL1B 1x360°-os kék vonallézer
Új Ingyen visszük
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N3140
Nivel System CL1B vonallézer1x360°-os KÉK fényű vonallézerA megújult Nivel System CL lézerek mindegyike ipari felhasználásra lett kifejlesztve. A Nivel CL1B vonallézer 1 db kék lézerfényt vetít ki 360°-ban.KÉK lézerfény: a kék lézerfény ugyan olyan jól látható, mint a zöld változat. Vi..
143 900 Ft
Nivel CL2G 2x360°-os zöld keresztlézer
Ingyen visszük
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N3230
Nivel System CL2G keresztlézer 2x360°-os zöld fényű keresztlézerA megújult Nivel System CL lézerek mindegyike ipari felhasználásra lett kifejlesztve. A Nivel CL2G keresztlézer 2x360°-ot képes kivetíteni még jobban látható zöld lézerfénnyel.Az új lézerszintező újdonsága, hogy a vízszint..
143 900 Ft
Nivel CL3G 3x360°-os zöld keresztlézer
Ingyen visszük
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N3330
Nivel System CL3G keresztlézer 3x360°-os zöld fényű keresztlézerA megújult Nivel System CL lézerek mindegyike ipari felhasználásra lett kifejlesztve. A Nivel CL3G zöld keresztlézer 3x360°-ot képes kivetíteni még jobban látható zöld lézerfénnyel.Az új lézerszintező újdonsága, hogy a víz..
165 900 Ft
Nivel CL2B 2x360°-os kék keresztlézer
Ingyen visszük
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N3240
Nivel System CL2B keresztlézer 2x360°-os KÉK fényű keresztlézerA megújult Nivel System CL lézerek mindegyike ipari felhasználásra lett kifejlesztve. A Nivel CL2B keresztlézer 2x360°-ot képes kivetíteni kék lézerfénnyel.KÉK lézerfény: a kék lézerfény ugyan olyan jól látható, mint a zöld..
168 900 Ft
Nivel CL4R 4x360°-os piros keresztlézer
Ingyen visszük
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N3420
Nivel System CL4R keresztlézer 4x360°-os piros fényű keresztlézerA megújult Nivel System CL lézerek mindegyike ipari felhasználásra lett kifejlesztve. A Nivel CL4R keresztlézer 3x360°-ot képes kivetíteni piros lézerfénnyel.Az új lézerszintező újdonsága, hogy a vízszintes lézervonal a k..
168 900 Ft
Nivel CL4G 4x360°-os zöld keresztlézer
Ingyen visszük
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N3430
Nivel System CL4G keresztlézer 4x360°-os zöld fényű keresztlézerA megújult Nivel System CL lézerek mindegyike ipari felhasználásra lett kifejlesztve. A Nivel CL4G zöld keresztlézer 4x360°-ot képes kivetíteni még jobban látható zöld lézerfénnyel.Az új lézerszintező újdonsága, hogy a víz..
189 900 Ft
Nivel CL3B 3x360°-os kék keresztlézer
Ingyen visszük
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N3340
Nivel System CL3B keresztlézer 3x360°-os KÉK fényű keresztlézerA megújult Nivel System CL lézerek mindegyike ipari felhasználásra lett kifejlesztve. A Nivel CL3B keresztlézer 3x360°-ot képes kivetíteni kék lézerfénnyel.KÉK lézerfény: a kék lézerfény ugyan olyan jól látható, mint a zöld..
192 900 Ft
Tételek: 1 - 50 / 77 (2 oldal)