Leica 3D Disto - nagypontosságú 3D mérőműszer - 836546

Leica 3D Disto - nagypontosságú 3D mérőműszer Leica Disto távolságmérő 836546

Leica 3D Disto

Milliméter pontos felmérés tervezéshez és gyártmányelőkészítéshez

A Leica 3D Disto a befejező munkálatok királya. Pontosan olyan felmérésekre fejlesztették ki, ahol nagyon nagy pontosságú mérések szükségesek. Az építőiparban dolgozók többsége tisztában van azzal, hogy a bonyolult és sokszor oly fárasztó méréseket bizony a megfelelő mérő műszerekkel érdemes elvégezni. A pontatlan felmérések olyan anyagi károkat képesek okozni, amelyet sajnos a legtöbb esetben meg kell fizetni. Amikor még egy felmérés szükséges, mert az előző pontatlannak bizonyult akkor szintén anyagi veszteség éri a céget, hiszen a munkaóra újra kiszámlázásra kerül és a távolság sem mindegy az üzemanyagköltségek miatt.

A nehézségekre azonban a Leica felkínálja a megoldást, csak élni kell vele. A 3D Disto különlegessége, hogy hibamentesen és gyorsan végzi el a méréseket. A Leica 3D Disto-ban egybeforrt a lézertechnológia és a geodézia világa. A lézertechnológia fejlődésével a Leica is lépést tart és folyamatosan dobja piacra a legújabb lézeres technikákat a távmérők piacán. A 3 d mérés még soha nem volt ennyire könnyű, mint a Leica 3D Disto segítségével. A távmérőt faburkolat készítők, lépcső-, korlát-, üveg-, fém- munkával foglalkozók bátran használhatják. A távmérő ezen felül hatékonyan segít az épület felmérésekben, illetve bármely épület szerkezetének felmérésében.

A Leica 3D Disto szinte bárhol használható még ott is ahol a hagyományos készülékek csődöt mondanak. A valósághű adatoknak köszönhetően pillanatok alatt a végtermékkel találja szemben magát, amivel semmi további teendő nem lesz. A digitális mérések szinte azonnali eredményeket produkálnak.  Az egyszerű távolságoktól egészen a bonyolult terekig képes lesz a műszer a pontos adatok rögzítésére, úgy hogy közben Ön a megszokott projektes környezetében kezeli azokat. A vonal és felület szkenek, a kábelmentes működés, a digitális célkereső mind-mind a segítségére lesznek abban, hogy profi munkát adjon ki a keze közül.  A 3D Disto egy a Windows rendszerhez való inteligens szoftverrel is rendelkezik, így akár a saját eszközét is csatlakoztathatja a készülékhez.

Nem kell már az adatok küldözgetésével sem bajlódni, hiszen azonnal megjelennek a mérések eredményei a saját eszközein. Képes lesz vezérelni a Leica 3D Disto készüléket, a háttérben végrehajthatja a szükséges számításokat és csak azt továbbítja, amire tényleg szüksége van. Három dimenzióban és élő képként is megnézheti a méréseket, ez már csak Önön múlik, hogy melyik megoldást tartja adott helyzetben szimpatikusabbnak. Az exportálás is egyetlen gombnyomás segítségével valósítható meg és az automatikus generálást is abban a formátumban végzi el, amelyre Önnek szüksége van.  A dxf és a dwg formátum a legtöbb tervező CAD programban megnyitható. A 3D felmérés még soha nem volt ennyire egyszerű és nagyszerű. Mivel különösebb állványzatra nincsen szükség a pontos méréshez így nagyobb pakkal sem kell számolni, amikor egyik helyszínről a másikra siet. Nagyon egyszerűen és pontosan tudja az akár 50 méteres távolságokban lévő tárgyakat, épületeket stb. felmérni.


A termék előnye

  • Korlátlan mennyiségű mérési pont felvehető
  • Manuális és automatikus irányítás
  • Digitális kamera 8x nagyítással
  • 1.0 mm pontos mérés térben!
  • Mérések mentése DWG,DXF formátumban
  • WLAN kapcsolat a mérések közvetlen küldésére
  • Irányításhoz Windows tablet
  • Hatótávolság a tablet és a 3D Disto között ~20 méter!
  • Egy emberes használat
  • Erre már nem lesz szükség: állvány, létra, sablon, skicc

Technikai adatok

Mérési hatótávolság0,5 - 50 méter
Mérési pontosság± 1,0 milliméter térben @ 10 méteren
Mértékegységekmm, m, ft, in
FunkciókHárom diemnziós felmérés manuálisan és automatikusan, áthelyezés funkció, rejtett pontok mérése, fénykép készítés, kijelölés funkciók, kitűzés funkciók
Elem szükségletLi-ion akku - nem cserélhető
Mérés feltöltött elemmelkb 8 óra
Környezeti védelemIP54 védelem - fröccsenő víz és por ellen
Méretek186,6 x 215,5 mm
Súly2,8 kg
Szállítási csomag tartalma3D Disto műszer és tartozékai, Leica CET103 állvány, ½ nap betanítás

Kérjen ingyenes bemutatót!
Holecz Norbert - országos értékesítő

+36 20 207 9556

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Ingyenes szállítás

Vásároljon 30 000 Ft felett és ingyen kiszállítjuk!

Kérdése van?

Hívjon a +36 20 207 9556 számon!

A feltüntetett ár bruttó ár és már tartalmazza az Áfá-t!

Címkék:lézeres távolságmérő, 3D mérés, leica disto