Leica Disto S910 távolságmérő csomagban - 806677

-15%Leica Disto S910 távolságmérő csomagban Leica Disto távolságmérő 806677

Leica Disto S910 távolságmérő csomagban

3D méréshez megújúlt csomagolásban TRI120 állvánnyal!

A Leica egy egyedülálló és profi megoldást kínál azokra a helyzetekre, amikor nehézkes pontosan elvégezni a méréseket. A csomag minden olyan eszközt tartalmaz, amelyre a pontos és precíz munkavégzéshez szüksége lehet. A Leica Disto S 910 csomagban minden megtalálható, amiről eddig csak álmodozni lehetett. Egy Leica TRI 70 állvány, egy FTA360-S adapter, egy vonzó és célszerű hordtáska és persze maga a távolságmérő.

A szélső pontosságot az FTA360-S állvány adapter teszi majd lehetővé még a legkörülményesebb terepen is. Az S 910 készülék biztos és pontos célzását a finom igazítócsavar garantálja. Indirekt mérések végrehajtásánál a nagyobb távolságok is elérhetőek tökéletesen pontos célzással. Nem kell többet bajlódnia, hiszen ez a kiegészítő teljes mértékben kiszolgálja még a legmagasabb igényeket is. 

A mindennapokat a TRI 70 állvány segíti, hiszen a kisméretű hordozható kurblis állvány, kis helyen is elfér, amellett, hogy súlyra sem túl nehéz. A felállítást egy vízmérték is megkönnyíti. A mérések során kapott adatokat egy BIM vagy CAD szoftverbe tudja integrálni, majd a számítógépre küldeni, akár 3D formátumban is. A 300 méteres hatótávolság még nagyobb igényt képes kielégíteni, hiszen nem sűrűn találkozhatunk olyan távmérővel, amely ekkora távolság esetén is pontos mérésre képes. 

A méréseket ponttól pontig dokumentálja, a mérési adatokat gyűjti és a pont adatok valós idejű továbbítását is lehetővé teszi. Kisméretű tereptárgyak és nagy távolságok esetén is precíz irányzást tesz lehetővé. A hordtáskának köszönhetően minden nagyon jól átlátható megkönnyítve ezzel a terepen végzett munkát. Semmi nem tud elveszni, hiszen minden egy helyen van. A táska megkönnyíti a terepek közötti könnyed közlekedést is. A hordtáskán belül több kis hordtáska található, amely az egyes tartozékokat tartalmazza. Ezek a táskákat direkt úgy tervezték, hogy könnyedén egymás fölé helyezhetőek.

A táska ezen kívül tartós is, hiszen strapabíró anyagból tervezték. Az autókból történő ki és bepakoláskor nem sérülnek még akkor sem, ha valamit rájuk kell helyezni. A tervezők a csomag kialakításakor nagyon ügyeltek arra, hogy a terepen lévőknek mindenben a legjobbat nyújtsák. Ez vonatkozik a minőségre, a pakolhatóságra, a strapabíróságra és az ergonómiai szempontokra. Érdemes a nehezebb terepekre ezzel a komplett táskával kivonulni és akadálymentesen elvégezni az amúgy sem túl egyszerű feladatokat. Az építkezések területei így már bármilyen akadállyal is szembe állíthatják Önt a mérések közben, de meggátolni biztosan nem tudják.


A termék előnye

 • 300 méteres hatótávolság
 • Valós 3D felmérésre képes
 • Bármilyen kettő pont közötti távolságmérés!
 • Mérések mentése akár DXF formátumban
 • WLAN kapcsolat a mérések közvetlen küldésére
 • Bluetooth Smart funkció is rendelkezésre áll
 • TRI120 állvánnyal és FTA360 adapterrel
 • Ingyenes Disto Sketch programmal
 • Li ion akkumulátorral

Technikai adatok

Mérési hatótávolság0,05 - 300 méter
Mérési pontosság± 1,0 milliméter
Mértékegységekmm, m, ft, in
FunkciókÖsszeadás/kivonás, terület/térfogat, pitagorasz, Indirekt vízszintes és függőleges mérés, szintemagasság mérés, 360° szögmérő függőleges irányban, 30 memória, fényképpel mérés funkció, 3D mérés, Mérés DXF formátumban, szokszög alakzatú terült felmérése, térbeli szögmérés, USB csatlakozás, WLAN, Bluetooth Smart, Power Range technológia
Elem szükségletLi-ion akku - nem cserélhető
Mérés feltöltött elemmelakár 4000 mérés
Környezeti védelemIP54 védelem - fröccsenő víz és por ellen
Méretek164 × 61 × 32 mm
Súly290 g
Szállítási csomag tartalmaDisto S910, TRI120 állvány, FTA360-S adapter, Leica koffer, USB kábel + töltő, hordtáska, gyors használati és használati útmutató, elemek, CE tanúsítvány

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Ingyenes szállítás

Vásároljon 30 000 Ft felett és ingyen kiszállítjuk!

Kérdése van?

Hívjon a +36 20 207 9556 számon!

 • 742 890 Ft
 • 629 890 Ft
A feltüntetett ár bruttó ár és már tartalmazza az Áfá-t!

Címkék:lézeres távolságmérő, 3D mérés, leica disto

Ajánlott kiegészítők ehhez a termékhez

Leica TRI200 állvány

Leica TRI200 állvány

35 990 Ft
Leica GZM26 céltábla

Leica GZM26 céltábla

12 590 Ft