Új hedue forgólézerek

Írta Műszer Guru 2018/08/10 0 Comment(s)

Megjelent a hedue Q3 és Q3G forgólézer, amelynek legnagyobb előnye a fényerejében van.

Új hedue Q3 és Q3G forgólézer

A Q3/Q3G egy automata vízszintes és függőleges önszintezésre képest forgófejes lézerszintező. A készülék önbeállási pontossága 1,0 milliméter, 10 méterenként. Az önszintező képesség kikapcsolható, így akár ferde sík beállítására is alkalmas a készülék, maximum 10%-ig (kb 5°). Ha ennél is nagyobb lejtés beállítására van szükség, akkor a kiegészítő lejtést adaptert javasoljuk.

A Q3 sorozat szakít a korábbi cserélhető elemes megoldással, a készülékben 4400 mAh Ni-Mh akkumulátor található, mely folyamatosa használat mellett kb 20 óra üzemidőre képes. A töltés a készüléken keresztül történik, ennek ideje kb 6 óra.

A készülék legnagyobb előnye, hogy a készülék panel elején megtalálható a II./3R gombbal állítható a lézerfény erőssége. Miért fontos ez? Kültéri használat esetén II. lézererősséggel használható a készülék a mellékelt jelfogóval 250 méter sugaru körben. A II.-nél nagyobb lézererősségű eszközöket csak nagyon szigorú követelmények betartása mellett használható kültéren.

Beltéren a forgólézer fényerőssége átkapcsolható 3R-re, így a lézerfény még jobban is láthatóvá válik szabad szemmel. Ennek előnye az, hogy a lézerfény szabad szemmel is jobban és távolabb látható, így nem kell a jelfogóval keresni a magasságot. A szintezési, kitűzése vagy a kár a beállítási munka így gyorsabban elvégezhető, még nagyobb, akár 20-25 méteres távolság mellett is.

Új hedue Q3 és Q3G forgólézerhedue Q3 forgólézer és tartozékaiHEDUE Q3 forgólézer Systainer rendszerdobozban

A készülék funkciói között továbbra is megtalálható a vonal mód, alvó funkció, valamint a magasságriasztás, mely elmozdulás esetén figyelmeztet, és a lejtés beállításának a lehetőség.

A Q3 és Q3G forgólézer kiegészítői között megtalálható a jelfogó, léctartó, akku töltő, mind ez egy bélelt Systainer rendszerdobozban.

Tovább a forgólézerekhez

Forrás: HEDUE.HU

Címkék: hedue
Leica akciós szórólap 2019 I.

Leica akciós szórólap 2019 I.

Holecz Norbert 2019/02/19 0
Megjelent a Leica Geosystems 2019 első akciós szórólapja, a nagyításhoz kattintson a képre...
Tovább
HEDUE 2019 első akciós termékei

HEDUE 2019 első akciós termékei

Műszer Guru 2019/02/01 0
Megjelent a HEDUE 2019 első akciós szórólapja, kattintson a képre a nagy mérethez!...
Tovább
Stanley ajándék!

Stanley ajándék!

Holecz Norbert 2018/11/24 0
Az akció lényege nagyon egyszerű! Vásároljon Stanley terméket a szórólapon szereplő minimum végösszegért és válasszon hozzá ajándékot! Az ajándék terméket a Stanley Tolóajtó Kft fogja elküldeni Önnek! Az akció 2018. december 21-ig kiszámlázott rendelésekre érvényes!Tovább a STANLEY termékekhezTovább a STANLEY termékekhez...
Tovább
Leica akciós ajánlat 2018 Q4

Leica akciós ajánlat 2018 Q4

Műszer Guru 2018/10/10 0
Megjelent a Leica Geosystems 2018-as év utolsó negyed éves akciós ajánlata. Benne a már megszokott akciós szintező és forgólézer csomagok, akciós távolságmérők és vonallézerek. A termékeket megtalálja oldalunkon!...
Tovább
HEDUE Q3 akciós szórólapja

HEDUE Q3 akciós szórólapja

Műszer Guru 2018/09/11 0
Már elérhető a HEDUE akciós év végi utolsó szórólapja, melyben kedvezményes műszercsomagokat és mérőeszközöket kínálunk az építőipari számára.A mostani akciós szórólapon is külön megtalálható a mérőműszerek és mérőeszközök kínálatunk.A most megjelenő hedue Q3 és Q3G forgólézerek most csomagban, állvánnyal és szintezőléccel érhető el kedvezőbb áron. Optikai szintezők közül az NX32 műszercsomagot, vonallézerekből pedig az L1 keresztlézert érhető el kedvezőbben állvánnyal vagy szorítórúddal.Mérőeszközök közül a népszerű hedue MR2 mérőkerék van soron, míg a WM1 szögmérő, a DL2 60 cm hosszban talál...
Tovább