Leica Geosystems 2017 1. negyedéves akciója

Írta Műszer Guru 2017/01/01 0 Comment(s)

Leica Geosystems 1. negyedéves akciós kínálata

Mint minden negyedévben, 2017-ben is megjelent a Leica Geosystems első negyedéves akciós ajánlata. Az akciós kínálat ismét több műszercsomagot, illetve néhány újdonságot is tartalmaz.

Leica NA532 optikai szintező akció

Leica NA optikai szintező csomagok

Az optikai szintezők közül most három különböző szintezőcsomag közül lehet választani. Mindegyik csomag tartalmazza az alumínium állványt és a szintezőlécet. A Leica NA324 optikai szintező 24X nagyításával és kedvező árával azoknak ajánljuk, akiknek csak alkalmanként szükséges a műszer használata, ugyanakkor fontos a megbízhatóság és a pontosság. Az NA324 szintezőre 1 év garancia érvényes.

A Leica NA532 szintezőcsomag már egy magasabb kategória az előbbiekhez képest, ennek a lencseszerkezete világosabb. Ez azt jelenti, hogy a szintező képe világosabb, így nagyobb távolságra és borús időben is jól használható. Az NA532 szintezőre már 2+1 év garancia érvényes!

A Leica NA724 szintező az optikai műszerek egyik kiemelkedő típusa. A 2+1 év garancia mellett mellette fontos megemlíteni, hogy ennek a képe a legvilágosabb. Ennek köszönhető, hogy még szürkületkor is tiszta jól látható képes van. Ezt a műszert a legnagyobb igénybevételekre és a folyamatosan használtra tervezték!

Leica Lino L4P1 keresztvonallézer

Leica Lino akciós vonallézerek

A január-február hónap leginkább a belsőépítész munkák szezonja, így nem maradhat ki a kedvezményes ajánlatból a Lino keresztlézerek sem.

A Leica kínálatában az eddigi legnépszerűbb a Disto D210 távmérő és a Lino L2 csomag ismét kedvezményesen érhető el. Ez a csomag kifejezetten belsőépítészeti alkalmazásokhoz van kifejlesztve. A Disto D210 távolságmérő mérési pontossága 1.0 mm, hatótávolsága 80 méter. Az összes fontos mérési funkciók rendelkezik a távmérő, azaz képes összeadni/kivonni, területet és köbmétert számolni, emellett kihajtható végdarabbal rendelkezik a sarokból való mérésekhez. A csomag másik része a Lino L2 keresztvonallézer, amihez egy TRI70 állvány is jár, így akár kényelmesen beállítható a szintezőlézer az 1 méteres magasságba. A Lino L2 emellett álmennyezet szereléshez is használható, ehhez a csomagban megtalálható háromláb és a piros jellap áll rendelkezésre.

A másik akciós vonallézer a Leica Lino L4P1 többvonalas lézer, amit már derékszögelésre és függőzésre is használható. A vízszintes kivetítése 180°, erre 3 darab függőleges lézervonal illeszkedik, egymásra derékszögben. A Lino L4P1 tartozéka az elemkazetta és az akkumulátor, ezekkel akár 24 órán keresztül is használható a keresztlézer. A műszer alján 1/4" és 5/8"-os állványmenet található, így kisebb állványokra és nagyobb szintezőállványokra is felszerelhető.

Leica Rugby 640G zöld forgólézer

Akciós Leica Rugby forgólézerek

A kedvelt Rugby 600 forgólézer típusok közül most a Rugby 610 forgólézer érhető el kedvezményesen csomagban, melyhez az új Rod Eye 120 érzékelő párosul. A forgólézer egy automata vízszintes készülék, mindössze egy nyomógombbal, a hibás mérések elkerülése érdekében. Egyszerű, masszív és pontos. Ez jellemzi a Rugby 610 forgólézert. A Rod Eye 120 jelfogó masszív kivitelben, teljesen víz és porálló burkolattal és 7 cm érzékelővel ideális a mindennapi munkához akár még a nagyobb igénybevételekhez is.

Megjelent a Leica Rugby 640G forgólézer, zöld színű lézerfénnyel. Ennek előnye kizárólag beltéren van, ott viszont jelentős. A zöld lézerfénnyel a forgólézer akár 30 méterig is használható bármilyen kiegészítő nélkül. A jól láthatóság miatt a szintkijelölés lényegesen gyorsabb a felhasználó mindkettő keze szabad, így a munkafolyamat lényegesen gyorsabb. Abban az esetben ha kültéren szükséges használni a műszert, akkor a kiegészítő jelfogóval, mint pl a Rod Eye 120G akár 400 méter hatótávolságban is lehet használni. A Rugby 640G kiegészítői között lehet választani az elemkazetta és a Li-ion akku között. Előbbivel kb 60, utóbbival akár 50 órán keresztül képes a forgólézer működni megállás nélkül. Fontos megemlíteni, hogy a Rugby 600 forgólézerekre 3 év garancia érvényes, emellett háza teljes mértékben víz és porálló, azaz ellenáll a legnagyobb igénybevételeknek!

Kiemelt akciós termékek megtekintése

Az 2017 első negyedéves akciós ajánlatot az alábbi szórólapon is megtekinthető!

Címkék: leica akció
HEDUE akciós ajánlata 2018 Q2

HEDUE akciós ajánlata 2018 Q2

Holecz Norbert 2018/06/08 0
Már elérhető a HEDUE akciós nyári szórólapja, melyben kedvezményes műszercsomagokat és mérőeszközöket kínálunk az építőipari számára.A mostani akciós szórólapon is külön megtalálható a mérőműszerek és mérőeszközök kínálatunk.Az NA24 optikai szintezőcsomagot minden általános építőipari szintezési feladathoz bátran javasoljuk, akár napi használtra is. Beltéri szintezéhez a hedue M3 multivonallézert és egy emelőfejes állványt javaslunk. Az M3 vonallézerrel a derékszög kijelölésre magassági szintek felvitele gyerekjáték.Ha nagy szintezési tartományra van szükség, akkor a Q2 forgólézer ideális váls...
Tovább
Leica Geosystems 2018 Q2 akciója

Leica Geosystems 2018 Q2 akciója

Műszer Guru 2018/05/08 0
Tekintse meg a Leica Geosystems legújabb akciós szórólapját. Ha valamelyik termék felkeltette érdeklődését, hasznája a gyors termékkeresőt!...
Tovább
HEDUE akciós szórólap 2017. III.

HEDUE akciós szórólap 2017. III.

Műszer Guru 2017/09/10 0
Megjelent a HEDUE akciós szórólapja, mely az év végéig érvényes!Ezen időszak alatt sincs hiány a forgólézerek terén. Jelenleg az egyik legnépszerűbb forgólézer a hedue Q2 érhető el kedvezményes csomagajánlatban. Az automata készülék nem csak vízszintesen, hanem függőlegesen is képes az önszintezésre. A pontosságát tekintve az elvárt 1 mm teljesíti a készülék. A Q2 forgólézer ideális az olyan szintezési munkákhoz, ahol alkalmanként van szükség a forgólézerre.Ha a legnagyobb teljesítmény és a pontosság számít, oda pedig a másik akciós forgólézert, a hedue S2t javasoljuk. A készülék pontossága mé...
Tovább
Leica Geosystems 3. akciós ajánlata

Leica Geosystems 3. akciós ajánlata

Műszer Guru 2017/08/08 0
A Leica Geosystems Kft egy különleges akciós szórólappal jelent meg. Az akciós termékek köre még szélesebb mint az eddigiekben, időtartalma is lényegesen hosszabb. Az alábbi akciós ajánlat érvényessége 2017 december 31!A lézeres távolságmérők terén most három különböző eszközből, Disto D1, Disto D2 és a Disto D510-ből lehet választani, ráadásul a Disto D510 most csomagban is kedvezőbb áron érhető el. A Disto D1-et beltéren egyszerű mérésekre, míg a Disto D2-őt beltéri általános felméréshez ajánljuk. Akinek kültéren és beltéren is szükséges a pontos mérés, annak a Disto D510-et javasoljuk.Optik...
Tovább
HEDUE akciós ajánlata

HEDUE akciós ajánlata

Műszer Guru 2017/05/02 0
Már elérhető a HEDUE akciós nyári szórólapja, melyben kedvezményes műszercsomagokat és mérőeszközöket kínálunk az építőipari számára.A szórólap egyik kiemelkedő terméke a nagytudású R2 forgólézer, melynek szintezési pontossága 0,6 mm / 10 méteren. A forgólézer tartozéka az E3 jelfogó, a távirányító és az akkumulátor.Leginkább beltéri használatra javasoljuk a hedue L1 keresztlézert, melynek hatótávolsága 15 méter beltéren. A széles kivetítésnek köszönhetően a függőleges lézervonal a készülék fölött is jól látható. A keresztlézer az LP4 szorítórúd is elérhető, mely 3,60 méterig.Az új hedue NX32 ...
Tovább
Loading...
Loading...