Leica Geosystems 2017 1. negyedéves akciója

Írta Műszer Guru 2017/01/01 0 Comment(s)

Leica Geosystems 1. negyedéves akciós kínálata

Mint minden negyedévben, 2017-ben is megjelent a Leica Geosystems első negyedéves akciós ajánlata. Az akciós kínálat ismét több műszercsomagot, illetve néhány újdonságot is tartalmaz.

Leica NA532 optikai szintező akció

Leica NA optikai szintező csomagok

Az optikai szintezők közül most három különböző szintezőcsomag közül lehet választani. Mindegyik csomag tartalmazza az alumínium állványt és a szintezőlécet. A Leica NA324 optikai szintező 24X nagyításával és kedvező árával azoknak ajánljuk, akiknek csak alkalmanként szükséges a műszer használata, ugyanakkor fontos a megbízhatóság és a pontosság. Az NA324 szintezőre 1 év garancia érvényes.

A Leica NA532 szintezőcsomag már egy magasabb kategória az előbbiekhez képest, ennek a lencseszerkezete világosabb. Ez azt jelenti, hogy a szintező képe világosabb, így nagyobb távolságra és borús időben is jól használható. Az NA532 szintezőre már 2+1 év garancia érvényes!

A Leica NA724 szintező az optikai műszerek egyik kiemelkedő típusa. A 2+1 év garancia mellett mellette fontos megemlíteni, hogy ennek a képe a legvilágosabb. Ennek köszönhető, hogy még szürkületkor is tiszta jól látható képes van. Ezt a műszert a legnagyobb igénybevételekre és a folyamatosan használtra tervezték!

Leica Lino L4P1 keresztvonallézer

Leica Lino akciós vonallézerek

A január-február hónap leginkább a belsőépítész munkák szezonja, így nem maradhat ki a kedvezményes ajánlatból a Lino keresztlézerek sem.

A Leica kínálatában az eddigi legnépszerűbb a Disto D210 távmérő és a Lino L2 csomag ismét kedvezményesen érhető el. Ez a csomag kifejezetten belsőépítészeti alkalmazásokhoz van kifejlesztve. A Disto D210 távolságmérő mérési pontossága 1.0 mm, hatótávolsága 80 méter. Az összes fontos mérési funkciók rendelkezik a távmérő, azaz képes összeadni/kivonni, területet és köbmétert számolni, emellett kihajtható végdarabbal rendelkezik a sarokból való mérésekhez. A csomag másik része a Lino L2 keresztvonallézer, amihez egy TRI70 állvány is jár, így akár kényelmesen beállítható a szintezőlézer az 1 méteres magasságba. A Lino L2 emellett álmennyezet szereléshez is használható, ehhez a csomagban megtalálható háromláb és a piros jellap áll rendelkezésre.

A másik akciós vonallézer a Leica Lino L4P1 többvonalas lézer, amit már derékszögelésre és függőzésre is használható. A vízszintes kivetítése 180°, erre 3 darab függőleges lézervonal illeszkedik, egymásra derékszögben. A Lino L4P1 tartozéka az elemkazetta és az akkumulátor, ezekkel akár 24 órán keresztül is használható a keresztlézer. A műszer alján 1/4" és 5/8"-os állványmenet található, így kisebb állványokra és nagyobb szintezőállványokra is felszerelhető.

Leica Rugby 640G zöld forgólézer

Akciós Leica Rugby forgólézerek

A kedvelt Rugby 600 forgólézer típusok közül most a Rugby 610 forgólézer érhető el kedvezményesen csomagban, melyhez az új Rod Eye 120 érzékelő párosul. A forgólézer egy automata vízszintes készülék, mindössze egy nyomógombbal, a hibás mérések elkerülése érdekében. Egyszerű, masszív és pontos. Ez jellemzi a Rugby 610 forgólézert. A Rod Eye 120 jelfogó masszív kivitelben, teljesen víz és porálló burkolattal és 7 cm érzékelővel ideális a mindennapi munkához akár még a nagyobb igénybevételekhez is.

Megjelent a Leica Rugby 640G forgólézer, zöld színű lézerfénnyel. Ennek előnye kizárólag beltéren van, ott viszont jelentős. A zöld lézerfénnyel a forgólézer akár 30 méterig is használható bármilyen kiegészítő nélkül. A jól láthatóság miatt a szintkijelölés lényegesen gyorsabb a felhasználó mindkettő keze szabad, így a munkafolyamat lényegesen gyorsabb. Abban az esetben ha kültéren szükséges használni a műszert, akkor a kiegészítő jelfogóval, mint pl a Rod Eye 120G akár 400 méter hatótávolságban is lehet használni. A Rugby 640G kiegészítői között lehet választani az elemkazetta és a Li-ion akku között. Előbbivel kb 60, utóbbival akár 50 órán keresztül képes a forgólézer működni megállás nélkül. Fontos megemlíteni, hogy a Rugby 600 forgólézerekre 3 év garancia érvényes, emellett háza teljes mértékben víz és porálló, azaz ellenáll a legnagyobb igénybevételeknek!

Kiemelt akciós termékek megtekintése

Az 2017 első negyedéves akciós ajánlatot az alábbi szórólapon is megtekinthető!

Címkék: leica akció
HEDUE derékszögek ácsoknak és asztalosoknak

HEDUE derékszögek ácsoknak és asztalosoknak

Műszer Guru 2017/02/20 0
Alpha állítható derékszögek ácsoknak és asztalosoknak Az ács szakma az egyik legősibb foglalkozás az emberiség történetében. Már az ősi társadalmakban jelen voltak a mai értelemben vett ácsok ősei. A magyar ács, illetve annak korai formája az áts szó is régi eredetű, még valamikor a honfoglalás előtti időkben került bele nyelvünk szókincsébe.A 14. században a városiasodás hatására, hazánkban is megjelentek az első céhek, melyek egy-egy ipari terület szakembereit vonták egységbe. Külön ácsmester céhek is alakultak ebben az időszakban.A 19. század második felétől pedig már a szakma gyakorlását n...
Tovább
Leica Geosystems 2017 1. negyedéves akciója

Leica Geosystems 2017 1. negyedéves akciója

Műszer Guru 2017/01/01 0
Leica Geosystems 1. negyedéves akciós kínálataMint minden negyedévben, 2017-ben is megjelent a Leica Geosystems első negyedéves akciós ajánlata. Az akciós kínálat ismét több műszercsomagot, illetve néhány újdonságot is tartalmaz.Leica NA optikai szintező csomagokAz optikai szintezők közül most három különböző szintezőcsomag közül lehet választani. Mindegyik csomag tartalmazza az alumínium állványt és a szintezőlécet. A Leica NA324 optikai szintező 24X nagyításával és kedvező árával azoknak ajánljuk, akiknek csak alkalmanként szükséges a műszer használata, ugyanakkor fontos a megbízhatóság és a...
Tovább
Az eredeti távolságmérő

Az eredeti távolságmérő

Műszer Guru 2016/12/02 0
Leica Disto – Az eredeti távolságmérő  1993.november 09. Párizs, Batimat kiállítás – A Leica Geosystems bemutatja a világ első kézi lézeres távolságmérőjét, ismételten forradalmasítva ezzel a méréstechnika világát és több tíz millió későbbi felhasználó mérési munkáját.Az elmúlt majd 23 év alatt  számtalan innovációval és szabadalommal rukkoltunk elő, hogy minél egyszerűbbé és hatékonyabbá tegyük mérési feladataid elvégzését.Irányzást segítő beéíptett digitális kamera, Bluetooth adatátvitel, színes kijelző, digitális dőlésérzékelő, Leica SketchTM mobil applikáció, Point to Point technológia és ...
Tovább
Zöld lézerrel beltéren

Zöld lézerrel beltéren

Műszer Guru 2016/11/02 0
hedue L1G vonallézer – nagy hatótávolságú zöld lézerfénnyel A hedue kínálatában megjelent a legújabb keresztvonallézer az L1G mely a már jól megszokott L1 vonallézer zöld lézerfényű változata. A hedue L1G nem csak színében változott a korábbihoz képes, hanem a fényerejében is. Ennek köszönhető, hogy az L1G akár 30 méterig is használható bármilyen kiegészítő jelfogó nélkül még a világosabb felületen is.A lézerdióda továbbra is a II. lézerosztályba tartozik, mely elengedhetetlen a biztonságos működéshez, azaz az emberi szem számára veszélytelen. Az L1G működését tekíntve nem tér el a korábbi ver...
Tovább
Leica forgólézer detektorok

Leica forgólézer detektorok

Műszer Guru 2016/10/07 0
Leica forgólézer detektorok – a választás a Te kezedben van…A forgólézer mit sem ér, ha nem támogatjuk meg őt egy megfelelő érzékelővel (vagy detektorral). Ezen eszközöknek első körben az a feladata, hogy a lézer síkot láthatóvá tegye számunkra, de számos egyéb funkciókkal rendelkező Leica érzékelők léteznek, melyek legfontosabb tulajdonságait és előnyeit fogjuk most boncolgatni. A Leica rotációs lézerekhez tartozó detektorokat Rod Eye néven ismerhetitek, összesen négy típust különböztetünk meg.Elsőként a Rod Eye Basic jelfogóról említsünk pár szót:300 méteres hatótávolság Ideális választás pl...
Tovább
Loading...
Loading...