Leica 3. negyedéves akció

Írta Műszer Guru 2016/07/01 0 Comment(s)

Leica III. negyedéves akciói

Ahogy már megszokhattuk megjelent a Leica harmadik negyedéves akciós ajánlata, amely szeptemberig érhető el!
A Leica a III. negyedévben is hihetetlen árakkal és különleges csomagajánlatokkal rukkolt elő. Egyiket sem érdemes kihagyni!

Leica Rugby 610 forgólézer csomag

A forgólézer mellett a csomagban egy CLR101 4 méteres teleszkópos szintezőléc, egy GST 103 alumínium műszerállvány és egy Rod Eye Basic professzionális érzékelő is helyet kapott. A forgólézer mintegy 600 méteres hatótávolságon belül képes a helyszíneken a mérések elvégzésére 1,5 mm pontosságot garantálva. A szett az alkálielem csomagot is tartalmazza.

Leica Rugby 820 forgólézer csomag

A Rugby 820 maximális víz és porállósággal felvértezve végzi a kinti méréseket.  800 méteres hatótávolságával, 30 méteren belül 1,5 mm pontossággal, vízszintes sík használatával segíti a mindennapi munkafolyamatokat. A szetthez Rod Eye 140 professzionális érzékelő, műszerállvány és szintezőléc is dukál.

Leica NA 324 optikai szintező csomag

Az NA 324 megbízható, 24x nagyítású optikával, tökéletes por és vízállósággal bevetésre készen várja a kültéri felméréseket. Az automata szerkezet robosztus és egyben termelékeny is. Gyorsasága nem ismer határokat. Tartozékként egy 4 méteres mérőléc és nehéz műszerállvány vár a leendő tulajdonosukra. A Leica Protect garancia és az egy év költségmentes időszak csak hab a tortán.

Leica NA 532 optikai szintező csomag

Az NA 324 egyel nagyobb társa már felsőkategóriás szintező, amely hihetetlen 32x nagyítású optikával már mérnöki feladatok ellátására is bevethető. Az automata szintezőhöz nehéz műszerállvány és 4 méteres mérőléc is jár a csomagban. A Leica Protect Garancia mellé már 2+1 év költségmentes időszakot kínál a gyártó.

Leica NA 724 optikai szintező csomag

Az NA 724 már szürkületi 24xszeres optikával rendelkezik segítve a kevésbé megvilágított helyszínek tökéletes felmérését. Kategóriájának legélesebb optikája, így a profi mérések elvégzésére tökéletesen alkalmas. Képes akár extrém körülmények között is a tökéletes munkára. 360 fokos zárt szögolvasó, IP57-es teljes vízállóság jellemzi. Itt is tartozékként adja a Leica a műszerállványt és a 4 méteres mérőlécet.

Leica Disto 410 kézi lézertávmérő + ajándék IP 67 műanyag koffer

A 150 méter hatótávolságra is képes 410-es 1 mm-es pontossággal, precíz méréseket produkál. 4X digitális zoommal felszerelt beépített célzó kamera, színes nagy fényerejű kijelző, Smart Horizontal mód és dőlésérzékeléssel ellátott magasságmérési lehetőség teszi még teljesebbé. A távmérő képes az összeadásra, kivonásra, terület és térfogat számításra. Memóriájába 30 adat tárolható el, megkönnyítve ezzel a külterületeken végzett munkákat.  2+1 év költségmentes időszak és Leica Protect Garancia jár hozzá.

Leica Lino 2+ vonallézer + TRI 70 állvány

A beltéren használható vonallézer 15 méteres hatótávolságon belül képes a mérések elvégzésére még a legzordabb körülmények között is, hiszen por és vízállósága bármilyen extrém helyzetnek ellenáll. 10 méteren belül 3 mm pontosság, 180 fokos függőleges és vízszintes lézersík, központosan forgatható konzol segíti a mérési munkálatokat. A különleges Power Range technológia mellé a Leica 2+1 év költségmentes időszakot is ad.

Leica Lino ML 180 és ML 90 precíziós vonallézerek újdonság a Leica kínálatában

Egy ember is képes a lézerek használatára, hiszen az okos célzás funkció ebbe a lézerbe már beépítésre került. A tengelybeállítás motoros működtetésű. Különlegessége a kivételesen magas szintezési pontosság, amely 10 méteren 0,7 mm. Kültéri érzékelővel akár 100 méteres hatótávolság is elérhető vele. Tökéletes épületek alapozásakor a derékszögek kitűzésére, amelyet az Ni-MH, nagyteljesítményű akkumulátorok is segítenek.

Tekintse meg az akciós szórólapot, a nagy mérethez kattintson a képre!

Címkék: leica akcio
HEDUE akciós ajánlata 2018 Q2

HEDUE akciós ajánlata 2018 Q2

Holecz Norbert 2018/06/08 0
Már elérhető a HEDUE akciós nyári szórólapja, melyben kedvezményes műszercsomagokat és mérőeszközöket kínálunk az építőipari számára.A mostani akciós szórólapon is külön megtalálható a mérőműszerek és mérőeszközök kínálatunk.Az NA24 optikai szintezőcsomagot minden általános építőipari szintezési feladathoz bátran javasoljuk, akár napi használtra is. Beltéri szintezéhez a hedue M3 multivonallézert és egy emelőfejes állványt javaslunk. Az M3 vonallézerrel a derékszög kijelölésre magassági szintek felvitele gyerekjáték.Ha nagy szintezési tartományra van szükség, akkor a Q2 forgólézer ideális váls...
Tovább
Leica Geosystems 2018 Q2 akciója

Leica Geosystems 2018 Q2 akciója

Műszer Guru 2018/05/08 0
Tekintse meg a Leica Geosystems legújabb akciós szórólapját. Ha valamelyik termék felkeltette érdeklődését, hasznája a gyors termékkeresőt!...
Tovább
HEDUE akciós szórólap 2017. III.

HEDUE akciós szórólap 2017. III.

Műszer Guru 2017/09/10 0
Megjelent a HEDUE akciós szórólapja, mely az év végéig érvényes!Ezen időszak alatt sincs hiány a forgólézerek terén. Jelenleg az egyik legnépszerűbb forgólézer a hedue Q2 érhető el kedvezményes csomagajánlatban. Az automata készülék nem csak vízszintesen, hanem függőlegesen is képes az önszintezésre. A pontosságát tekintve az elvárt 1 mm teljesíti a készülék. A Q2 forgólézer ideális az olyan szintezési munkákhoz, ahol alkalmanként van szükség a forgólézerre.Ha a legnagyobb teljesítmény és a pontosság számít, oda pedig a másik akciós forgólézert, a hedue S2t javasoljuk. A készülék pontossága mé...
Tovább
Leica Geosystems 3. akciós ajánlata

Leica Geosystems 3. akciós ajánlata

Műszer Guru 2017/08/08 0
A Leica Geosystems Kft egy különleges akciós szórólappal jelent meg. Az akciós termékek köre még szélesebb mint az eddigiekben, időtartalma is lényegesen hosszabb. Az alábbi akciós ajánlat érvényessége 2017 december 31!A lézeres távolságmérők terén most három különböző eszközből, Disto D1, Disto D2 és a Disto D510-ből lehet választani, ráadásul a Disto D510 most csomagban is kedvezőbb áron érhető el. A Disto D1-et beltéren egyszerű mérésekre, míg a Disto D2-őt beltéri általános felméréshez ajánljuk. Akinek kültéren és beltéren is szükséges a pontos mérés, annak a Disto D510-et javasoljuk.Optik...
Tovább
HEDUE akciós ajánlata

HEDUE akciós ajánlata

Műszer Guru 2017/05/02 0
Már elérhető a HEDUE akciós nyári szórólapja, melyben kedvezményes műszercsomagokat és mérőeszközöket kínálunk az építőipari számára.A szórólap egyik kiemelkedő terméke a nagytudású R2 forgólézer, melynek szintezési pontossága 0,6 mm / 10 méteren. A forgólézer tartozéka az E3 jelfogó, a távirányító és az akkumulátor.Leginkább beltéri használatra javasoljuk a hedue L1 keresztlézert, melynek hatótávolsága 15 méter beltéren. A széles kivetítésnek köszönhetően a függőleges lézervonal a készülék fölött is jól látható. A keresztlézer az LP4 szorítórúd is elérhető, mely 3,60 méterig.Az új hedue NX32 ...
Tovább
Loading...
Loading...