Leica 3. negyedéves akció

Írta Műszer Guru 2016/07/01 0 Comment(s)

Leica III. negyedéves akciói

Ahogy már megszokhattuk megjelent a Leica harmadik negyedéves akciós ajánlata, amely szeptemberig érhető el!
A Leica a III. negyedévben is hihetetlen árakkal és különleges csomagajánlatokkal rukkolt elő. Egyiket sem érdemes kihagyni!

Leica Rugby 610 forgólézer csomag

A forgólézer mellett a csomagban egy CLR101 4 méteres teleszkópos szintezőléc, egy GST 103 alumínium műszerállvány és egy Rod Eye Basic professzionális érzékelő is helyet kapott. A forgólézer mintegy 600 méteres hatótávolságon belül képes a helyszíneken a mérések elvégzésére 1,5 mm pontosságot garantálva. A szett az alkálielem csomagot is tartalmazza.

Leica Rugby 820 forgólézer csomag

A Rugby 820 maximális víz és porállósággal felvértezve végzi a kinti méréseket.  800 méteres hatótávolságával, 30 méteren belül 1,5 mm pontossággal, vízszintes sík használatával segíti a mindennapi munkafolyamatokat. A szetthez Rod Eye 140 professzionális érzékelő, műszerállvány és szintezőléc is dukál.

Leica NA 324 optikai szintező csomag

Az NA 324 megbízható, 24x nagyítású optikával, tökéletes por és vízállósággal bevetésre készen várja a kültéri felméréseket. Az automata szerkezet robosztus és egyben termelékeny is. Gyorsasága nem ismer határokat. Tartozékként egy 4 méteres mérőléc és nehéz műszerállvány vár a leendő tulajdonosukra. A Leica Protect garancia és az egy év költségmentes időszak csak hab a tortán.

Leica NA 532 optikai szintező csomag

Az NA 324 egyel nagyobb társa már felsőkategóriás szintező, amely hihetetlen 32x nagyítású optikával már mérnöki feladatok ellátására is bevethető. Az automata szintezőhöz nehéz műszerállvány és 4 méteres mérőléc is jár a csomagban. A Leica Protect Garancia mellé már 2+1 év költségmentes időszakot kínál a gyártó.

Leica NA 724 optikai szintező csomag

Az NA 724 már szürkületi 24xszeres optikával rendelkezik segítve a kevésbé megvilágított helyszínek tökéletes felmérését. Kategóriájának legélesebb optikája, így a profi mérések elvégzésére tökéletesen alkalmas. Képes akár extrém körülmények között is a tökéletes munkára. 360 fokos zárt szögolvasó, IP57-es teljes vízállóság jellemzi. Itt is tartozékként adja a Leica a műszerállványt és a 4 méteres mérőlécet.

Leica Disto 410 kézi lézertávmérő + ajándék IP 67 műanyag koffer

A 150 méter hatótávolságra is képes 410-es 1 mm-es pontossággal, precíz méréseket produkál. 4X digitális zoommal felszerelt beépített célzó kamera, színes nagy fényerejű kijelző, Smart Horizontal mód és dőlésérzékeléssel ellátott magasságmérési lehetőség teszi még teljesebbé. A távmérő képes az összeadásra, kivonásra, terület és térfogat számításra. Memóriájába 30 adat tárolható el, megkönnyítve ezzel a külterületeken végzett munkákat.  2+1 év költségmentes időszak és Leica Protect Garancia jár hozzá.

Leica Lino 2+ vonallézer + TRI 70 állvány

A beltéren használható vonallézer 15 méteres hatótávolságon belül képes a mérések elvégzésére még a legzordabb körülmények között is, hiszen por és vízállósága bármilyen extrém helyzetnek ellenáll. 10 méteren belül 3 mm pontosság, 180 fokos függőleges és vízszintes lézersík, központosan forgatható konzol segíti a mérési munkálatokat. A különleges Power Range technológia mellé a Leica 2+1 év költségmentes időszakot is ad.

Leica Lino ML 180 és ML 90 precíziós vonallézerek újdonság a Leica kínálatában

Egy ember is képes a lézerek használatára, hiszen az okos célzás funkció ebbe a lézerbe már beépítésre került. A tengelybeállítás motoros működtetésű. Különlegessége a kivételesen magas szintezési pontosság, amely 10 méteren 0,7 mm. Kültéri érzékelővel akár 100 méteres hatótávolság is elérhető vele. Tökéletes épületek alapozásakor a derékszögek kitűzésére, amelyet az Ni-MH, nagyteljesítményű akkumulátorok is segítenek.

Tekintse meg az akciós szórólapot, a nagy mérethez kattintson a képre!

Címkék: leica akcio
Az eredeti távolságmérő

Az eredeti távolságmérő

Műszer Guru 2016/12/02 0
Leica Disto – Az eredeti távolságmérő  1993.november 09. Párizs, Batimat kiállítás – A Leica Geosystems bemutatja a világ első kézi lézeres távolságmérőjét, ismételten forradalmasítva ezzel a méréstechnika világát és több tíz millió későbbi felhasználó mérési munkáját.Az elmúlt majd 23 év alatt  számtalan innovációval és szabadalommal rukkoltunk elő, hogy minél egyszerűbbé és hatékonyabbá tegyük mérési feladataid elvégzését.Irányzást segítő beéíptett digitális kamera, Bluetooth adatátvitel, színes kijelző, digitális dőlésérzékelő, Leica SketchTM mobil applikáció, Point to Point technológia és ...
Tovább
Zöld lézerrel beltéren

Zöld lézerrel beltéren

Műszer Guru 2016/11/02 0
hedue L1G vonallézer – nagy hatótávolságú zöld lézerfénnyel A hedue kínálatában megjelent a legújabb keresztvonallézer az L1G mely a már jól megszokott L1 vonallézer zöld lézerfényű változata. A hedue L1G nem csak színében változott a korábbihoz képes, hanem a fényerejében is. Ennek köszönhető, hogy az L1G akár 30 méterig is használható bármilyen kiegészítő jelfogó nélkül még a világosabb felületen is.A lézerdióda továbbra is a II. lézerosztályba tartozik, mely elengedhetetlen a biztonságos működéshez, azaz az emberi szem számára veszélytelen. Az L1G működését tekíntve nem tér el a korábbi ver...
Tovább
Leica forgólézer detektorok

Leica forgólézer detektorok

Műszer Guru 2016/10/07 0
Leica forgólézer detektorok – a választás a Te kezedben van…A forgólézer mit sem ér, ha nem támogatjuk meg őt egy megfelelő érzékelővel (vagy detektorral). Ezen eszközöknek első körben az a feladata, hogy a lézer síkot láthatóvá tegye számunkra, de számos egyéb funkciókkal rendelkező Leica érzékelők léteznek, melyek legfontosabb tulajdonságait és előnyeit fogjuk most boncolgatni. A Leica rotációs lézerekhez tartozó detektorokat Rod Eye néven ismerhetitek, összesen négy típust különböztetünk meg.Elsőként a Rod Eye Basic jelfogóról említsünk pár szót:300 méteres hatótávolság Ideális választás pl...
Tovább
HEDUE forgólézerek

HEDUE forgólézerek

Műszer Guru 2016/08/25 0
Zöld forgólézerrel a pontosabb és hatékonyabb mérés érdekébenNapjainkban a lézer használata már igen csak elterjedtnek mondható, hiszen mind a tudományos és mind a gazdasági élet számtalan területén alkalmaznak különböző lézeres technológiákat. Legtöbbünknek talán a szemműtétek, vagy fogászati beavatkozások jutnak rögtön eszünkbe, pedig a lézer nyújtotta előnyök többek között például a kommunikáció, vagy az építőipar területén is rendkívül jól hasznosíthatók.Manapság az építőiparban lézerek segítik a szakembereket a legpontosabb méréseket pillanatokon belüli elvégzésében.A hedue S2G forgólézer...
Tovább
Leica 3. negyedéves akció

Leica 3. negyedéves akció

Műszer Guru 2016/07/01 0
Leica III. negyedéves akcióiAhogy már megszokhattuk megjelent a Leica harmadik negyedéves akciós ajánlata, amely szeptemberig érhető el! A Leica a III. negyedévben is hihetetlen árakkal és különleges csomagajánlatokkal rukkolt elő. Egyiket sem érdemes kihagyni!Leica Rugby 610 forgólézer csomagA forgólézer mellett a csomagban egy CLR101 4 méteres teleszkópos szintezőléc, egy GST 103 alumínium műszerállvány és egy Rod Eye Basic professzionális érzékelő is helyet kapott. A forgólézer mintegy 600 méteres hatótávolságon belül képes a helyszíneken a mérések elvégzésére 1,5 mm pontosságot garantálva....
Tovább
Loading...
Loading...